Za 15 h :D stize http://jamesturner.im/breaking-bad/
Breaking Bad
- poruka: 465
- |
- čitano: 110.530
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jel ima gdje da će se moć uživo gledat?
Jel ima gdje da će se moć uživo gledat?
Sad sam našao ovaj AMC live stream koji, čini mi se, radi kako treba, i mislim da je to taj kanal. Breaking Bad bi trebao početi u 4 ujutro po našem vremenu, pa ćemo vidjeti je li to to :)
Netko gledao?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
A di se moze skinuti torrent s titlovima..ps jel ovo izasla samio jedna epizoda ili ih izlazi sad postepeno jos
A di se moze skinuti torrent s titlovima..ps jel ovo izasla samio jedna epizoda ili ih izlazi sad postepeno jos
Hrvatskih titlova još nema, ali njih ti je najlakše skinuti s titlovi.com, a seriju nađeš tamo gdje inače skidaš torrente.
Pa serija je, znači biti će vjerojatno 8 epizoda, sa tjedan dana razmaka između njih
Evo i ja pogledao, uh, odlično!
Nema još hrv-srb-bos titlova, pa sam i ja gledao sa engleskim, epizoda svakako ispunila očekivanja... puno napetosti, sa odličnim završetkom.
P.S. svakako malo 'prelistajte' prijašnje epizode da možete bez problema pratiti.
napet završetak
Strašna epizoda, intense :)
Have an A-1 week guys, until the new episode.
Ček sad je samo 9 epizoda izašla kad izlazi sljedeća ?
nemogu se sjetit iz prijašnjih epizoda, što je to imao sakrito iz strujne utičnice ?
Jel je 5. sezona zadnja sezona Breaking Bad-a?
Da.
Al koja razlika u reakciji, prvi "Hi Carol !" i drugi put "Hi Carol ..."
Pogledao ep 10
Jesse man...
Ova epizoda daleko dosadnija od prošle ali dobar početak sljedeće očekujem :D
Ne znam zašto, ali meni je ova proletila. Gledam i tek vidim kraj, ja ono wtf pa tek je počelo
Mene iskreno zivcira jedna po jedna epizoda haha, ne udubim se toliko u radnju kao kad sam poceo tek gledat , odgledo za 3 dana sve.
Mene iskreno zivcira jedna po jedna epizoda haha, ne udubim se toliko u radnju kao kad sam poceo tek gledat , odgledo za 3 dana sve.
onda nemoj gledaj jednu po jednu.
kad zadnja izadje odgledaj u komadu
po prirodi sam nestrpljiva osoba, haha nema spasa, zanima me kako ce se sad to sve odvijati , glupa knjiga ga unistila
I meni je baš proletila epizoda, završila i ja gledam wtf, što kraće traje nego inače :)