Anime izdvojena tema

poruka: 4.029
|
čitano: 830.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Anime
Anime je dosao do koliko % u odnosu na mangu?
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
5 mjeseci
neaktivan
AmonZero kaže...
Anime je dosao do koliko % u odnosu na mangu?

Zadnji arc mange Jujutsu Kaisen koji je adaptiran u anime je Shibuya Incident Arc, a nakon toga je ostalo samo 4 arca (Itadori's Extermination Arc, Perfect Preparation Arc, Culling Game Arc i Shinjuku Showdown Arc koji je ustvari posljednji arc) koje treba adaptirati

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2024 16:38 (Witcher1).
6 godina
Anime

Prekrasna godina za mene. Nema vise BNH i JJK spama u YT anime feedu!!!

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
7 godina
odjavljen
Anime

ugasio se Aniwave  jedna od najbolji stranica koju sam do sada koristio, bas mi je krivo. 

gdje jos gledate? nasao sam neku HiAnime ali su titlove na pol ekrana ... ono wtf. 

gledam ovaj crunchyroll, dali se ikako moze uzeti za manje pare? tipa vpn i slicno? on bi mi bio fora da ga mogu i na mobu staviti pa gledati kad god zelim bez reklama. 

hvala, lp 

9 godina
Anime

Brisem jer ne smijem pisat o tim stranicama na forumu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2024 13:24 (Mr.Natural).
6 godina
Anime

Ne smijemo pisat o tim stranicama na forumu. Inace, ogroman broj stranica sa .to domenom je ukinuto i vlasnici do kojih je moguce doc ce bit kaznjeni, odnosno imat problema sa zakonom. Znam kako ta stranica i slicne rade, ali ipak su ih mogli skinut bez problema. Inace, gledam na 9anime.to koja je fake 9anime/aniwave ali doslovno ista. Nemam zassd problema.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
7 godina
odjavljen
Mr.Natural kaže...

https://everythingmoe.com/

koristim ovu stranicu inace  https://animepahe.ru/  

hvala na brzom odgovoru, ovaj animepahe izgleda dobro, da li se moze uraditi profil tamo? nigdje ne vidim, volim imati library u profilu. hvala.

9 godina

Mislim da ne moze, nisam ni radio, ja svoj anime pratim na myanimelist

16 godina
Anime

Ja pogledam ako ima šta na netflixu, iako su većinom naslovi koje sam gledao pa pogledam opet. Ako je kvalitetean anime, više mi odgovara pogledati nego seriju ili film. Format je malo drugačije pa lakše se stigne pogledati. Od tih servisa, ugašeni aniwave mi bio super. Inače ako je netko koristio, ovaj h!anime je prijašnji zoro, dosta su dobri, minus koji neki imaju su ti titlovi i manja baza naslova.

Inače, što gledate? I parry everything mi je daleko najbolji od ovih novih, svaka epizoda delivera i ide korak dalje. Middle Aged Adventurer mi je isto solidan. Slime kao i inače malo dobar pa razočara dok builda radnju, zapravo mi najviše ne odgovara ta vrsta humora, konverzacije, komentari na japanska jela u nekom drugom svijetu i ulizivanje i to sve rastegnu na previše epizoda.

Nedavno sam pogledao i bili su mu dosta dobri Summer Time Rendering, Heavenly Delusion, Link Click.

Od prijašnjih boljih a da ih se mogu sjetit su Jobless Reincarnation, vrhunski je, kako likovi odrastaju tako se i promjeni tempo, Frieren, Kaiju No. 8, Solo Leveling, Shangri-La Frontier, The Apothecary Diaries.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice