Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.002.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
15 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
quickr kaže...
mar123 kaže...
Del_Boy97 kaže...

1145 glasova < 36000 glasova

Jedan je izhajpani američki no brainer, a drugi je jugoslavenski film iz 70-ih za koji je rijetko tko čuo van europe. Broj glasova apsolutno ništa ne znaći. 

naravno da znaci, nije isto dobit 8.2 od 1100 ljudi ili 8.1 od 36000 ljudi, ili pak od 600 000 ljudi(ko npr spasavanje vojnika ryana).

16 godina
neaktivan
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Vi i dalje mislite da je film egzaktan i da nula jedan cijelih vise znaci da je film bolji...

Da je danas živ imao bi 170 godina.
11 godina

naravno da je moj post šala, jer su ta 2 filma neusporediva jer je fury noviji, a i bolji film

14 godina
neaktivan

babadook - vrlo dobar drama/horor o djecaku koji zivi sam s mamom i ima bujnu mastu, a to je tek pocetak... Mali glumi odlicno 7,5/10

Smrt fašizmu, sloboda narodu
16 godina
neaktivan
quickr kaže...
mar123 kaže...
Del_Boy97 kaže...

1145 glasova < 36000 glasova

Jedan je izhajpani američki no brainer, a drugi je jugoslavenski film iz 70-ih za koji je rijetko tko čuo van europe. Broj glasova apsolutno ništa ne znaći. 

Valter je navodno jedan od najpopularnijih filmova u Kini.

Sa Wikipedije: "Film je pogledalo oko milijardu i pol gledatelja. Taj broj svakako se jednim dijelom može zahvaliti tome što je vrlo popularan u Kini, gdje navodno postoji pivo Valter sa slikom Bate Živojinovića na etiketi."

12 godina
Eld kaže...
quickr kaže...
mar123 kaže...
Del_Boy97 kaže...

... gdje navodno postoji pivo Valter sa slikom Bate Živojinovića na etiketi."

svakako pogledati extended verziju Hobit: Smaugova pustoš jer ima mnogo izbačenih scena a i sam doživljaj mi je kada ga takvog gledam kao da ga prvi put gledam. Po meni čista desetka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 21:44 (dar01).
11 godina

Planiram pogledati Fury. Misljenja su podjeljena vidim, ne vjerujem Volan generaciji, pa mi se cini da necu biti razocaran.... slican film i jedan od najboljih ratnih filmova ikad: Kelijevi heroji - sta reci - Clint, Sutherland, Savalas i tenk koji svira - 10/10.

13 godina
Budokai kaže...

Guardians of the Galaxy

Na IMDb-u film je dobio 8.5/10 {#}

Piše da je Action, Adventure i Sci-Fi a nisu napisali da je to jedna obična Sci-Fi dječja komedija.

Preporuka; ne gledati ako imate 16+ godina, ili jednostavno tko ima djecu, može pogledati s djecom uz kokice da se malo nasmije.

Moja ocjena 5/10

:(((

Jel ko Iron Man 3? Meni je Iron Man 3 bio djetinjast :( .

11 godina

ja mislim da primat ipak drži "NERETVA",a i "sutjeska" je odmah iza valjda,pa bi valter mora onda bit treći {#}

10 godina
neaktivan

Gone Girl od Finchera 10/10, obavezno pogledat. Odličan film!

12 godina
protjeran
tigerija kaže...
:(((

Jel ko Iron Man 3? Meni je Iron Man 3 bio djetinjast :( .

Ma aj, Iron Man 3 je Sci-Fi drama u odnosu na Guardianse {#}

★OMG! 了不起 NISPE !
13 godina

Wolfcop

http://www.imdb.com/title/tt2781516/

Ne znam da li sam napisao ovdje da sam gledao ovaj film.

Meni je bio dosta zabavan. To je trash film, i over the top je. Ali ono, absurdno over the top :D . Komedija i sprdačina.

14 godina
tigerija kaže...

Wolfcop

http://www.imdb.com/title/tt2781516/

Ne znam da li sam napisao ovdje da sam gledao ovaj film.

Meni je bio dosta zabavan. To je trash film, i over the top je. Ali ono, absurdno over the top :D . Komedija i sprdačina.

Hvala, uvijek tražim dobar treš za pogledati. A i one ne tako dobre. {#} Treševi rulz! {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
10 godina
protjeran

Moze preporuka neke dobre novije komedije 2013/2014,ali da je i smijesna ,a  ne da samo pise komedija a zapravo to nije. Hvala

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Moze preporuka neke dobre novije komedije 2013/2014,ali da je i smijesna ,a  ne da samo pise komedija a zapravo to nije. Hvala

Samo mi na pamet padaju 21 Jump Street, 22 Jump Street i A Million Ways to Die in the West.

i didn't ASK fOr this
14 godina
matija410 kaže...

Let's Be Cops

VISCA BARCA
11 godina

Jučer bio u kinu i pogledao dva filma.

Ouija (2014)

Klasičan horor film. Kada ga se gleda već se pretpostavlja unaprijed šta će biti u sljedećoj sceni.

Ne znam da li je itko primjetio (ako ga je netko gledao) neke scene iz trailera nema u filmu. Tako da mislim da ova naša verzija koja je u kinu nije cijela verzija filma.

Ugl ništa posebno očekivat od tog filma.

Ocjena 6/10

Good People (2014)

Ne sjećam se kad sam gledao tako dobar triler. Inaće ih ne gledam puno. Zanimljiv iz scene u scenu, napet do samog kraja. Iako se moglo tu još malo produljit radnja itd.

Ocjena 7/10

15 godina
Jack Black kaže...
matija410 kaže...

Let's Be Cops

meni ovaj film nije nesto, dobar trailer, par ali par smjesnih scena i to je to.

11 godina
neaktivan

Knjiga Isklupljenja - The Book Of Eli 

Film iz 2010 sa odličnim konceptom.

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Jack Black kaže...
matija410 kaže...

Let's Be Cops

meni ovaj film nije nesto, dobar trailer, par ali par smjesnih scena i to je to.

+1. Nije da jedanput ne vrijedi pogledati, ali ništa više od toga.

Losing all hope was freedom
14 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...

Knjiga Isklupljenja - The Book Of Eli 

Film iz 2010 sa odličnim konceptom.

Film koji želi nešto reći, ali ni sam zapravno nezna što, pa se zapetlja u samome sebi.

Jedino što ga spašava je Gary Oldmanova standarno fantastična izvedba, i Mila Kunis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 23:33 (yeo).
12 godina
neaktivan

Blue Ruin , jedan vrlo dobar i interesantan triler film. Beskućnik i pomalo "ludak" saznaje da ubica njegovih roditelja izlazi iz zatvora. Kreće u osvetu... Sat i pol traje film, nema vrdanja nije dosadan, preporuka

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
12 godina
neaktivan

Ovo bi moglo biti zanimljivo.Nolan! {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

fora mi je kod njegovih filmova i trailera kaj covjeka nema pojma o cemu se u filmu radi do trenutka kad ga pocnes gledati..

nekima cesto ni nakon gledanja nije sve jasno - memento, prestige, inception a vrlo lako moguce i interstellar..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
10 godina
protjeran

Gledal sam 21 jump street i bil je super, a ovaj drugi dio 22 js je obicna kopija..ko da sam ponovo gledal 21..

Milion ways to die mi je katastrofa, hebo me pas ak sam se 2 nasmijal.

Lets be cops je onak dobar, bolji od ovih dva :)

Najjeftiniji su piratski programi
12 godina
Bruno_K!ng kaže...

Danas počinje igrati u kinima širom Balkana.

Sad ćemo vidjeti tko je pravi Nolan fan.

11 godina

nadam se da je dobar film, da nije samo nahypean

13 godina
neaktivan

Jesu inače neki overhypeani filmovi imali ovako visoku ocjenu prvih par dana ili? Znam da će se spustiti, ali 9.3 je poprilično dobar temelj.

16 godina
Keops kaže...

Jesu inače neki overhypeani filmovi imali ovako visoku ocjenu prvih par dana ili? Znam da će se spustiti, ali 9.3 je poprilično dobar temelj.

hunger games (1) je imao preko 8.5, sada je na 7.3 no i to je 10-15% prevelika ocjena..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
Keops kaže...

Uvijek je tako, Avengersi su još na top 250 listi i imaju 8.1,  novi X-men 8.1,  Rush 8.2,  Wolf of Wall Street 8.2,  Inception 8.8.

A većinom su to oko 6 filmovi, Avengers ispod 5.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice