Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 40.798
- |
- čitano: 8.001.950
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar je underworld 3
nemoj
gledo ga u kinu
super film
čak bolji od dvojke
ja gledo jučer ruševinu od filma
Dungeons and Dragons 2...
hrvatski prijevod Bijes Boga Zmajeva
loool
užas od filma
UŽAS!!!
Sinoć odgledan: The Reader (HRV. - Žena kojoj sam čitao)
Solidna dvosatna drama za koju je Kate Winslet dobila Oscara ove godine.
Moja ocjena: 7/10
Ja gledao El Dia de la Bestia (Dan zvjeri) - stariji španjolski film, glumi i Segura (Torrente) kao mladog metalca koji radi u "metal music shopu", nije loše, ima par scena za upišati se od smjeha
evo upravo pogledo harold and kumar escape from guantanamo bay
predobra komedija pogledajte ako vec niste
Film:
Yes Man!
Super!
Delta Farce
presmiješno
preporuka
Crank.
Dobar film.
Jucer pogledao There will be blood i film mi se svidio, ali nije za svakoga.
Danas Sam pogledao Bourne Identity i Supremacy, te Be Kind Rewind jer nisam mogao naci Bourne Ultimatum, ali i njega cu kad tad.
Sinoć gledao See No Evil - ma bolje da nisam, tobože horor tipa zatvorenici dođu u stari hotel kako bi malo sređivali i smanjili si robiju kad u hotelu neki psiho koji ih stane redom klati i kopati im oči. Gluma osrednja, a takva i radnja. Žao mi bilo obrisati film a dugo već stoji na disku pa sam ga pogledao. Ak baš nemate ništ drugo onda može proći.
Sad sam u nedoumici koji film izabrati: Milk, Yes Man, The Curious Case of Benjamin Button ili The Wrestler. Ići ću na eci peci pec jer imam osjećaj da nemrem fulat. (btw gledao sam The Reader i prilično mi se svidio)
Može neka preporuka za vojni dokumentarac! Nije bitno koji, čiji, kada je sniman! Samo da je istinit!
Može neka preporuka za vojni dokumentarac! Nije bitno koji, čiji, kada je sniman! Samo da je istinit!
The Wrestler (Hrvač) - oduševio me...2 thumbs up
madagaskar 2
je animiran, al je zato smiješan i legendaran
Bader - Meinhof Komplex; preporucam svima da pogledaju ustanak i borbu protiv americkog imperijalizma i izraelske okupacije palestine. mene je film odusevio, a opcenito Baader-Meinhof brigade odavno...
Gran Torino, dosta dobar film sa Clint Eastwoodom (navodno zadnji u kojem glumi, što možda i nije loše s obzirom na njegove godine).
Napokon skupija vremena za pogledat "The Shawshank Redemption"
Film je stvarno poseban!
A man and his dog
Altered states
Slumdog millionaire, Curious case of benjamin button mi je možda čak i bolji
A sad moji omiljeni
Leptirov efekt, 8 milja, zelena milj
Ma sve su to jako dobri i kvalitetni filmovi
E da i I am legend je isto ok film ali me nije oduševio
Fast and furios 4, odličan film samo što je kamera s koje sam gledao loša budući da nisam bio u kinu već u "luci" www.the.....bay.org
e da i titlovi koje sam skinuo nemaju ne pišu ništa kad likovi pričaju španjolski. preporučujem svima.
Napokon skupija vremena za pogledat "The Shawshank Redemption"
Film je stvarno poseban!
evo sad sam pogledao outlander.
dobar film 8.4/10
The last king of Scotland - Forrest Whitaker u ulozi zivota i fantasticna istinita prica.
pogledajte Tropa de Elite...odlican..