Ogreban auto-sta raditi

poruka: 7
|
čitano: 4.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Ogreban auto-sta raditi

Ogrebao sam na jednom mestu auto velicine dugmeta od kaputa ono malo vece dugme i nekako se farba kao sabila,kao valovi od farbe postali ne znam kako da kazem,ali kao kad struzes nozem pa se nakupi na jednom mestu.I na drugom mestu sam samo ogrebao ono linije imaju jedno 10-ak linija jedna uz drugu.E mene zanima da li ce sta biti ako tako ostavim.Oce li poceti korozija ili tako nesto?Koliko dugo vremena moze tako da stoji da mu ne bude nista,jer sam ja tu prvu ogrebotinu napravio pre mozda mesec dana i tako stoji.

12 godina
Re: Ogreban auto-sta raditi
sd00 kaže...

Ogrebao sam na jednom mestu auto velicine dugmeta od kaputa ono malo vece dugme i nekako se farba kao sabila,kao valovi od farbe postali ne znam kako da kazem,ali kao kad struzes nozem pa se nakupi na jednom mestu.I na drugom mestu sam samo ogrebao ono linije imaju jedno 10-ak linija jedna uz drugu.E mene zanima da li ce sta biti ako tako ostavim.Oce li poceti korozija ili tako nesto?Koliko dugo vremena moze tako da stoji da mu ne bude nista,jer sam ja tu prvu ogrebotinu napravio pre mozda mesec dana i tako stoji.

Ima li koja slika u krupnom planu po mogučnosti ?

Korodirat hoce sigurno ako auto nema pocinčanu karoseriju a i ako ima obično se ošteti kod ogrebotina i počne korodirat, a koliko brzo ce počet korodirat ovisi o koncentraciji vlage u zraku u tvom kraju

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
neaktivan
Ogreban auto-sta raditi

Nemam sad slike,sutra.A da li mu je moglo biti sta za ovi mesec dana,kise su padale oko 7 dana,prosle sedmice ostalo je sve suvo bilo?Kako da znam kolika je vlaga?Ta ogrebotina ko dugme je ispod tablice pa je malo zasticena nije direktno na nju padala kisa,to se ovako spolja ne vidi,samo kad se cucne.

12 godina
sd00 kaže...

Nemam sad slike,sutra.A da li mu je moglo biti sta za ovi mesec dana,kise su padale oko 7 dana,prosle sedmice ostalo je sve suvo bilo?Kako da znam kolika je vlaga?Ta ogrebotina ko dugme je ispod tablice pa je malo zasticena nije direktno na nju padala kisa,to se ovako spolja ne vidi,samo kad se cucne.

Nema veze di je procvitaće hrđa prije il kasnije

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
pa sto ima veze ako pohrdja po povrsini, nece strunut u mjesec dana
poslije kad to budes sredjivao ocisti se ta povrsinska hrdja i prelakira
10 godina
neaktivan
Ogreban auto-sta raditi

Koja je cijena tog ciscenja i prelakiranja onako otprilike?

13 godina
neaktivan
Ogreban auto-sta raditi

Kituj i prelakiraj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice