Green day

poruka: 18
|
čitano: 2.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Green day

sto mislite o bandu?

meni je super!

pogotovom zadnji album

Viva la Linkuto
16 godina
neaktivan
Green day

Imam cijelu njihovu diskografiju i meni su odličniiiiiiii

17 godina
neaktivan
Green day

Uh, prerastao to u 6. razredu. Po meni je to dosta loš bend i stil koji imaju je već totalno isfuran.

Ču-ču
16 godina
neaktivan
Green day

pa gledaj, zavisi šta voliš

16 godina
neaktivan
Green day

super su im boulevard of broken dreams i american idiot

Viva la Linkuto
16 godina
protjeran
Green day

super bend!

pogotovo pjesma 21 guns!

17 godina
neaktivan
Green day

u2, th eboss, i brayan adams, svetinja...

a green day, onako, ponekad za pregrmiti vrijeme, samo neke pjesme...imaju svoj stil, a sad kom ese svidja , kome ne, to je druga stvar...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
odjavljen
Green day

Holiday, American idiot, Minority.. sve predobre pjesme.... Meni jedan od dražih bandova. Moram nabaviti njihovu diskografiju...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
Green day

Super bend. Imam sve njihove albume, i jednostavno su odlični.

BTW pogledaj avatar

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.
16 godina
neaktivan
RE: Green day
Super su!Najjače su mi pjesme Basket case,Holiday,Time of your life,American idiot...
17 godina
Green day

prije sam ih slušao, ovaj zadnji album mi nikako nepaše

Postoje dvije vrste ljudi: 1. Ljudi koji nakon pišanja peru ruke; 2. Ljudi koji ne pišaju po rukama
16 godina
neaktivan
Yamayka kaže...

ma pederi, pederski se oblace i sve...gayevi, cajke su najbolje na svijetu

Ovo je tema o green day-u, a ne o cajkama. Ovim postom samo izazivaš svađu. Ako slušaš cajke odi pisat u temi CAJKE(ili je nema jer na ovom forumu to nitko ne sluša).

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
Yamayka kaže...

Ovo je tema o green day-u, a ne o cajkama. Ovim postom samo izazivaš svađu. Ako slušaš cajke odi pisat u temi CAJKE(ili je nema jer na ovom forumu to nitko ne sluša).

Slažem se sa gotovo svim što si rekao osim s ovim da nitko na forumu ne sluša cajke, je ih osobno ne slušam, ali nemam ništa protivh onih koji ih slušaju, osim ako nisu idioti ( vidi gore ).

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
Green day
Ne vrjeđaj ljude!To je njihov stil,a možda bi oni kad bi tebe vidjeli mislili isto što ti misliš o njima.Zato šuti!
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
kaiserus kaže...
Yamayka kaže...

Slažem se sa gotovo svim što si rekao osim s ovim da nitko na forumu ne sluša cajke, je ih osobno ne slušam, ali nemam ništa protivh onih koji ih slušaju, osim ako nisu idioti ( vidi gore ).

Nemam ni je ništa protiv onih koji ih slušaju, ali stvarno u 7 mjeseci na forumu nisam primjetio temu o cajkama, i sječam se da je bila ona anketa za i protiv cajki od jednog forumaša i sječam se da je za cejke bilo mislim 7 forumaša a protiv oko 50. Pa sam predpostavio da nitko ne sluša tj. da rijetko koji forumaš sluša.

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
neaktivan
Green day
Ja slušam narodnjake ali u zadnje vrijeme samo Amadeus band i Green day
16 godina
neaktivan
kovA kaže...

prije sam ih slušao, ovaj zadnji album mi nikako nepaše

Meni isto ovaj novi album nije dobar kao stari albumi, i osobno mislim da će dečki teško nadmašit Dookie-a.

Tomislav95 kaže...
Ja slušam narodnjake ali u zadnje vrijeme samo Amadeus band i Green day

I na tebe jednoga ima oko 10-15 forumaša koji ne slušaju narodnjake, to je stvarno mali broj ljudi koji slušaju narodnjake.

17 godina
neaktivan
Green day

Bend kojeg prodaje imidž, a ne muzika. Dakle, ne volim ih kao i 95% drugih američkih bendova.

Usudio bih se reći da su one-hit wonder (Boulevard of Broken Dreams), a ostale pjesme suxaju big time (nemojte se uvrijediti fanovi).

U biti su im pjesme jednostavne, što ne mora biti loše, ali u njihovom slučaju je. Ni onaj vokal mi se ne sviđa.

Zapravo, oni bi trebali biti neki ¿pankeri? (dakle nešto slično Ramonesima i Clashovcima), ali usporedbom Green Daya s njima baš se i ne nalaze neke točke sličnosti. Jedino što izgledaju kao pankeri, ali ono je pop muzika.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice