Ne piše da dobivate samo ovaj mjesec nego da je ta akcija dostupna za aktivaciju samo ovaj mjesec.
Polako.
Za nove korisnike na bonove piše da akcija traje 12 mjeseci:
" Troši duplo 12 mjeseci!
Dođi u bonbon, jer samo u bonbonu dobivaš sve duplo! Aktiviraj bilo koji paket interneta, razgovora ili SMS-a i za istu cijenu zgrabi duplo! Ponuda vrijedi za sve mjesečne pakete interneta, razgovora i SMS-a te kombinacije. Promocija vrijedi 12 mjeseci od aktivacije prvog poziva, a u promociju se možeš uključiti od 28.9.2023. do 4.1.2024."
Za pretplatnike nisam pronašao baš ništa na Webu bonbona. U aplikaciji na mobitelu postoji mogućnost aktivacije i nakon što se aktivira, pod paketi - promocije klikom prstom na slovo "i" (informacije) piše:
"Paket ti traje do 01.11.2023. Preostalo ti je..." pa se nabrajaju jedinice iz kombinacije.
Svaki paket ima trajanje mjesec dana, zato ti i piše da traje do 01.11.2023. To ne znači da ova promocija vrijedi samo ovaj mjesec.
Baš sam se pitao tko će prvi mudrovati. Imaš li potvrdu da će za POSTOJEĆE korisnike na pretplati promocija trajati 12 mjeseci i na temelju čega?
Jasno je da bi mogla (kondicional) trajati 12 mjeseci za NOVE pretplatnike, ali ni za to nisam pronašao potvrdu, ali da će za nas postojeće pretplatnike trajati 12 mjeseci - sumnjam.
Zato jer bi inače napisali da pogodnost za pretplatnike traje toliko i toliko, a ne piše ništa. Pa niti u uvjetima. Ili igraju kao A1, ponude nešto novo bez da su se interno dogovorili što i kako, pa onda muljaju gdje stignu (primjer; Giga NET paket).
Baš me zanima što će ti odgovoriti.
Otišao na tomato, nakon 2 tjedna se vratio na bon bon kao novi korisnik i dobio opet -40kn. Uz povećanje cijena, 11,19e će mi biti račun, tako da imam sve što sam imao i opet po cijeni koja je bila mi i prije (+povećanje).
Ja zadovoljan i miran 24 mj.
Super za tebe.
Ali to je teška svinjarija. Ja za to naprosto nemam vremena jer putujem i mobitel mi treba za kontakt. Možda se pozabavim time u nekom trenutku jer mi za to trebaju barem 4 tjedna (1 tjedan za prijenos na drugu mrežu i to u idealnom slučaju (molim Marka da ne pametuje kako to traje 2-3 dana) + 2 tjedna boravka na nekoj mreži + 1 tjedan za prijenos natrag na bonbon u idealnom slučaju).
Za što sam ja rekao da traje 2-3 dana?
Daj se skini s teme. Ideš mi na živce i gubim vrijeme na tebe. Ostalima serviraš neprovjerene i nerijetko netočne informacije. Zaključivanje ti nije jača strane, a čitanje s razumijevanjem nisi nikada naučio.
Ako ti smetam, postoji vrlo jednostavno rješenje za to.
"Pretplatnik sam bonbona" Aktivirao sam promociju "duplo". Koliko dugo u mjesecima će trajati ta akcija za nas pretplatnike?"
"Bok, ako si novi korisnik traje 12 mjeseci, a ako nisi, traje do 1.11."
Prevara.