Elektronska glazba
- poruka: 6.813
- |
- čitano: 995.521
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako vec nemas, nabavi albume Seven Ways i 45 RPM.
Primjeri:
Seven Ways, sa istoimenog albuma
I can't feel it
Sa albuma 45RPM
Step right on
A world full of DJ's
A nisi mi prominia mišljenje. Te sve su na istu shemu i dosadne su.... To mi je za surfanje netom(ka šta Asmilator kaže za Tiesta).
Evo jedna od Tiesta u sličnom stilu. Puno bolje.
Ali ti "A World Full Of DJ's mi je dobra.
pa evo zasto.
zato sto je to daleko od tiesta kakav je bio i daleko od nekih sadasnjih trance dj-a koji pustaju trance a ne pjesmuljke. vjerovatno si pogledao cije taj koncert,pa aj sad ti meni reci koja je uopce njegova uloga u tome osim sto stisne play? pa to bi i najveci amateri mogli biti takvi dj-i. gdje je tu vjestina i tehnika miksanja ja ju nevidim? o tome ti ja pricam,on vise ne pravi mjuzu za partije,trance za partije jer trance kao i 80&% elektonske glazbe je party mjuza a on je to prestao biti. al nije losa mjuza kad surfas netom. zato Tiesto palac dolje! ..i da taj koji se sad sprda sa tiestom je prava trance iskusnjara koja to i danas slusa a na partije ide od 97god i valjda covjek nesto i zna.
Neznaš šta govoriš. ;)
Taj link koji si mi sad stavia je još od 2003. za kad i sam kažeš da je Tiesto bia dobar. Evo par stvari s tog "koncerta". To je bia koncert, ali ne u tom smislu da je pušta stvari za koncerte nego u tome šta je velik broj ljudi. Tad je pustia i ovo:
Poslušaj intro. :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A i danas još uvik radi dobre stvari(po meni). To mi nije za koncerte i surfanje netom, mislim slušam i kad sam na netu, ali i kad mi nema nikoga u kući pa kad raspalin do kraja, tako da je i za party. Evo ti nešto novo od njega, otkad je prominia stil. Pa stvari su ludilo, jednako bi moga skakat na to i na ono staro.
Tiesto vs. Diplo - C'mon
Tiesto - Louder Than Boom
Tiesto ft. Christian Burns - In The Dark (2010 Remix)
A nekužim... Ti s ovim oćeš dokazat da je Tiesto sranje? Pa mogli su i bilo kojem drugom DJu napravit ovakvu parodiju.
E hehe jeli? To je namišteno! On nikad nepušta takvu muziku! Evo ti prava snimka od tad! :P
Vidi na 1:05, to ti je ono za šta na tom tvom videu ispada da je falia.
daj pa zezamo se,kontamo da je namjesteno. ..btw pa naravno da su mogli bilo kojeg drugog ali njega su sa razlogom. hehe
daj pa zezamo se,kontamo da je namjesteno. ..btw pa naravno da su mogli bilo kojeg drugog ali njega su sa razlogom. hehe
Hehe, a nemaš šta drugo reć na Tiesta? Razuvjeria san te? :D
Okej, sad za Geuttu? Zašto je on loš? I ja bi volia znat. Jeli ga uopće kritiziraš? Ako nisi ti sigurno ima ovde neko ko je.
Hehe, a nemaš šta drugo reć na Tiesta? Razuvjeria san te? :D
Okej, sad za Geuttu? Zašto je on loš? I ja bi volia znat. Jeli ga uopće kritiziraš? Ako nisi ti sigurno ima ovde neko ko je.
Ne možeš tvrdit da je netko loš bez argumenata, Guetta je super DJ, ali kao producent čista komercijala i to mi se ne sviđa kod njega. U svibnju je bio u areni i bilo je savršeno, inače ne slušam house i taj žanr mi je bez veze. Vidim da ste se gore dotakli Tiesta, a on je sasvim druga priča. Zadnji put kada je bio na zrću stvarno me razočarao i baš mi je drago što ga je netko gađao bocom haha :D. Bilo bi mi draže da sam tih 200 kn za koliko sam uspio nabaviti 2 karte pojeo i popio -.-
1. Ne možeš tvrdit da je netko loš bez argumenata, Guetta je super DJ, ali kao producent čista komercijala i to mi se ne sviđa kod njega. U svibnju je bio u areni i bilo je savršeno, inače ne slušam house i taj žanr mi je bez veze.
2. Vidim da ste se gore dotakli Tiesta, a on je sasvim druga priča. Zadnji put kada je bio na zrću stvarno me razočarao i baš mi je drago što ga je netko gađao bocom haha :D. Bilo bi mi draže da sam tih 200 kn za koliko sam uspio nabaviti 2 karte pojeo i popio -.-
1. Zašto je komercijala? Pa je i Armin.
2. Zašto si požalia šta si u Papayi bia na Tiestu? Šta nije pušta šta ti se sviđa? Pa okej, meni se sviđa taj njegov novi stil. Ili zbog toga šta je set bia kratak? Pa možda nebi bia otiša da ga onaj nije pogodia. Vjerojatno bi sta 4 ure. To ti je kratko? Dobro, ti popij jednu tableticu pa skači čitavu noć.
Kažeš 200kn = 2 karte. To ti je skupo? A Lady Gaga 50€, pa on je koncert i kraći.
1. Ne možeš tvrdit da je netko loš bez argumenata, Guetta je super DJ, ali kao producent čista komercijala i to mi se ne sviđa kod njega. U svibnju je bio u areni i bilo je savršeno, inače ne slušam house i taj žanr mi je bez veze.
2. Vidim da ste se gore dotakli Tiesta, a on je sasvim druga priča. Zadnji put kada je bio na zrću stvarno me razočarao i baš mi je drago što ga je netko gađao bocom haha :D. Bilo bi mi draže da sam tih 200 kn za koliko sam uspio nabaviti 2 karte pojeo i popio -.-
2. Zašto si požalia šta si u Papayi bia na Tiestu? Šta nije pušta šta ti se sviđa? Pa okej, meni se sviđa taj njegov novi stil. Ili zbog toga šta je set bia kratak? Pa možda nebi bia otiša da ga onaj nije pogodia. Vjerojatno bi sta 4 ure. To ti je kratko? Dobro, ti popij jednu tableticu pa skači čitavu noć.
Kažeš 200kn = 2 karte. To ti je skupo? A Lady Gaga 50€, pa on je koncert i kraći.
Kao prvo to sa tableticama ti nije trebalo xD
Kao drugo, ne nije skupo. Naprotiv prejeftino je za Dj-a njegove klase, ali on doslovno živi na staroj slavi.
Slažem se što se tiče novog albuma, kao da slušam "lejdi gagu".
Gledaj, njegov set me razočarao, jer dođeš tamo i očekuješ da ćeš primjetiti razliku između drugoklasnih lokalnih Dj-eva i nekoga tko je više godina bio najbolji Dj na svijetu.
btw. Ne želim ulaziti u raspravu o komercijali Armina-Guette :)
Kao drugo, ne nije skupo. Naprotiv prejeftino je za Dj-a njegove klase, ali on doslovno živi na staroj slavi.
Gledaj, njegov set me razočarao, jer dođeš tamo i očekuješ da ćeš primjetiti razliku između drugoklasnih lokalnih Dj-eva i nekoga tko je više godina bio najbolji Dj na svijetu.
Tabletice. A budimo realni, bili bilo manje nadrogiranih da su svi setovi cca 4h?
Ne bi reka da živi na staroj slavi, jer mi se i novo sviđa.
S kim se slažeš oko novog albuma, da je to kao da slušaš "lejdi gagu"? Ja to nisan reka, reka san da da se više sere o njemu nego o njoj, šta mi baš i nema smisla, jer je ona i skuplja, i ima lošiju muziku i koncert traje kraće.
Ako je cijena realna nemaš čime bit razočaran, bar ja ne bi bia, i da je cjena veća.
Tabletice. A budimo realni, bili bilo manje nadrogiranih da su svi setovi cca 4h?
Ne bi reka da živi na staroj slavi, jer mi se i novo sviđa.
S kim se slažeš oko novog albuma, da je to kao da slušaš "lejdi gagu"? Ja to nisan reka, reka san da da se više sere o njemu nego o njoj, šta mi baš i nema smisla, jer je ona i skuplja, i ima lošiju muziku i koncert traje kraće.
Ako je cijena realna nemaš čime bit razočaran, bar ja ne bi bia, i da je cjena veća.
ne sviđa mi se njegov novi stil koji dolazi do izražaja u njegovom novom albumu, oko toga se slažem. Valjda si vidio zarez, a to to o lejdi gagi sam ja komentirao
svaka cast,sa ovim si puno rekao! samo sto nebi rekao da onaj koji je prvi na top listi je i najbolji,vise bi rekao da je najpopularniji. trebalo bi uvesti nagrade za najboljeg producenta i za najboljeg dj. producenta zbog stvaranja glazbe a dj-a zbog vjestine pustanja te glazbe. a ti Dr.Zlo sto se tice tableta FACEPALM!
svaka cast,sa ovim si puno rekao! samo sto nebi rekao da onaj koji je prvi na top listi je i najbolji,vise bi rekao da je najpopularniji. trebalo bi uvesti nagrade za najboljeg producenta i za najboljeg dj. producenta zbog stvaranja glazbe a dj-a zbog vjestine pustanja te glazbe. a ti Dr.Zlo sto se tice tableta FACEPALM!
Da :D. Samo šteta je što mladi talentirani Dj-i i producenti prolaze relativno nezapaženi zbog medijske eksponiranosti TIESTA, GUETTE, a u zadnje vrijeme i ARMINA.
Jučer pričam sa društvom i nekako smo došli do rasprave o tome tko je najbolji Dj. Svi oni slušaju narodnjake, domaću glazbu i nešto malo housa. Oni su uvjereni da je Tiesto još najbolji Dj, Guetta isto tako, a za Armina su čuli zbog pjesme "in and out of love". Zašto sam to spomenuo? Pa kada na Dj Mag zaluta jedan takav balkanac i glasuje za njih bez znanja o ostatku svjetske Dj scene, dobijemo trenutni poredak.
ti mora da se salis? kakvu ziku inace slusas?
Da i ja podjelim nesto s vama :)
Magnetic Man - I Need Air
I neki House setovi koje sam napravio zabave radi
Poslusajte i slobodno komentirajte
Da i ja podjelim nesto s vama :)
Magnetic Man - I Need Air
Neki House setovi koje sam napravio zabave radi
Poslusajte i slobodno komentirajte
Super mix! Inače ne slušam house, ali moram priznati da je super!