čekaj sada mi youtube šteka da vidim reklamu.. dosta puta imaju u komentarima kako se zove soundtrack pa sam tamo mislio pogledat
Ne prepoznajete pjesmu
- poruka: 2.083
- |
- čitano: 794.376
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pjesma se zove California Dreaming (Remix), izvođač Benny Benassi, album Hypnotica.
Pjesma se zove California Dreaming (Remix), izvođač Benny Benassi, album Hypnotica.
Yep,nasao prije minut. Tj, kolega nasao. :)
Kako se zove ona pjesma u reklami za 10 godisnjicu nove tv???
klokan jack ...men at work..tak nešto
je li zna netko kako se zove ona pjesma sta bude na viva-i brijem..
pjesma je neki housic na francuskom jeziku...
predobra je pjesma, ali ne znam ime..
danke!
Autor se zove João Theodoro Meirelles.
Jel ti to mene zezaš ili je to pravi autor.
Na fakin youtubu nema opće toga.
Tu pjesmu je napravila grupa pod imenom Meirelles E Os Copa 5, a João Theodoro Meirelles je glavni u toj grupi.
Daj jel imaš kakav link od te pjesme ili bilo šta?
Sam da ju na miru poslušam.
Meni treba pjesma koja služi kao podloga na reklami za Davis Cup Hrvatska-Srbija.Melodija ide i onda Yeah Yeah..Fora je pjesma pa okačite link ako je nadjete!
Daj jel imaš kakav link od te pjesme ili bilo šta?
Sam da ju na miru poslušam.
Evo, našao sam je na stranici Last.fm (možeš poslušati samo 30 sekundi, za cijelu trebaš imati account) . Pjesma se inače zove Copa 5. Peter Gunn je samo neki lik na NBC-u.
Jel ja sad to moram kupiti ili mogu slobodno slušati pjesmu?
Besplatno je, samo se moraš registrirati.
Evo pa ja stisnem na taj tvoj link od last.fm i šta onda da radim?
Gore desno klikni na Join i registriraj se.
I to sam napravio. Rego se i to sve i stisnem na taj tvoj link i šta dalje?
Kako se zove iz Gas Do Daske...ona pjesam kad Chaki Chan i onaj crnac plesu uz onu muziku pored auta...cekaju onog manijaka..joj sorry ako sam vam lose objasnio...
Kako se zove iz Gas Do Daske...ona pjesam kad Chaki Chan i onaj crnac plesu uz onu muziku pored auta...cekaju onog manijaka..joj sorry ako sam vam lose objasnio...
Nisi lose objasnio, ok je, ali ne sjecam se