Ma nema ti se smisla raspravljat,ukusi su razliciti i tu sve staje...ali slazem se s ovim iznad napisanim...seri po svemu novom,govori kako je sve prije bilo bolje i kako si glup jer ne kuzis ti to "ono nesto,nemoj slucajno pohvalit nesto drkucije,novije...nije to samo kod filmova nego opcenito u svemu od glazbe,filmova,serija pa sveg po redu...
Pogledao sam pun k...filmova i vrhunski su mi filmovi kao 12 angry man,Parazit,Scent of a woman itd ali isto tako sam gledao i pasu mi avengersi i sve to skupa s njima...niti mi pada na pamet kenjat po tvom misljenju ili necijem drugom jer je drukcije od mog ili jer je to film "za djecu" ili nazovi kako oces...nakon posla i citavog dana nemam volje gledat usranu dramu di se moram koncetrirat da pohvatam sve ili di su teske teme,lakse mi je upalit neku "sracku" mozak na pasu svakako zaspem,normalno da ne idu ta dva filma skupa u istu recenicu ali jbga nekad mi pase to,nekad to...
Ne pada ti na pamet a radis upravo to...Ko ti brani da gledas sta god tebi padne na pamet? Ako ti uzivas u filmu samo naprijed. I ja gledam smeca. Tipa Top gun. Film je u najboljem slucaju osrednje djelo filmske industrije ali i ne pokusava biti masterpiece. Gledao sam ga valjda 20 puta. Ali ne ogovorim da je masterpiece. Nije. Ili zgodna žena. Gledao valjda 50 puta jer jednostavno mozak na pasu i uzivac u filmu ali da je masterpiece nije. Avengersi. Odlicni filmovi manje vise svi osim zadnja dva kad su nartpali sve i svasta u jedan film... Sranje. Prespavao oba u kinu..... Avatar. Prvi odlican nove tehnologije zanimljiva prica. Odlicno. Drugi? Zali boze vremena i struje potrosen na njega,,,,
Pa da, na kraju ne znam koliko su ljudi netolerantni da ne mogu pogledati Road House kada dođeš umoran sa vana ili sve mora biti vrh filmske industrije pa da ti sjedneš i gledaš.
Nema poente u raspravljanju nego neka svako napiše film i ispod napiše zašto je loš ili dobar nego ovako neko napiše film a odgovor je tipa: "Zašto to preporučujete? To ne bih gleda da me prisile" itd, to se uglavnom događa u ovoj temi u posljednje vrijeme. Oduzimamo prostor ljudima koji su pisali recenzije filmova u ovoj temi.
Glupo je da branim film jer te neko stavlja u defanzivnu poziciju uostalom ima trailer pa neka svako pogleda prije gledanja očigledno da je za mnoge loša preporuka.
Evo baš bih volio da mi @Promatrač preporuči 10 filmova da imam šta gledati, čovjek ni ne gleda filmove a komentariše
Obojica nemate vremena srati po tudjem misljenju a zadnja 3 posta vma je upravo to.....kako ti znas sta ja gledam ili ne? Ajd olabavi iznesi svoje misljenje i postuj tudje i svi zadovoljni.....Uostalom nemam vremena gledati svaki shit iz netflix i sl produkcije. Radje cu pogledati 12 angry man po 10 put nego ovo smece drugi put. Prevelik mu je kompliment sto sam izdrzao do kraja.....