Koji dirt bicikl?

poruka: 19
|
čitano: 12.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Koji dirt bicikl?

Treba mi pomoć u odabiru dirt bicikla do 4000 kn.Mislio sam uzeti neki scott ali neznam jel vrijedi te novce.Predložite mi neki dobar dirt bicikl.

17 godina
neaktivan
RE: Koji dirt bicikl?
master gojko kaže...

Treba mi pomoć u odabiru dirt bicikla do 4000 kn.Mislio sam uzeti neki scott ali neznam jel vrijedi te novce.Predložite mi neki dobar dirt bicikl.

http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5032 - pristojni dijelovi, dobra vilica u toj cijeni, dobar pogon.

http://www.studioimago.hr/rogjoma/osobna.asp?sif=853 - također pristojni dijelovi, dobra cijena za ono kaj nudi...

Scott je precijenjen IMHO.
U 16ercu se nije dobro za.......frkavat xD
17 godina
protjeran
Koji dirt bicikl?

Kod obadva je problem što imaju disk kočnice na sajlu.S takvim kočnicama imam neugodna iskustva.Najrađe bi uzeo bicikl sa v-brake kočnicama jer ih je najlakše i najjeftinije održavat.

17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

pitaj ovdje:

www.dropbike.com

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
neaktivan
master gojko kaže...

Kod obadva je problem što imaju disk kočnice na sajlu.S takvim kočnicama imam neugodna iskustva.Najrađe bi uzeo bicikl sa v-brake kočnicama jer ih je najlakše i najjeftinije održavat.

Da, to je mali nedostatak što su mehaničke. Pitaj u DSG-u dal možeš zamijeniti za set V-brakea.
U 16ercu se nije dobro za.......frkavat xD
17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

imam ti ja dobru poniku biciklu, ima ti kontra kočnice te ima dvije normal sajla kočnice...

može se prepoloviti, te ima sve dodatne periferije poput točaka, volana, sjedala, pedala kočnica...

http://www.hrphotocontest.com/data/media/170/14971.jpg

imaš čak i ovakve tipe, malo teže za naučit vozit al ko voli nek izvoli Namigiva

http://americanhistory.si.edu/ONTHEMOVE/img/media/l/623.jpg

a sad ozbiljno...

http://www.markoprojekt.com/ 

tu imaš nekih bicikli za kupit

http://www.dropbike.com/forum/ 

ovo ti je forum nekih biciklista, ako očeš polovne odeš na oglase... tu se možeš isto informirat o stranicama, ovi ti najbolje znaju..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2008 23:49 (albundi).
17 godina
protjeran
Koji dirt bicikl?

Našo sam jedan jako zanimljiv bicikl nekog manje poznatog proizvođača.Ima dobre djrlove i v-brake kočnice.Iči ću ga pogledati i ako mi se svidi onda ću ga kupiti.Napišite vaša mišljenja o ovom biciklu.

Dirt bike

17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

Može iskreno, pitati na BUG forumu koji bicikl odabrati je otprilike isto kao pitati na auto tuning forumu koju grafičku, UPS, procesor i sl odabrati.

Preporučio bi ti da odeš na jednu od google grupa ili na neki forum koji su isključivo biciklistički.

Budući da vozim bicikle puno znam da je odabir pravog bicikla jako bitan. I bit će ti lakše sa više mišljenja ljudi koji samo o tome razmišljaju.

Ne mogu ti doduše pomoći jer se ne bavim dirt biciklizmom. U svakom slučaju, puno sreće.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Može iskreno, pitati na BUG forumu koji bicikl odabrati je otprilike isto kao pitati na auto tuning forumu koju grafičku, UPS, procesor i sl odabrati.

Ako na bug forumu ima pitanja o autima,motorima i raznim drugim glupostima koje nemaju veze sa hardverom i softverom zašto ne bi bilo pitanja o biciklima. Možda baš ima puno freakova koji vole kompjutere i bicikle. Hvala na savjetu, probat ću na drugim forumima.
17 godina
neaktivan
master gojko kaže...
Danny_HR kaže...

Ako na bug forumu ima pitanja o autima,motorima i raznim drugim glupostima koje nemaju veze sa hardverom i softverom zašto ne bi bilo pitanja o biciklima. Možda baš ima puno freakova koji vole kompjutere i bicikle. Hvala na savjetu, probat ću na drugim forumima.
 Ma slažem se, samo velim, bilo bi ti lakše dobit dobar savjet na nekom drugom mjestu.

Probaj ovdje:
Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

kupiš tomosa automatika i možeš ić po svakim šumama i putovima bez problema, nečeš se umoriti, čak češ naganjati druge bicikliste sa puta...

17 godina
neaktivan
master gojko kaže...

Našo sam jedan jako zanimljiv bicikl nekog manje poznatog proizvođača.Ima dobre djrlove i v-brake kočnice.Iči ću ga pogledati i ako mi se svidi onda ću ga kupiti.Napišite vaša mišljenja o ovom biciklu.

Dirt bike

Ja nebi nuzro v-brake! To je glupo... Jednom uđeš u vodu i ne koči ti vise... :) LOL Ako vec ciljas na v-brake kupi si silikonske paknice... to koci ko ludo... cak bolje od diskova...
17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

Ja osobno imam SCOTT-a, disk kočince YZ 3, stari model doduše, ali na diskovima nikakcih problema.

Zaista sam zadovoljan s biciklom, redovito održavanje i sl. stvari, no ništa više.

Praktički, diskove ne trebaš mijenjati dok si živ, jedino ne znam svakih 3-4 godine pločice za kočenje.

I to je to.

Ja ne bi razmišljao.

17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

Evo, nešto sam zanimljivo našao:

http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=353

Ovaj prvi bajk. Isplati se dati tih 500 kn više. Doduše, ima mehaničke, al su Hayes pa ih nebih mjenjao. Možeš ih čak mislim zamijenit u Ciklo Centru za V-Brake.

17 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

Treba mi bicikl ali neznam koji. Treba mi za voznju po bregima i za skaknje! Mislim si uzeti nekog scotta ali neznam!

Kaj mi vi preporucate???

17 godina
protjeran
kompotko kaže...

Evo, nešto sam zanimljivo našao:

http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=353

Ovaj prvi bajk. Isplati se dati tih 500 kn više. Doduše, ima mehaničke, al su Hayes pa ih nebih mjenjao. Možeš ih čak mislim zamijenit u Ciklo Centru za V-Brake.

pa ja skacem s dirt bike i imam haro. ja bi ti osobno preporucijo da za 3000 kn kupis polovni bicikl dobices puno kvalitetnije (ako nije pokidan), sto se tice Hayes kocnica one ti znaju skripati ali ako ti to nesmeta onda su ok.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 15:20 (gabriel.john.super).
16 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

Jeli valja ovaj bicikl i jer ga se isplati kupit ?

Bicikl Wob DIRT Pro

26", 8 brzina, Shimano Deore, RST Gilla PRO, Remerx Jumbo, Truvativ Ruktion+zatezač, Shimano hidraulički disk...

3800 kn

• RAMA: Aluminij 14,5” (specijalno formirane aluminijske cijevi, kvadratno na okruglo tapirane na glavnom dijelu rame)
  • VILICA: RST Gilla PRO RA, hod 110 mm, uljna, s podešavanjem Rebound-a
  • GUME: Maxxis High Roller 26 x 2.35
  • DIJELOVI VOLANA: Ahead integrirani
  • SJEDALO: Velo
  • OBRUČI: Remerx Jumbo 23x559, dupla stijenka, pojačane rupice (eylets)
  • GLAVE: Shimano kazeta 495 QR CL
  • POGON: Truvativ Ruktion Single + Zatezač lanca
  • LANAC: Shimano UG50
  • ZADNJI LANČANIK: Shimano kazeta 8 brzina
  • MJENJAČ: Shimano Deore
  • KOČNICE: Shimano M485 diskovi, hidraulički
  • RUČICE MJENJAČA: Shimano Alivio SLM410
  • PEDALE: FPD Dirt s izmjenjivim pinovima, aluminijske
  • ZAŠTITA od oštećenja lancem
17 godina
protjeran
Koji dirt bicikl?

taj bic si vidio na www.dinamic.hr? i ja sam razmisljao jeli dobar... osobno mi se svida dizajn...

16 godina
neaktivan
Koji dirt bicikl?

šta mislite o biciklu scott voltage 25 model iz 2009,kupit ću ga polovnog za 2000knSmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice