Pozdrav!
Imam jedan problem u Accessu za koji ne znam kako riješiti. Recimo da imam hrpu podataka o svakom pojedincu i uspio sam složiti "report" tako da mi svakog pojedinca ispisuje na zaseban a4 papir. Problem se javlja kada imam recimo 500 korisnika i trebam pronaći specifičnog korisnika, npr Janka Jankovića. Pokrenem "report" koji mi izlistava sve pojedince i preko ctrl+F ja nađem Janka Jankovića. Tu je sve ok, za sada. Međutim, ja ne mogu znati na kojoj stranici je Janko. Problem je u tome što mi u "report" modu nakon svakog pojedinca ispisuje stranica 1 od 1. Međutim, kada idem na print preview, preview bez problema prelama svakog pojedinca na svoj a4 format i tamo imam stranicu 32 od 500. Gdje trebam nešto podesiti u "report" modu da mi ispod svakog pojedinca ispisuje: stranica xx od yy, a ne kako mi je sada: stranica 1 od 1?
Napominjem da u print preview sve radi ok, ali tamo ne mogu pretraživati po imenima. Problem je u "report" modu koji trebam nekako podesiti na a4 format ili nešto slično.
Unaprijed hvala.