Kompletna muzika za auto

poruka: 7
|
čitano: 3.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kompletna muzika za auto

Htio bih staviti u auto muziku znaci radio,zvucnike,pojacalo i neki subwoffer..radi se o fiat bravo 1.9 td 
sad imam tu neke dvije ponude pa neznam sta bi uzeo od toga i jel se to isplati uzet za te novce ako netko zna sloziti neke bolje periferije do 5500 kn neka postavi a ovo su moje ponude 

Br.1 
Kenwood KDC-W7144 (glavna jedinica) 
Kenwood KAC-7404 (4 kanala pojačalo) 
Kenwood KFC-W3514D(subwoofer s duplom zavojnicom 30cm) 
Alpine SP-69C3 (trosistemski 6X9 elipse) 
Tapecirana kutija za sub s terminalima,dampingom i ostalo 
Kablovi 
Posao 

Ukupno : 5410kn 

Br.2 

Sony CDX-730 (glavna jedinica) 
Infinity REF 475A(četverokanalno pojačalo) 
Auditor Kit Rip 690C(elipse 6X9) 
Pioneer TSW 308D4(sub s duplom zavojnicom 30cm) 
Kutija, kablovi, posao 

Ukupno : 5660kn 

15 godina
neaktivan
Kompletna muzika za auto

ajde neko rijesenje molio bih vas Smijeh

15 godina
moderator
RE: Kompletna muzika za auto
brakus64 kaže...

ajde neko rijesenje molio bih vas Smijeh

ja bi uzeo ovo prvo...

kao prvo sony je katastrofa...kenwood je definitivno puno bolji izbor...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Kompletna muzika za auto

jel cijelu ponudu da uzmem ili da nesto mjenjam..jel ima kakvih boljih mozda djelova za te pare jer to mi je jedan lik radio ponudu i za te par mi on moze nabavit to sve pa ono ako netko moze mozda napravit kakvu drugu ponudu za te pare al da je kvaliteno ne sad nesto srot Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 19:45 (brakus64).
15 godina
moderator
brakus64 kaže...

jel cijelu ponudu da uzmem ili da nesto mjenjam..jel ima kakvih boljih mozda djelova za te pare jer to mi je jedan lik radio ponudu i za te par mi on moze nabavit to sve pa ono ako netko moze mozda napravit kakvu drugu ponudu za te pare al da je kvaliteno ne sad nesto srot Osmijeh

ne pratim baš cijene toga pa ti nemogu dat prijedlog, al evo ja od tog definitivno bi uzeo ovo prvo, a i čini mi se ok...

najbolje da se javiš na croforums.info ili fiatisti.hr forum u vezi toga, tamo ima ekipe koja se baš time bavi...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
protjeran
brakus64 kaže...

Br2 ako mozes izbacit sonija  a ubacit pijonirca-isto tako i za ovalne zvucnike..ja imam pijonir, i to ubija, em ugodno za uho em grmi..

http://pvtorrent.org REGISTRACIJE OTVORENE
15 godina
neaktivan
Kompletna muzika za auto

pa jel imas kakvi prijedlog sta uzeti od pionira...slobodno daj slozi nesto do 5 500 kn ak mozes i mozeju slobodno linkovi neki gdi se moze kupiti :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice