sto mislite o bandu?
meni je super!
pogotovom zadnji album
sto mislite o bandu?
meni je super!
pogotovom zadnji album
Imam cijelu njihovu diskografiju i meni su odličniiiiiiii
Uh, prerastao to u 6. razredu. Po meni je to dosta loš bend i stil koji imaju je već totalno isfuran.
pa gledaj, zavisi šta voliš
super su im boulevard of broken dreams i american idiot
super bend!
pogotovo pjesma 21 guns!
u2, th eboss, i brayan adams, svetinja...
a green day, onako, ponekad za pregrmiti vrijeme, samo neke pjesme...imaju svoj stil, a sad kom ese svidja , kome ne, to je druga stvar...
Holiday, American idiot, Minority.. sve predobre pjesme.... Meni jedan od dražih bandova. Moram nabaviti njihovu diskografiju...
Super bend. Imam sve njihove albume, i jednostavno su odlični.
BTW pogledaj avatar
prije sam ih slušao, ovaj zadnji album mi nikako nepaše
ma pederi, pederski se oblace i sve...gayevi, cajke su najbolje na svijetu
Ovo je tema o green day-u, a ne o cajkama. Ovim postom samo izazivaš svađu. Ako slušaš cajke odi pisat u temi CAJKE(ili je nema jer na ovom forumu to nitko ne sluša).
Ovo je tema o green day-u, a ne o cajkama. Ovim postom samo izazivaš svađu. Ako slušaš cajke odi pisat u temi CAJKE(ili je nema jer na ovom forumu to nitko ne sluša).
Slažem se sa gotovo svim što si rekao osim s ovim da nitko na forumu ne sluša cajke, je ih osobno ne slušam, ali nemam ništa protivh onih koji ih slušaju, osim ako nisu idioti ( vidi gore ).
Slažem se sa gotovo svim što si rekao osim s ovim da nitko na forumu ne sluša cajke, je ih osobno ne slušam, ali nemam ništa protivh onih koji ih slušaju, osim ako nisu idioti ( vidi gore ).
Nemam ni je ništa protiv onih koji ih slušaju, ali stvarno u 7 mjeseci na forumu nisam primjetio temu o cajkama, i sječam se da je bila ona anketa za i protiv cajki od jednog forumaša i sječam se da je za cejke bilo mislim 7 forumaša a protiv oko 50. Pa sam predpostavio da nitko ne sluša tj. da rijetko koji forumaš sluša.
prije sam ih slušao, ovaj zadnji album mi nikako nepaše
Meni isto ovaj novi album nije dobar kao stari albumi, i osobno mislim da će dečki teško nadmašit Dookie-a.
I na tebe jednoga ima oko 10-15 forumaša koji ne slušaju narodnjake, to je stvarno mali broj ljudi koji slušaju narodnjake.
Bend kojeg prodaje imidž, a ne muzika. Dakle, ne volim ih kao i 95% drugih američkih bendova.
Usudio bih se reći da su one-hit wonder (Boulevard of Broken Dreams), a ostale pjesme suxaju big time (nemojte se uvrijediti fanovi).
U biti su im pjesme jednostavne, što ne mora biti loše, ali u njihovom slučaju je. Ni onaj vokal mi se ne sviđa.
Zapravo, oni bi trebali biti neki ¿pankeri? (dakle nešto slično Ramonesima i Clashovcima), ali usporedbom Green Daya s njima baš se i ne nalaze neke točke sličnosti. Jedino što izgledaju kao pankeri, ali ono je pop muzika.