BUG Digitalna arhiva za pretplatnike
- poruka: 103
- |
- čitano: 22.259
- |
- moderatori:
vincimus
Nekada davno sam bio u situaciji da više mjeseci u godini boravim u inozemstvu i kao pretplatnik BUGa sam se osjećao zakinuto.Kod kuće imam svježi primjerak koji "propada" od nečitanja a u europi nisam mogao kupiti svoj primjerak čak ni u najopremljenijim kioscima gdje drže večernji, sportske i šta-ja-znam. Predložio sam neku "kompenzaciju" za pretplatnike u sličnoj situaciji i dobio odgovor da baš spremaju tako nešto - digitalnu arhivu koja će bit dostupna pretplatnicima ! super rekoh.. i sad sam opet u istoj situaciji - bug mi trune kod kuće, ja u bjelom svjetu ne mogu kupiti drugi a od te revolucionarne digitalne arhive nemam apsolutno ništa.
Nemojte me krivo shvatiti, super je nekad moć' prelistati stare brojeve u potrazi za nečim "bitnim" u tom trenutku ali ako ja (kao i svaki normalni pretplatnik BUGa) ne mogu dočekat novo izdanje da ga prolistam i osjećam se zakinuto ako kasni 1 dan onda možete mislit što mi znači čekati 60 dana da se pojavi u dig.arhivi i da ja dobjem svoju dozu IT vijesti.
Iako vjerujem da se "bojite" da se puštanje svježeg primjerka može obiti o glavu i da će se raširiti kao bolest među ostalim željnim svježih vijesti ipak mislim da imate prostora poraditi na tome i učiniti svoje pretplatnike sretnijima. Lako je provjeriti od kuda pretplatnik pristupa pa može i to biti vrsta zaštite a najposlje ljudi niskog morala će uvjek biti i takvi svakako mogu skidati BUG u pdf-u s koje kakvih stranica..
Jedno pitanje:
imaju li Bug pretplatnici pristup digitalnoj arhivi Mreže i obrnuto, imaju li pretplatnici Mreže pristup digitalnoj arhivi Bug-a?
Jedno pitanje:
imaju li Bug pretplatnici pristup digitalnoj arhivi Mreže i obrnuto, imaju li pretplatnici Mreže pristup digitalnoj arhivi Bug-a?
Koliko ja vidim ne.

Pozdrav,
Iako mi je račun povezan pretplatničkom šifrom ne mogu pristupiti pregledu digitalnog izdanja bilo kojeg časopisa.
Stranica me stalno prebacuje na poruku: sadržaj na ovoj stranici je namjenjen samo pretplatnicima.
Niti ponovna odjava i prijava nije pomogla.
Molim administratore da pregledaju i da me kontaktiraju.
zašto ne mogu u digitalnoj arhivi pogledati broj srpaj/kolovoz 2005? (broj 152/153) ima li još netko takav problem?
zašto ne mogu u digitalnoj arhivi pogledati broj srpaj/kolovoz 2005? (broj 152/153) ima li još netko takav problem?
Bilo je nekih problema s tim PDF-om (ispričavamo se zbog toga!), pa smo ga iznova pripremili i postavili na server, tako da mu se sada može pristupiti:
http://www.bug.hr/bug/srpanjkolovoz-2005/59081.aspx
Bilo je nekih problema s tim PDF-om (ispričavamo se zbog toga!), pa smo ga iznova pripremili i postavili na server, tako da mu se sada može pristupiti:
http://www.bug.hr/bug/srpanjkolovoz-2005/59081.aspx
ok...hvala puno.. oduvijek me zanimala Vaša recenzija San Andreasa...
Da, točno je da neki korisnici (ne svi) imaju taj problem. Već je napravljena ispravka i trenutno čekamo odobrenje iTunesa za objavu v1.3.5 (očekujemo objavu kroz nekoliko dana).
Ispričavamo se na ovoj neugodnosti!
Da li ima nešto novo po ovom pitanju?
Hvala i pozdrav,