Evo stigao je i meni!
Koje sam ja sreće. Baš sam za ovaj mjesec moro produžiti pretplatu...
Sad tek vidim predzadnju stranu...
Eo i ja maler popunio listic, prem da znam da cu dobit kitu od ovce al ajd... Zanjimljivog svega ima..
sto ima od hardware-a?
Zašto popunjavate nagradnu igru ako lijepo piše da je od sutra sutra je 27.03.
Ima Intel Gulftown, WD green caviar 1TB, DDas Keybord Model S Ultimate, malo o prijeosnicima Asus M4A89GTD/USB3...
Zašto popunjavate nagradnu igru ako lijepo piše da je od sutra sutra je 27.03.
Ima Intel Gulftown, WD green caviar 1TB, DDas Keybord Model S Ultimate, malo o prijeosnicima Asus M4A89GTD/USB3...
Pa sutra ću ić uplatit, WTF je s tobom?
Hahah...na koju ti nagradnu igru misliš? Koja strana?
Ja se duboko ispričavam kakav si listić popunio ako mi možeš objasnit?
Odmah prva stranica. Ono XFX HD 5970, HD 5870 i XFX PSU 850W. Ta nagradna igra.
ma ne listic, ovaj qrc..
EDIT:
Uzivio se u kladionicu ajoooj...
Ček sad stvarno ne kužim ako si popunio podatke i prijavio se onda si danas iskoristio kod, jedino ako ćeš čekat još tih sat i pol...
Nisam još ništa napravio, čekam sutra.. Ajde pozzdrav, odoh proučit ovo..
Odmah prva stranica. Ono XFX HD 5970, HD 5870 i XFX PSU 850W. Ta nagradna igra.
Ma znam ja di je nagradna igra, nego mislim možda se dobije i kakav listić u bug-u koji ja nisam vidio...lol..
Iso miki, tek u utorak na kioske, jest da nije puno, ali ovako kad vidim da vec neki imaju, treba sad to docekat :)
Ili da se vec jednom pretplatim...
Nema listića nego od sutra odeš na www.bug.hr/xfx i tamo ostaviš podatke to je taj "listić". Al lijepo piše da je od 27.03. tak da nemoj žurit.
Split (odnosno Čiovo) još nije dobio bug :(
Iso miki, tek u utorak na kioske, jest da nije puno, ali ovako kad vidim da vec neki imaju, treba sad to docekat :)
Ili da se vec jednom pretplatim...
Hehe, tak sam i ja napravio (a i jeftinije ti ispadne i još ti prije dođe), pa pošto nisam bio do sad pretplatnik , ugodno me iznenadio bug koji me čekao jučer (u petak) doma na stolu dok sam došao iz škole. A sad idemo čitati
Za nagradnu igru se još neću prijaviti, tek tamo oko 5., možda me onda sreća više posluži
Može jedno pitanje? Meni Bug dolazi kući već godinu dana i ovaj mjesec mi je došao onaj papir da mi ističe registracija, ja sam ga platio i hoće li mi doći bug za ovaj mjesec ili moram na kiosk? (platio sam ga prije 2 dana)
Ja mislim da će ti doć jer menije istekla tretplata ovaj mjesec i dobio sam broj za travanj. Plati pa ak do 10.-og ne dobiješ svoj broj zovi ih hoćeš li uopće dobiti za ovaj mjesec ili im pošalji mail. to ti je najsigurnije.
Jutros i meni u Hercegovinu stigao. Skoro sam pao kad sam ga vidio. Prosli mi je stigao tamo negdje oko 10.03. Veoma ugodno iznenadjenje, svaka cast.
p.s. odlicne su teme, nagradna igra takodjer.
Kako već? Još nije ni na webu izmijenjeno.
Kako već? Još nije ni na webu izmijenjeno.
Ne bi ti škodilo da pročitaš ostale postove u threadu, izlazi sutra, dakle večeras će biti izmjenjeno na webu.
Hahaha...nisi trebao otvarat ovaj drugi..prodaš ga..=)
Hahaha...nisi trebao otvarat ovaj drugi..prodaš ga..=)
ma prodat cu ga svejedno, samo sam se iznenadio kad sam vidio dva. :D
sad sam našao kupca.
danas me je ovo dočekalo u poštanskom sandučiću... Vjerovatno zbog toga što sam ovaj mjesec platio (stari mi je platio) pretplatu, a još mi je ova prošla vrijedila. Ako sam u krivu nek mi neko pojasni, ja sam zbunjen
Znači imaš duplo veće šanse da osvojiš grafulju...grrrr:)
Heh, da..iskoristi kod i prodaj bug..