Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 40.798
- |
- čitano: 8.001.913
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Square https://www.imdb.com/title/tt4995790/?ref_=nv_sr_1
Na momente komicna drama o ''suvremenoj umjetnosti'' i licemjernoj samoprozvanoj kulturnoj eliti.Film poentira na dogadjajima u pozadini, dok svuda unaokolo stvarni ljudi traze pomoc, muzej postavlja instalaciju ''square'' koja se bavi tom temom.
Solidan film, slobodno bacite oko u visku vremena
Along with the Gods: The Two Worlds https://www.imdb.com/title/tt7160070/?ref_=nv_sr_5
Korejska ''goofy'' akcijska mjesavina ''Ja cu budan sanjati'' i Danteovog ''Pakla''.Vatrogasac po smrti mora obraniti svoj minuli zivot pravednika ne bi li se reinkarnirao.Dosta akcije, previse efekata koji idu od solidnih do losih, previse patetike.Kod korejskih filmova uvijek ocekujem puno (previse), ovaj je bio razocaravajuci, svak prema vlastitom nahodjenju
Stigao Crni panter u vode, navali narode
Svaki film u top 20 na IMDB je bio opravdan kao i sama top 100 ljestvica(koliko toliko). Ali kad vidim ko je ovih dana došao ispred fight cluba i gospodara prstenova, padnem u depru haha, ali past će to na manje kad se poveća broj glasača. Čisto se nadam :D.
Svaki film u top 20 na IMDB je bio opravdan kao i sama top 100 ljestvica(koliko toliko). Ali kad vidim ko je ovih dana došao ispred fight cluba i gospodara prstenova, padnem u depru haha, ali past će to na manje kad se poveća broj glasača. Čisto se nadam :D.
referiras se na avengerse nove? imaju ocjenu 9.0/10 od 200 tisuca ljudi trenutno mislim, nebi reko da ce to past ispod 8.8-8.9 ikad.
Možete vi seruckati koliko hoćete, ali brojke govore same za sebe.
Koga god sam sreo i pričao s njim, od fanova pa do slučjanih ljudi koji su išli vidjet šta to je, svi su oduševljeni.
Koliko vidim, većina ovih što su protiv ili ne prate mcu, ili ne kuže film pa pljuju, više manje.
Ali ugl, kritike su pozitivne što se i vidi, i to je to.
btw lol
Jel ima nešto dobro a da ima više sezona, a da nije Walking Dead, The games of thrones, Blacklist....?
Jel ima nešto dobro a da ima više sezona, a da nije Walking Dead, The games of thrones, Blacklist....?
The Americans je onak, stvarno jebena serija. Rijetko se spominje nažalost. U tu kategoriju spada i Luther. The Bridge (švedska verzija) također.
a tema je film, a vi ste malo zalutali
Ako nisi gledao: https://www.imdb.com/title/tt1796960/
8,5/10
Jedina zamjerka je sto je za mrvu predugo trajao za moj ukus,veliki plus par baza di sam se lipo nasmija,uglavnom najbolji Avengers do sad,uzivancija zajamcena!!!
https://www.imdb.com/title/tt1772250/
Možda nije baš "kao" ali mislim da može proći.
The Post https://www.imdb.com/title/tt6294822/?ref_=fn_al_tt_1
Spielbergov, moglo bi se reci usprkos angaziranih imena poradi same teme ''televizijski film''.Borba medija, tiska za pravo izvjestavanja sa ocekivanim ljudskim i moralnim dilemama.Vrhunska glumacka postava, osim Streep, Hanks vecina ostalih pa i najmanjih rola dodjeljena poznatim glumcima iz raznih serija.Film je solidan s obzirom na sadrzaj kojim moze baratati.Ako ste skloni ''dramicama'' na temelju povijesnih dogadjaja slobodno bacite oko u visku vremena
Shape of water - film za žene i toplu braću. Nisam gledao dalje od scene kad su napunili kupatilo s vodom a skoro već izgasio kad je objašnjavala prijateljici njegov spolni organ. Ovaj film je savršen za moju preškolovanu glupu rodicu. I am sorry.
Djeluje kao smeće. Inače originalni Predator gledao u praktički praznom kinu, film je tada prošao ispod radara. Mene je hebeno oduševio a kasnije je ušao u kult. Nikada više neće ponoviti atmosferu i kulnost originala ma koliko se trudili.
Prekjučer Black Panther, jučer Infinity wars. Black panther je bio ok ali Infinity war je mnogo - MNOGO bolji. Ovo mi pokazuje koji site treba gledati za ocjene, a to je IMDB. Na metacriticu i rotten black pantehr 90 a infinity war 60-80. Na imdbu infinity 90, a black p. 75.
....traileri za Alien Covenant i Last Jedi su bili bolji od filmova 18 puta... mogu se samo nadat obratnom slucaju kod Predatora....
Djeluje kao smeće. Inače originalni Predator gledao u praktički praznom kinu, film je tada prošao ispod radara. Mene je hebeno oduševio a kasnije je ušao u kult. Nikada više neće ponoviti atmosferu i kulnost originala ma koliko se trudili.
slažem se orginalni Predator je nešto što neće ponovi niti ne trebaju, ali su mogli napravi kao što su sa jurassic park ( solidan obitelji film ) za novu generaciju sci-fi horror film ne akcijsko smeće. Gledam ovaj trailer izgleda kao da su radili za retardirane osobe sa lošim glumcima izuzetak mladog Jacob za kojeg još žalim da nije bio barem nominirani sa oskara filmu Room jer je on nosio cijeli film.
Iako kroz maglu se sjecam toga filma,mene je AvsP ugodno iznenadio,iako sam mislio da je cisti trash!
ali su mogli napravi kao što su sa jurassic park ( solidan obitelji film ) za novu generaciju sci-fi horror film ne akcijsko smeće.
.... ne bulazni.... Predator je bio i ostao jedan od najboljih akcijskih filmova 80tih.... a Shane Black redatelj novog, je ostavio svoj pecat u orginalu... pa se i nadam da bas nece bit za nove generacije jurassic park, mcu balonja... vec old school hard core stuff....