Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.922
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Znam da nije direkt vezano za računala ali tema o kvalitetnim stolicama jer svi mi ipak sjedimo satima pred računalima. Uvoz preko amazona, gdje kupit kvalitetnu u hr i slično.

http://www.amazon.co.uk/Herman-Miller-Mirra-Task-Chair/dp/B0009UXQ2A/ref=pd_sim_sbs_kh_3/279-5787211-4562909

http://www.amazon.co.uk/Herman-Miller-Aeron-Task-Chair/dp/B0009UXQ1Q/ref=pd_sim_sbs_kh_2

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:04 (Quiem).
16 godina
Što bi željeli čitati u novom Bugu

u informatickom casopisu ti bi cito o namjestaju? kako bi oni zo uopce testirali, sto otisli bi u lesninu i rekli dajte nam par stolaca mi bi ih testirali.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

u informatickom casopisu ti bi cito o namjestaju? kako bi oni zo uopce testirali, sto otisli bi u lesninu i rekli dajte nam par stolaca mi bi ih testirali.

Ergometrija?

Jest da samo Šumarski faks u ZG ima dovoljan lab za to...al opet zašto ne? Ima i geek stolaca sa zvučnicima (Razer) :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
odjavljen

Ideja nije loša,ali neka se testiraju posebne fotelje-one sa ugrađenim zvučnicima,gaming fotelje itd.  Vidio sam par takvih stvari i stvarno su zanimljiva riješenja.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Dakle mislim na kvalitetne stolice a ne precjenjeno sranje što se prodaje po salonima koje se raspadne nakon godinu dana.

16 godina
Pranja kaže...

Ideja nije loša,ali neka se testiraju posebne fotelje-one sa ugrađenim zvučnicima,gaming fotelje itd.  Vidio sam par takvih stvari i stvarno su zanimljiva riješenja.

ima li tog kod nas?

13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ima li tog kod nas?

Bilo je takvih "gaming" stolaca kod nas,uvozio ih je Feniks ako se ne varam. Idem malo proguglati pa ću vidjeti ima li još toga u ponudi.

EDIT:

Našao sam ovo:

http://www.kika.com/hr/katalog/m/young-style/16973275/rocker-eawy-7101-c-crna/

http://www.kika.com/hr/katalog/m/young-style/16954217/rocker-eadk-48-2-crna/

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:54 (Pranja).
15 godina
neaktivan
Dajte bugovci , niste u redu.Prošlo je već dvije godine od posljednjeg , moram reći dosta lošeg priloga o zvučnicima i to samo 2.1 Ajmo fino prisjetite se kakav ste test napravili u bugu broj 150 , uzmite 30-40 komada 2.0 i 2.1 sustava i testirajte. Nije vrag da je to toliki problem.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ovako posto je u zadnje vrijeme izaslo dosta novih naslova igara koje traze bolji hardware. Tako je postalo aktulano cak za neke naslove ici u peglanje kartica da bi mogli to igrat sa najvecim (u mome slucaju BF3). Sad znam da je vec bio bug u kojem su date neke konfiguracije po misljenju Bug tima. Zanimalo bi me da Bug napravi usporedbu proizvodjaca gpu u njihovim top ponudama modela high end kartica. Npr jel bolji asus, zotac, msi itd. U modelu gtx580 ili saphire, xfx, idt sa 6970 ili cak sa 7970 koji je vec dostupan. I da kroz razne testove pokazu jel uopce ima razlike ili samo placamo ime. Npr. Jel asus DCII opravdano skuplji od npr. Zotaca amp sa cak duplo vise VRAM.
14 godina

Na forumu sam aktivan skorom godinu dana, ali BUG čitam, ohoOHoOhoHooO, pa se malo i ljutim na dečke u ekipi koji su "nekada" radili i "neke" druge zanimljive i interesantne teme, primjetio sam da već najmanje dvije godine nisu niti malim prstom maknuli po tom pitanju, a tema koja mene pere je foto aparati i to, DSLR foto aparati {#}!

Ne pričam o školi slikanja, jer se podosta već priča o programima za uređivanje fotografija, što btw me ne smeta uopće i apsolutno podržavam, ali, ALI, što je nova na današnjem tržištu, već duuuuuuugo NULA {#}, zar slijedjeći puta moram uplatiti da bude nešto na takvu temu, ili {#}????

Osobno sam u planiranju nabavke jednog Nikona D700, paaaaa, ako bi mogla usporedba po razini kvalitete kategorije modela ili samo Nikon aparata, evo sada na tržište dolazi novi Nikon D4 {#}!!

Nije da nema materijala, samo da se neko želi potruditi, pa makar sa kojim foto aparatima slikate po raznim sajmovima IT opreme, dam se kladiti da imate nešto opako, da niste naoružani sa jednim Vrhunskim, pa daklem, lijepo molim, inadam se da neću duuugo predugo čekati {#} {#}!!!!

BTW; ako netko zna, jer nikako ne mogu pronaći na BOL-u, da li je i kada učinjen ikakav test ili osvrt na Nikon D700 foto aparat, bio bih jako zahvalan ako bi netko bio toliko ljubazan da me uputi u temu, temu na forumu sam našao, ali ne i na BOL-u {#}!     

ATJ Lučko
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čitajuči ovomjesečni BUG došla mi je idea da bi mogli napravit temu o utjecaju pirata na PC. To jest da se proba objektivno sagledat povjesno koliko su imali utjecaj na popularizaciju Microsofta i x86 arhitekture i da me neko razuvjeri u tvrdnji da bi danas naj zastupljeniji brend računala bio Apple-Mac te bi radio na motoroli i imao istu zastupljenost na tržištu kakvu ima i danas (možda i manju), grafičari bi vjerojatno za alternativu imali Amigu, internet nebi bio toliko raširen i dostupan ko danas te da di muzika koju slušamo bila puno kvalitetnija.

2 0 hvala 0
14 godina

Mislim da nas ima puno zainteresiranih za tablete u danasnje vrijeme, i smatram da nebi pogrijesili sa temom; Hard Test; Tableti do 3000kn ? {#}

2 2 hvala 0
15 godina

Ja bi volio pročitati svoje ime u rubrici Nagradna igra.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

14 0 hvala 0
14 godina

U zadnje vrijeme imam "nekakvih" problema sa recimo to tako brzinom otvaranja nekih stranica na nekim browserima, konkretno BMW.de na Safari-u, ili kako mi je jedan kolega forumaš preporučio gdje gledati Raymon-da, na Safari-u uopće ne mogu pokrenuti gledanje, dok na Google Chrome, ide mali kao veliki.

Da se razumijemo, skidanje nekih dokumenata u PDF formatu mi je osobno najbolje u BAŠ Safari-u, kao i čitanje članaka sa raznih site-ova pomoću funkcije "Reader", tako da safari nije baš za baciti, ali ??!!

U jednom sam trenutku pomislio da je moj komp star 6 godina već pomalo i zastario, ali sam se uvjerio da njie, i sada dolazim do poante ovog posta, onog što bih želio pročitati u novom BUG-u!!

Želio bih pročitati jedno "dubinsko snimanje" svih bitnijih internet browsera, kao Internet Explorera, Mozille Firefoxa, Google Chrome-a, Opere, Safari-a kako otvaraju neke stranice, i zašto teško ili teže otvaraju neke, gdje je tu kvaka {#} ????

Još jedan detalj za pojašnjenje, naime, primjetio sam kako je izišao novi update za Mozillu Firefox, koji sam uredno skinuo, ALI, opet taj ali, sada mi se Mozilla Firefox uopće neće otvoriti kada ju pozovem, zašto (možda zato jer ju nisam odabroa kao primarni browser na kompu, pa se ljuti), ako se može nešto po tom pitanju kazati?!

Inače, koristim laptop IBM ThinkPad Z60m Olympic Edition koji ima Intel Centrino 2.26 procesor, 2 GB RAM-a, XP 3rd SP, tako da možda u tim detaljima leži moj problem, ili {#} !!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Već neko vrijem imam namjeru spomenuti projekt CADIAL (računalno pretraživanje zbirke propisa RH), svaki put zaboravim. Mislio sam otvoriti temu ali ne znam u kojem podforumu. Zatim se dosjetih, zašto BUG u jednom od idućih brojeva spomenuo istu. Stranica je izuzetno korisna jer su svi propisi ažurirani i moguće im je pristupiti bez ograničenja. Čak se mogu naći i propisi koji su preuzeti iz bivše države i još vrijede.

Jedna kartica teksta ili više o projektu bi bila OK.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Mislim da nas ima puno zainteresiranih za tablete u danasnje vrijeme, i smatram da nebi pogrijesili sa temom; Hard Test; Tableti do 3000kn ? {#}

Mozda cak i ebook readere? Eink je daleko bolji za citat od Oleda i IPS LCDa

13 godina
odjavljen

Volio bih vidjeti test SonicGear Armagedon A7 zvučnika.

I ako može jedan lijepi članka o tome kako uvesti u HR neke komponente koje nisu dostupne kod nas.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ITX maticne i vezano uz to kako iskoristit takvo racunalo (server, web server, nas...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Veliki test televizora i usporedba novih plazmi i lcd-a.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Volio bih vidjeti recenziju SonicGear Armageddon Ultra A7 i jedan kvalitetan članak o moddingu kučišta. Znači,scena kod uspoređena sa scenom vani,neke how-to tutorijale itd.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Veliki test televizora i usporedba novih plazmi i lcd-a.

Potpis.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
protjeran
Tomek.Klc kaže...

Mislim da nas ima puno zainteresiranih za tablete u danasnje vrijeme, i smatram da nebi pogrijesili sa temom; Hard Test; Tableti do 3000kn ?  {#}

Mislim da ima premalo ljudi koje to zanima, a oni koje to zanima će naći sebi nešto jer na tržištu postoje 4 tablet-a.

Mew kaže...

Mozda cak i ebook readere? Eink je daleko bolji za citat od Oleda i IPS LCDa

Bilo je to prije par mjeseci, zar ne čitaš BUG? Stvar je u tome što je možda jedan nabavljiv u hrvatskoj.

Pranja kaže...

Volio bih vidjeti recenziju SonicGear Armageddon Ultra A7 i jedan kvalitetan članak o moddingu kučišta. Znači,scena kod uspoređena sa scenom vani,neke how-to tutorijale itd.

Moding kućišta? Pa nemaju BUG-ovci silnu opremu da to rade.

A i moding kućišta se svede na rezanje stranice, ugradnja prozora, slivanje kablova, obojena unutrašnjost i vodeno hlađenje. Još nisam vidio da je netko sastavio svoju grafičku   karticu. Oni kojim je ono prvotno navedeno zanimljivo neka idu na Mil. Dol. PC.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina

Želio bi pročitati par kodova za world of tanks. Ili neka slična akcija.{#}{#}

13 0 hvala 6
13 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

A i moding kućišta se svede na rezanje stranice, ugradnja prozora, slivanje kablova, obojena unutrašnjost i vodeno hlađenje. Još nisam vidio da je netko sastavio svoju grafičku   karticu. Oni kojim je ono prvotno navedeno zanimljivo neka idu na Mil. Dol. PC.

A kakva je to "silna" oprema?

Ovo što si nabrojio je ništa. Vidi se da nemaš blage o pro moddingu.

SK crew
16 godina
protjeran
Pranja kaže...
Mentalist kaže...

A kakva je to "silna" oprema?

Ovo što si nabrojio je ništa. Vidi se da nemaš blage o pro moddingu.

Silna oprema=novac.

Mogu li dobiti link sa pr0 (da li to znači da oni time zarađuju) modanim kućištem?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:56 (Mentalist).
13 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Silna oprema=novac.

Mogu li dobiti link sa pr0 (da li to znači da oni time zarađuju) modanim kućištem?

Pro modding je sponzorirani modding.

http://forums.bit-tech.net/forumdisplay.php?f=42

SK crew
16 godina
protjeran
Pranja kaže...
Mentalist kaže...

Silna oprema=novac.

Pro modding je sponzorirani modding.

http://forums.bit-tech.net/forumdisplay.php?f=42

Pa dobro, nisam našao nešto jer je forum ružan, ali nema veze.

Ne bi bilo loše da se npr. kaže kako u zid ugraditi računar s svim instalacijama (da se na zidu vidi samo touch screen) ili kako da na klik dugmeta iz plafona izađe monitor. No, svakako BUG ima premalo teksta, a takve stvari zahtjevaju previše slika.

13 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Pa dobro, nisam našao nešto jer je forum ružan, ali nema veze.

Ne bi bilo loše da se npr. kaže kako u zid ugraditi računar s svim instalacijama (da se na zidu vidi samo touch screen) ili kako da na klik dugmeta iz plafona izađe monitor. No, svakako BUG ima premalo teksta, a takve stvari zahtjevaju previše slika.

To što si naveo možeš pronaći na tom forumu,a što se tiče mjesta u Bugu-za to postoje nastavci.

SK crew
16 godina

Test in-ear slušalica..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Olegovu biografiju!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
7 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice