Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.001.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
16 godina
protjeran
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

malo je star meni dobar

16 godina
neaktivan

The Square https://www.imdb.com/title/tt4995790/?ref_=nv_sr_1

Na momente komicna drama o ''suvremenoj umjetnosti'' i licemjernoj samoprozvanoj kulturnoj eliti.Film poentira na dogadjajima u pozadini, dok svuda unaokolo stvarni ljudi traze pomoc, muzej postavlja instalaciju ''square'' koja se bavi tom temom.

Solidan film, slobodno bacite oko u visku vremena

16 godina

Den of thieves - IMDB 7.0

Nije mi žao 2 i pol sata, vrlo ok.

16 godina
neaktivan

Along with the Gods: The Two Worlds https://www.imdb.com/title/tt7160070/?ref_=nv_sr_5

Korejska ''goofy'' akcijska mjesavina ''Ja cu budan sanjati'' i Danteovog ''Pakla''.Vatrogasac po smrti mora obraniti svoj minuli zivot pravednika ne bi li se reinkarnirao.Dosta akcije, previse efekata koji idu od solidnih do losih, previse patetike.Kod korejskih filmova uvijek ocekujem puno (previse), ovaj je bio razocaravajuci, svak prema vlastitom nahodjenju

12 godina

Stigao Crni panter u  vode, navali narode 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan

Svaki film u top 20 na IMDB je bio  opravdan kao i sama top 100 ljestvica(koliko toliko). Ali kad  vidim ko je ovih dana došao ispred  fight cluba i gospodara prstenova, padnem u depru haha,  ali past će to na manje kad se poveća broj glasača. Čisto se nadam :D. 

Chill
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 15:29 (ris).
15 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
ris kaže...

Svaki film u top 20 na IMDB je bio  opravdan kao i sama top 100 ljestvica(koliko toliko). Ali kad  vidim ko je ovih dana došao ispred  fight cluba i gospodara prstenova, padnem u depru haha,  ali past će to na manje kad se poveća broj glasača. Čisto se nadam :D. 

referiras se na avengerse nove? imaju ocjenu 9.0/10 od 200 tisuca ljudi trenutno mislim, nebi reko da ce to past ispod 8.8-8.9 ikad.

14 godina

Možete vi seruckati koliko hoćete, ali brojke govore same za sebe.

Koga god sam sreo i pričao s njim, od fanova pa do slučjanih ljudi koji su išli vidjet šta to je, svi su oduševljeni.

Koliko vidim, većina ovih što su protiv ili ne prate mcu, ili ne kuže film pa pljuju, više manje.

Ali ugl, kritike su pozitivne što se i vidi, i to je to. 

btw lol

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 16:22 (fila2208).
8 godina
Gledao Braking Bad, The Wire, Narcosa...
Jel ima nešto dobro a da ima više sezona, a da nije Walking Dead, The games of thrones, Blacklist....?
13 godina
Gogo222 kaže...
Jel ima nešto dobro a da ima više sezona, a da nije Walking Dead, The games of thrones, Blacklist....?

The Americans je onak, stvarno jebena serija. Rijetko se spominje nažalost. U tu kategoriju spada i Luther. The Bridge (švedska verzija) također. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hvala, probat ću, btw Bron je odlična Dansko-Švedska serija gledao sve sezone.
9 godina

a tema je film, a vi ste malo zalutali

15 godina
Gogo222 kaže...

Ako nisi gledao: https://www.imdb.com/title/tt1796960/

8 godina
Film, serija svejedno
13 godina

Avengers: Infinity War

8,5/10

Jedina zamjerka je sto je za mrvu predugo trajao za moj ukus,veliki plus par baza di sam se lipo nasmija,uglavnom najbolji Avengers do sad,uzivancija zajamcena!!!

AUDIOFIL
8 godina
neaktivan
Moze jos filmova ko Contratiempo, the body ?
Potpis
14 godina
protjeran
http://www.soundstream.com/
16 godina
Foz-matija kaže...
Moze jos filmova ko Contratiempo, the body ?

Možda nije baš "kao" ali mislim da može proći.

https://www.imdb.com/title/tt1305806/?ref_=nv_sr_1

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 22:18 (malak).
16 godina
neaktivan

The Post https://www.imdb.com/title/tt6294822/?ref_=fn_al_tt_1

Spielbergov, moglo bi se reci usprkos angaziranih imena poradi same teme ''televizijski film''.Borba medija, tiska za pravo izvjestavanja sa ocekivanim ljudskim i moralnim dilemama.Vrhunska glumacka postava, osim Streep, Hanks vecina ostalih pa i najmanjih rola dodjeljena poznatim glumcima iz raznih serija.Film je solidan s obzirom na sadrzaj kojim moze baratati.Ako ste skloni ''dramicama'' na temelju povijesnih dogadjaja slobodno bacite oko u visku vremena

14 godina

Shape of water - film za žene i toplu braću. Nisam gledao dalje od scene kad su napunili kupatilo s vodom a skoro već izgasio kad je objašnjavala prijateljici njegov spolni organ. Ovaj film je savršen za moju preškolovanu glupu rodicu. I am sorry.

11 godina
protjeran

....Predator 2018 teaser trailer....

dc hejter
15 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

o jbt koje smeće na razini AvPR možda i gore 

16 godina
odjavljen

Djeluje kao smeće. Inače originalni Predator gledao u praktički praznom kinu, film je tada prošao ispod radara. Mene je hebeno oduševio a kasnije je ušao u kult. Nikada više neće ponoviti atmosferu i kulnost originala ma koliko se trudili.

15 godina

Prekjučer Black Panther, jučer Infinity wars. Black panther je bio ok ali Infinity war je mnogo - MNOGO bolji. Ovo mi pokazuje koji site treba gledati za ocjene, a to je IMDB. Na metacriticu i rotten black pantehr 90 a infinity war 60-80. Na imdbu infinity 90, a black p. 75.

Life is great
14 godina
protjeran
Tallahassee kaže...

Jebes to kad nema arnolda

http://www.soundstream.com/
15 godina
soundstream kaže...
Tallahassee kaže...

Jebes to kad nema arnolda

Arnold je predator 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 20:08 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran

....traileri za Alien Covenant i Last Jedi su bili bolji od filmova 18 puta... mogu se samo nadat obratnom slucaju kod Predatora....

dc hejter
15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Djeluje kao smeće. Inače originalni Predator gledao u praktički praznom kinu, film je tada prošao ispod radara. Mene je hebeno oduševio a kasnije je ušao u kult. Nikada više neće ponoviti atmosferu i kulnost originala ma koliko se trudili.

slažem se orginalni Predator je nešto što neće ponovi niti ne trebaju, ali su mogli napravi kao što su sa jurassic park ( solidan obitelji film ) za novu generaciju sci-fi horror film ne akcijsko smeće. Gledam ovaj trailer izgleda kao da su radili za retardirane osobe sa lošim glumcima izuzetak mladog Jacob za kojeg još žalim da nije bio barem nominirani sa oskara filmu Room jer je on nosio cijeli film. 

13 godina
Jim Carrey kaže...
 o jbt koje smeće na razini AvPR možda i gore 

Iako kroz maglu se sjecam toga filma,mene je AvsP ugodno iznenadio,iako sam mislio da je cisti trash!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
11 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...

ali su mogli napravi kao što su sa jurassic park ( solidan obitelji film ) za novu generaciju sci-fi horror film ne akcijsko smeće.

.... ne bulazni.... Predator je bio i ostao jedan od najboljih akcijskih filmova 80tih.... a Shane Black redatelj novog, je ostavio svoj pecat u orginalu... pa se i nadam da bas nece bit za nove generacije jurassic park, mcu balonja... vec old school hard core stuff....

dc hejter
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:29 (Tallahassee).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice