Eurosong 2012 - Azerbajdžan

poruka: 28
|
čitano: 3.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo vidim da nitko nije otvorio temu pa ću ja otvoriti a i bio bi red jer već traje prvo polufinale pa da se uključim.

Možete tu komentirat pjesme.

Nisam baš čuo druge pjesme nego samo neke. Hrvatska mi ove godine nije baš nešto kao ni bosna al opet bolja je od nas.Za srbiju svaka čast,oni imaju odličnu pjesmu i vjerujem da će proći u finale...

A sada vi...

Dino
16 godina
neaktivan

Dobro je napisao jedan gitarista na svom profilu... Sve pjesme su kao da ih je u jednom danu napisao jedan te isti autor.

Čekam da Švedi, Poljaci i neke bliske im zemlje dovedu neki death metal bend... :D

One BABUSKARE - fail failova.

13 godina
neaktivan

koji smo mi na redu ?

14 godina
neaktivan
Re: Eurosong 2012 - Azerbajdžan
mi smo u cetvrtak .
btw. ninina pjesma nije bog zna sto i necemo daleko s njom otic.
meni je Svedska favorit, a ni Grcka nije losa.
14 godina
neaktivan

Očaj. Stvarno sve su pjesme (barem u ovom prvom polufinalu) bezveze. Nekako isto to sve zvuči.

Uglavnom za sada je razočarenje.

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
16 godina

mi samo kretene saljemo na tu euroviziju i sramotimo se

15 godina
nema veze Nina, vratit će ti nebo sve :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
mar123 kaže...

mi samo kretene saljemo na tu euroviziju i sramotimo se

tak je! (umetnuti sliku Barice ovdje)

Trebali smo poslati Tončija Huljiča i Madre Badessa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina
neaktivan

Baš mi je drago da nije Nina prošla u finale, pa grozna pjesma odma je i kiša padala kod mene. Nije nebo moglo slušat.

Navijam za Joksimovića, odlična pjesma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 23:25 (Praetorian1).
17 godina

13 godina
protjeran

Nina je odabrala krivu pjesmu za koju nema adekvatan vokal. Za tu laganicu je potrebita pjevačica koja takvu pjesmu može raspjevati (držati ton s vibratom), poput Vane, Ivane Kindl, Ivane Husar, Danijele Martinović i sl.

Nini odgovara "brža" pjesma koja malo vuče na funk i tu je osnovni problem.

Loše otpjevana laganica i nemamo se što čuditi.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
15 godina
neaktivan

Taj Eurosong je propao. Pa već je  10-ak godina jasno da se najviše bodova dobiva od susjeda a mi jednostavno nemamo neke susjedne zemlje koje bi glasale za nas.. Slovenci nas nevole, Bosanci glasaju radije za Srbe, Talijani imaju drugih susjeda isto tako i Mađari a Srbe ni netreba spominjati. Neznam uopće zašto još uvijek šaljemo nekoga svake godine da se blamira samo..  

http://db.tt/5hnuGAK
16 godina

Nina i pjevanje su dvije razlicite stvari.

17 godina
Agent Rico kaže...

Taj Eurosong je propao. Pa već je  10-ak godina jasno da se najviše bodova dobiva od susjeda a mi jednostavno nemamo neke susjedne zemlje koje bi glasale za nas.. Slovenci nas nevole, Bosanci glasaju radije za Srbe, Talijani imaju drugih susjeda isto tako i Mađari a Srbe ni netreba spominjati. Neznam uopće zašto još uvijek šaljemo nekoga svake godine da se blamira samo..  

Bitno je učestvovati, ipak je fino pogledati taj "show".

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
eurosong je vec nekoliko godina sund. Zanima me kaj misle ne-europljani kad cuju pjesme koje se tamo izvode.. Ko da je cijela europa pod turskom, svi furaju taj odvratan istocni melos..
Nasa pjesma je bila bez duse i icega, lagane pjesme ne prolaze na ovom natjecanju..
Mene je jucer iznenadila 'euphoria' od svedske, iako nema neku umjetnicku i glazbenu vrijednost, po meni su favorit.. Fura se na neki moderni eurodance stil i to bi mogla biti dobitna kombinacijt.. A i zenska je dobra :) btw, ne znam zakaj toliko forsiraju pjesmu od engleske.. Pjesmu ne bi ni na karminama pustio..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
eurosong je vec nekoliko godina sund. Zanima me kaj misle ne-europljani kad cuju pjesme koje se tamo izvode.. Ko da je cijela europa pod turskom, svi furaju taj odvratan istocni melos..
Nasa pjesma je bila bez duse i icega, lagane pjesme ne prolaze na ovom natjecanju..
Mene je jucer iznenadila 'euphoria' od svedske, iako nema neku umjetnicku i glazbenu vrijednost, po meni su favorit.. Fura se na neki moderni eurodance stil i to bi mogla biti dobitna kombinacijt.. A i zenska je dobra :) btw, ne znam zakaj toliko forsiraju pjesmu od engleske.. Pjesmu ne bi ni na karminama pustio..

švedska mi se uopće ne sviđa, zvuči kao najobičnija dance-nešto pjesma koju će puštati ovog ljeta.

švicarska mi je bila ok(al nisu prošli), island, makedonija i srbija su ok

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina

ja sam "denser u duši" još od 90ih i eurodance manije, pa sam vrlo subjektivan :P

ali jedino takva živa i moderna glazba može proći.. od ovih istočnjačkih poturčenih šundova mi se sere

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ja sam "denser u duši" još od 90ih i eurodance manije, pa sam vrlo subjektivan :P

ali jedino takva živa i moderna glazba može proći.. od ovih istočnjačkih poturčenih šundova mi se sere

ili sprdnje, npr. rusija, ne bi prošli da babe ne pjevaju pjesmu koja se zove "party for everybody".

ne sviđaju mi se ove s istoka koje zvuče ko cajke(rumunjska, grčka).

btw, kako je albanija uspjela proći??

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
protjeran
djdomi kaže...

Zanimljivo !!!

Meni je albanska pjesma bila najbolja, najposebnija, 100 godina ispred svih po melodiji, aranžmanu, produkciji. Primjesa alternativniog jazza, popa.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
15 godina
neaktivan
Budokai kaže...
djdomi kaže...

Zanimljivo !!!

Meni je albanska pjesma bila najbolja, najposebnija, 100 godina ispred svih po melodiji, aranžmanu, produkciji. Primjesa alternativniog jazza, popa.

Xčina. Također mi je Albanija bila najbolja, UK-a mi je malo žao. Opet se pokazalo da Eurosong nije natjecanje za najbolji pjesmu, gotovo svi davaju najviše poena susjedima.

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
13 godina
neaktivan

Ma Eurosong je obična sprdačina... Rambo svjetski mega car! hehe

13 godina
protjeran

Si pivaju na engleskom,nasa na hrvatskom :P

XxElectroFuckerxX
15 godina
neaktivan

Meni je osobni favorit bila i ostala Makedonija i žao mi je što nije pobjedila :(

SDP ≠ HDZ
16 godina
neaktivan

Nema tu ničega dok Finci ne pošalju Ensiferum{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina

Sviđa mi se švedska pobjednička pjesma - Euphoria, ali nešto mi je prilično poznata, kao da sam čuo vrlo sličnu pjesmu negdje, sličan ritam itd.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
protjeran
boxer kaže...

Sviđa mi se švedska pobjednička pjesma - Euphoria, ali nešto mi je prilično poznata, kao da sam čuo vrlo sličnu pjesmu negdje, sličan ritam itd.

Ja sam imao isti feeling,kao neka Jlo-ina pjesma i slicno...

I btw jedna pjesma me podsjeca na halidovu :DD

XxElectroFuckerxX
13 godina
protjeran
Dinče kaže...

Evo vidim da nitko nije otvorio temu pa ću ja otvoriti a i bio bi red jer već traje prvo polufinale pa da se uključim.

Možete tu komentirat pjesme.

Nisam baš čuo druge pjesme nego samo neke. Hrvatska mi ove godine nije baš nešto kao ni bosna al opet bolja je od nas.Za srbiju svaka čast,oni imaju odličnu pjesmu i vjerujem da će proći u finale...

A sada vi...

Praetorian1 kaže...

Baš mi je drago da nije Nina prošla u finale, pa grozna pjesma odma je i kiša padala kod mene. Nije nebo moglo slušat.

Navijam za Joksimovića, odlična pjesma.

Joksa je tipican predstavnik balkanske skole muziciranja - malo Shreka, malo Coldpleya, malo dobre stare klasike i u to sve ubacis zlicicu vegete te imas hit... na srecu ja sam dovoljno obrazovan da me od takvih jeftinih splacina tjerA na znate vec sta.

Da ne bi ispalo da samo bezrazlozno serem po vama istocnim susjedima, skruseno priznajem da i kod nas sve vrvi od takvih, medju masom neukih ultra popularnih "hitmejkera" - Huljic, Thompson, Rozga, Seve... dok je primjerice Makedonija imalo stvarno dobru, moderno aranziranu stvar.

{#}

{#}

Gozz kaže...

Ma Eurosong je obična sprdačina... Rambo svjetski mega car! hehe

Ma koliko god ja inace cijenio Ramba moram priznat da mu ovo stvarno nije trebalo, ne mozes s ovakvim jeftinim pjesmuljkom doc na eurosong i pokusat ih preodgojiti/ismijat sa nekom ironijom...niti oni to kuze, a niti kuzi publika koja to gleda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Btw stvarno sam se ugodno iznenadio kad sam jutros cuo pobjednicku stvar, "Svedjanka"uz onu talijanku daleko najbolja, a stvar bi cak mogla bit ljetni hitic na malo sirim prostorima a pri tom ne mislim na ovaj brdoviti Balkan...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 11:46 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan

Meni je Makedonija bila jedna od boljih, steta sto su tako lose prosli. Opcenito su svi oni koji su mi se nesto malo vise svidjeli jako lose prosli :/

Bilo mi je zabavno gledati kako je visoko kotirao onaj Turcin sa svojim meketanjem. Da me yebes nisam bio siguran jel ta pjesma neka zayebancija ili bi to trebali shvatiti ozbiljno. A i lik me je malo podsjecao na Adama Sandlera {#}

Srbija mi je bila malo previse genericka i stvarno ne kuzim sto su svi vidjeli u njihovoj pjesmi (imali su Srbi i boljih stvari na Eurosongu).

Nina - kriminal. Zijevao sam od dosade. Nasi i dalje misle da je stvar u pjevacima pa prave nekakve zestoke selekcije izmedu (budimo iskreni) dobrih pjevaca koji ce izvesti neku vec dogovorenu dosadu od pjesme. Pjesma je bitna, pjevac skoro pa nimalo. Primjer: Lena - Satellite, zenska se muci sa engleskim, a i sa pjevanjem bogami i to na kraju nije bilo bitno...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 12:58 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice