Koliko nas RTL shvata ozbiljno!

poruka: 17
|
čitano: 3.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U glavnom,kada je na dnevniku ili onoj emisiji RTL danas neki strani prilog,pa puste nekoga stranca da priča i sad imaju novinare u pozadini koji pričaju i prevode na naš jezik..

Čisto da se zna da oni to prevedu kako hoće,konkretno je bio prilog o krizi u Rumuniji,i predsjednik vlade je govorio kako je najviše energetski sektor pogođen,oni su to preveli kako će uskoro biti smijena u vladi.

To vam kažem jer je kraj mene stojao i to gledao čistokrvni transilvanijski Rumun. {#}

I ja ih nazovem i kažem kako su neozbiljni oni mi odgovaraju kako se snalaze jer niko u redakciji ne zna rumunski i kako to nisu moja posla,a ako mi se ne sviđa,da gledam drugu televiziju.

Juče su istu grešku ali sa francuskim,pošto mi sestra zna,ja sam ih ponovo pozvao,a oni su mi rekli kako sam dosadan i ako hoću biti toliko služben da gledam HRT.

Pa jel ovo pijaca ili kako oni kažu "TV gigant" ??

Šteta što nisam imao da snimim,možda za nekoga sitnice,ali ovo pokazuje koliko nas oni poštuju tj. šta za njih predstavljaju gledaoci.

Izvinite što vam kvarim danas dan sa ovakvom ružnom temom,jeste da je Božić (jedno čestitam svima vama) ali me ovo izbacilo iz takta.

Žalim onih para što sam potrošio da ih nazovem.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:33 (ulinsky).
14 godina
protjeran

Pa ono, RTL je vrhunski trash od televizije, tako da ih zanemari.

1. Nepismeni su da je to žalosno

2. "Novinari" su kao da su ih sa ulice pokupili

3. Izmišljaju svoje izraze koji su idotski i nemaju veze sa standardnim jezikom (primjerice maksimalne temperature su im makismalci (wtf?))

.

.

.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:37 (Elite N00b).
17 godina
neaktivan

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
17 godina

Onoliko puta koliko su prikazali Sam u kući (691), taj broj pomnoži s nulom i dobit ćeš postotak ozbiljnosti i profesionalnosti u RTL-u.

0%

I'm just sayin'
16 godina
neaktivan

sorry ali ja neznam s čim se ti zamaraš

West Side
17 godina

Čim vidiš kakve filmove i emisije puštaju, koliko reklama imaju za vrijeme svakog filma nije ni čudo da su tako "profesionalni". Sada jedva čekam da dođe RTL 2, to će biti isto ludilo hehe! Možda bude Šeherezada 2 tamo {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
neaktivan
RE: Koliko nas RTL shvata ozbiljno!
ulinsky kaže...

U glavnom,kada je na dnevniku ili onoj emisiji RTL danas neki strani prilog,pa puste nekoga stranca da priča i sad imaju novinare u pozadini koji pričaju i prevode na naš jezik..

Čisto da se zna da oni to prevedu kako hoće,konkretno je bio prilog o krizi u Rumuniji,i predsjednik vlade je govorio kako je najviše energetski sektor pogođen,oni su to preveli kako će uskoro biti smijena u vladi.

To vam kažem jer je kraj mene stojao i to gledao čistokrvni transilvanijski Rumun. {#}

I ja ih nazovem i kažem kako su neozbiljni oni mi odgovaraju kako se snalaze jer niko u redakciji ne zna rumunski i kako to nisu moja posla,a ako mi se ne sviđa,da gledam drugu televiziju.

Juče su istu grešku ali sa francuskim,pošto mi sestra zna,ja sam ih ponovo pozvao,a oni su mi rekli kako sam dosadan i ako hoću biti toliko služben da gledam HRT.

Pa jel ovo pijaca ili kako oni kažu "TV gigant" ??

Šteta što nisam imao da snimim,možda za nekoga sitnice,ali ovo pokazuje koliko nas oni poštuju tj. šta za njih predstavljaju gledaoci.

Izvinite što vam kvarim danas dan sa ovakvom ružnom temom,jeste da je Božić (jedno čestitam svima vama) ali me ovo izbacilo iz takta.

Žalim onih para što sam potrošio da ih nazovem.

Neznam zašto,al čisto sumnjam u ovu izjavu. Zanimljivo kako je slučajno baš tada kod tebe bio čistokrvni Rumunj, a onda drugi dan sestra koja zna Francuski.

Istina i Bog RTL naprosto ne podnosim, al ovaj post je totalni SPAM.

I'll be back
16 godina
neaktivan

RTL ionako nikad nisam gledao, definitivno najgore od televizije uopce. Toliko idiotskog materijala godinama na jednom mjestu nisam viđao.

15 godina
neaktivan

pa cim se ti zamaraš pa boli mene briga kaje u rumunjskoj meni je bitno kaj se događa kod nas.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina

Vi mislite da s 4 sata sapunica popodne i 3 sata sapunica navečer oni ikoga smatraju ozbiljnim gledateljem?

Tabloidi Ekstra i Explozivi Selebriti imaju dulju satnicu od Vijesti.

Da Santa Barbaru pustiš dva puta sve epizode (2137) ne bi dostigli Dadilju i Urkela.

Vlastita produkcija se svodi na Big Brother i Čija dlaka s Jajeta bolje Pjeva Talent Mega Show i na onog Francuza koji zbilja misli da će ljudi popušit foru da u restoranu s 90 mjesta radi JEDNA kuharica i JEDAN konobar, radno vrijeme od 10 do 23.

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
To vam kažem jer je kraj mene stojao i to gledao čistokrvni transilvanijski Rumun. 

Drakula kažeš? {#}

15 godina
ulinsky kaže...

RTL i ozbiljnost su ti dva različita pojma. No ovo je prevršilo svaku mjeru.

Peritus inimicus
15 godina
neaktivan
tak i ja otkrivam lazi kad njemci pricaju a ja ih sve razumijem, isto RTL.
16 godina
protjeran

a što reči pa ovo što si nam ispriča  o rumunju i sestri nije ništa novo takve greške postoju i na puno boljim televiziskim kučama a kako neče na RTL-hr ima toga i na hrt nova  pa i stranim tv kučama

ko što je kolega naveja več njemci sve moguče sinkroniziraju a nemoj misliti da uvik dobro privedu jok ima tu prevoda iz glave

15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
ulinsky kaže...
To vam kažem jer je kraj mene stojao i to gledao čistokrvni transilvanijski Rumun. 

Drakula kažeš? {#}

Znao sam da će ovo neko napisati,heheh,nije nije.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
neaktivan

e sto se desilo sa rtl tv upalim danas rtl i ono nista crni ekran a probao sam trazit ponovo rtl i nasao ga li totalna druga rezolucija brijem da ovi nes esperimentiraju sa tim drugi kanali rade normalno ali uz rtl mi je nestao i nova hd kaze ono kao da usluga nije dostupna sta se desava ima ko pojma ??

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
geek_boy1 kaže...

e sto se desilo sa rtl tv upalim danas rtl i ono nista crni ekran a probao sam trazit ponovo rtl i nasao ga li totalna druga rezolucija brijem da ovi nes esperimentiraju sa tim drugi kanali rade normalno ali uz rtl mi je nestao i nova hd kaze ono kao da usluga nije dostupna sta se desava ima ko pojma ??

HTV od danas emitira samo u MUX-u A, ne više u MUX-u B. Pretpostavljam da je tako i s RTL-om i Novom. I meni su nestali s MUX-a B HTV1, HTV2, RTL i Nova i to još prijw nekoliko dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 13:03 (espero).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice