Pomoć oko odabira fotoaparata izdvojena tema

poruka: 2.256
|
čitano: 775.858
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć oko odabira fotoaparata

Nisaam baš pocetnik skroz. Npr kuzim se u nrkr stvari. Npr na mobitelu cesto koristim pro mode, ali volio bi neke stvari koje su mi dalje, da kada ih zumiram, ne gubim na kvaliteti. Trenutno imam P30 pa onda možda i možes pretpostaviti o cemu pricam. 

11 godina
Endymon kaže...

Nisaam baš pocetnik skroz. Npr kuzim se u nrkr stvari. Npr na mobitelu cesto koristim pro mode, ali volio bi neke stvari koje su mi dalje, da kada ih zumiram, ne gubim na kvaliteti. Trenutno imam P30 pa onda možda i možes pretpostaviti o cemu pricam. 

savim ok za pocetak,samo si uzmi malo bolji objektiv,ali vjerovatno ce ti biti ok za pocetak kit objektiv

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2024 20:16 (toma20).
12 godina

Za prvu ruku ovo bi bilo super. Bitno mi je da bude bolja kvaliteta slika od mog mobitela 🤣

15 godina
Pomoć oko odabira fotoaparata

Pokušat ću ovdje, iako vidim da je tema poprilično mrtva. Nećakinja bi htjela kupiti fotoaparat, neki da daje bolje slike od moba (Samsung A55). Primarno bi slikala prirodu, nebo, za putovanja itd.

Pronašla je Kodak AZ425:
https://www.amazon.de/KODAK-Digitalkamera-optischer-Weitwinkel-Li-Ion-Akku/dp/B0BSRN8B6T?th=1

Rabljeni, za ispod 200€.

Hoće li taj Kodak dati slike bolje od moba?

Ili da ipak da malo više za neki budget DSLR, recimo Canon 4000D, 2000D? Neka treća preporuka?

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

Pokušat ću ovdje, iako vidim da je tema poprilično mrtva. Nećakinja bi htjela kupiti fotoaparat, neki da daje bolje slike od moba (Samsung A55). Primarno bi slikala prirodu, nebo, za putovanja itd.

Pronašla je Kodak AZ425:
https://www.amazon.de/KODAK-Digitalkamera-optischer-Weitwinkel-Li-Ion-Akku/dp/B0BSRN8B6T?th=1

Rabljeni, za ispod 200€.

Ili da ipak da malo više za neki budget DSLR, recimo Canon 4000D, 2000D? Neka treća preporuka?

Osobno, fan sam SONY kamera, pa predlažem ovakvo nešto! 
Ne mora biti MarkVII (M7) verzija, može koja ispod rabljena, moglo bi se naći u nižem rasponu cijena svakako! 

LINK; Sony DSC-RX100 VII

ATJ Lučko
3 godine
kratos091 kaže...

Svakako će dati bolje fotke od bilo kojega mobitela.

Ne treba joj još uvijek, ako tek ulazi u svijet fotki, fotić od 1000+ €.

Može joj dojaditi hoby za dva mjeseca, pa se muči s prodajom.

合気道 五段
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice