Jel ima neki motor koji se moze vozit bez vozacke a da nije ko neki elektricni romobil ili tak nest -.- mislim na nesto bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve samo do 50ccm,ništa bolje od toga i jače
naravno ak imaš B kategoriju
jedino električni romobil ;)
Ma ćopi tricikl od sestre i deri..
Jel ima neki motor koji se moze vozit bez vozacke a da nije ko neki elektricni romobil ili tak nest -.- mislim na nesto bolje?
Ima,na dedin ponij ugradi rasplinjač i prikvači bocu plina i deri...Ide brže od mopeda ko na raketni pogon!
ahahahaha carevi ,ali nemislm na tako sta :P nego na neki pravi motor kao sto naprimjer moj frend ima čopera od 49ccm super izgleda onak mal manji,jel se to smije voziti bez vozacke?
ahahahaha carevi ,ali nemislm na tako sta :P nego na neki pravi motor kao sto naprimjer moj frend ima čopera od 49ccm super izgleda onak mal manji,jel se to smije voziti bez vozacke?
ne smije se vozit bez vozacke, bez vozacke mozes vozit elektricni bicikl, elektricni skuter i romobil, a ustvari mozes vozit sve bez vozacke ali ako imas pistu ili neku svoju stazu, znaci uzmes si crossericu i ako imas neku livadu, napravis si motocross stazu..
Ako imas 16 god., mozes polozit za A1, kao ja, pa mozes vozit motore do 125ccm..
-----------------
Za ta elektricna "cuda" ti netreba kaciga i ne trebas ih registrirat, tj. za registraciju sam 100% siguran, a za kacigu nisam..
Kolko uopce kosta to polaganje?
ja sam platio 4500 kuna autoskolu, + 400 kuna lijecnicki pregled i biljezi, + 450 kuna predavanje prve pomoci (oko 4 dana predavanja), + 116 kuna polaganje prve pomoci, + 116 kuna (valjda) polaganje prometnih propisa, + voznja, neznam koliko para..
I ima jos par manjih troskova, to su ti cijene ako nepadnes nijedan test i voznju,..
Sve ovisi od mjesta gdje polazes, to su cijene u BJ, u Zagrebu ili negdje drugdje su vjerovatno drukcije..
----
Dok to sve rjesis, onda ces si vjerovatno kupit motor i motoristicku opremu, iako sam ja to kupio prije pocetka autoskole,..
Hvala,sad samo treba skupiti tolko para i idem :D i naravno treba mi neki posteni motor :)))
Hvala,sad samo treba skupiti tolko para i idem :D i naravno treba mi neki posteni motor :)))
pa nisu to neki novci opet,..motor si uzmes neki 125ccm i uzivas ;)
kakav ti imas?
Prodao sam skuter tako da mi je sad samo ostao Sachs X-Road 125ccm
znam te copere ono ka mini sema ima sam mini moto jedan ono lip sve ka Yamaha R1 na gorivo i to i vozio sam ga po znjanu mali motor vata je negdi 80 oko 50ccm ima al nikad me nije stopalo, celave su mu gume kad ga kupis trkace gume sema , nestabilan je zato sta je mali pogledaj malo google :)
znam te copere ono ka mini sema ima sam mini moto jedan ono lip sve ka Yamaha R1 na gorivo i to i vozio sam ga po znjanu mali motor vata je negdi 80 oko 50ccm ima al nikad me nije stopalo, celave su mu gume kad ga kupis trkace gume sema , nestabilan je zato sta je mali pogledaj malo google :)
Pa jel se za te mora imati vozacka?
Pa jel se za te mora imati vozacka?
To ti je ovo ima ti jos malo vecih motor ono brz je ne triba ti vozacka mislim mene dosad nije nikako stopalo raspitaj se :P
ti vozis isto taki mali motor?
ti vozis isto taki mali motor?
ja sam ti te vozio kad sam bio manji sad sam napokon polozio :) sad vozim t-maxa 500
vise se isplati uzet neki 50ccm
Naso sam jednu pre pre dobru Tomosovu krosericu za 1200kn i pre pre pre dobra je i to cu kupiti 100% pokazat cu sliku ali moram je upload na komp prvo!
Tomosovi kroseri nisu bas ponajbolji.Upamti koliko para toliko muzike!
Ja sam na motoru od 6godine, idem tatinim stopama. Šta ti je važno, da imaš kacigu i da ti je motro registriran, a kad te zaustave nekako cu ti valdja jednom oprostiti. A ni jedan motro bez vozačke ne možes voziti, to je jasno.
Tomosovi kroseri nisu bas ponajbolji.Upamti koliko para toliko muzike!
zasto?