Koji vam je bio najsmješniji film koji ste pogledali "da ste se upišali od smjeha".
21 | Goli pištolj |
---|---|
1 | Mrak film |
1 | Superhero Movie |
1 | Epic Movie |
57 | Glup i gluplji |
Koji vam je bio najsmješniji film koji ste pogledali "da ste se upišali od smjeha".
21 | Goli pištolj |
---|---|
1 | Mrak film |
1 | Superhero Movie |
1 | Epic Movie |
57 | Glup i gluplji |
Zaboravi si serijal Sam u kući, je da nam je svima dosadio ali jedinica me uvijek nasmije
glupenzi and glupenzelji daleko najsmjesniji
sadrzava tekst
34 | Bogovi su pali na tjeme |
---|
Ima ih...
The Hangover. Oba nastavka.
11 | da |
---|---|
27 | ne |
NAJBOLJA KOMEDIJA !!!!!!!!!!!!!
19 | The Hangover-Prvi dio |
---|---|
3 | The Hangover Part II-Mamurluk2 |
Bogovi su pali na tjeme ima (danas) 24.07 na RTL u 20:00 h
a od ova tri koji vam je smjesniji?
EDIT: dodao jos dukea
15 | Meet the Spartans |
---|---|
7 | Tucker and Dale Vs Evil |
2 | The Dukes of Hazzard (2005) |
nisam gledao ni jedan od ovih
a od ova dva koji vam je smjesniji?
Meni je ovaj Meet the spartans odličan, iako na imdb-u ima malu ocjenu je*en je film:) onaj dio kad glume da su u gta:)
nisam gledao ni jedan od ovih
e onda neznas sto propustas
A di su crno bijeli tipa Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stanlio & Olio?
A di su yugo komedije poput Balkanski špijun, 'Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug?
Pogledajte malo to pa onda usporedite sa glup i gluplji i uočiti ćete veliku razliku u intenzitetu suza od smijeha.
Nasmijte se s njima.
EDIT: Da, i Sunce, sijeno i pokoja ćuška (češki) - moj favorit
A di su crno bijeli tipa Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stanlio & Olio?
A di su yugo komedije poput Balkanski špijun, 'Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug?
Pogledajte malo to pa onda usporedite sa glup i gluplji i uočiti ćete veliku razliku u intenzitetu suza od smijeha.
Nasmijte se s njima.
EDIT: Da, i Sunce, sijeno i pokoja ćuška (češki) - moj favorit
a Mi nismo andeli, Crveni kamion sive boje....
ni policijska akademija nije na odmet
24 | 1 |
---|---|
0 | 2 |
0 | 3 |
2 | 4 |
0 | 5 |
A komedije Petera Sellersa? Pink Panther, Zabava...? Ja umirem od smijeha u svakoj komediji u kojoj on glumi. Lik je legenda!
Sam u kući je dobar daleko se razlikuju prva dva dijela od ostala 2
24 | Sam u kući 1 |
---|---|
2 | Sam u kući 2 |
1 | Sam u kući 3 |
Ček, sam u kući je tebi smješan?!
Više nije ni smiješno nakon 2000 puta prikazivanja na RTL-u.
naravno da je smješan te zamke što radi "Kevin"
Da fakat kolko sam ga puta pogledo više nije smješan:) a ne sjećam se reakcije kada sam prvi put pogledo:) ali sad već svaki po jedno 6-7 puta, ono svaki božić ga puštaju i to:)
Više naivan i obiteljski nego baš smješan, u tu kategoriju po meni spadaju prva tri Mrak Filma, njima slični filmovi i većina Leslievih komedija i Evolucija, koja mi je ekstremno zabavna.
Da fakat kolko sam ga puta pogledo više nije smješan:) a ne sjećam se reakcije kada sam prvi put pogledo:) ali sad već svaki po jedno 6-7 puta, ono svaki božić ga puštaju i to:)
Televizija nema sredstava za nove filmove
Više naivan i obiteljski nego baš smješan, u tu kategoriju po meni spadaju prva tri Mrak Filma, njima slični filmovi i većina Leslievih komedija i Evolucija, koja mi je ekstremno zabavna.
Da točno to, sam u kući je više napet-avanturistički sa pokojim humorom:)
Televizija nema sredstava za nove filmove
A evo samo me zanima ovak, šta bi se njima dogodilo da npr. skinu neki film i puste ga:) A baš bi ovi tamo iz amerike provjeravali dal je nova tv pustila npr. novog harrya pottera ili tako nesto?:)
Prije mislim da bi ih konkurenti prijavili ili tako nešto, mada neznam kako to sve skupa ide.
Harry Potter ima sedam dijelova (8 filmova) i cjelokupna hrvatska televizija pustila je samo 3
4 | Harry 1 |
---|---|
0 | Harry 2 |
1 | Harry 3 |
Harry Potter ima sedam dijelova (8 filmova) i cjelokupna hrvatska televizija pustila je samo 3
Isuse bože, pogledaj ime teme, i da pustili su do 4. djela ;)
Po meni komedije sve manje imaju smisla... glup i gluplji je bio car, kralj svih komedija 90' ih. Sada sto gazimo prema naprijed komedije su sve manje smijesne. Sve iole dobre fore se iskoriste kad tad.
btw, sjecate se kraja? Ide autobus pun zgodnih cura a oni....hahaha
Sad već idemo u OT, let's get back to subject.