Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.020
|
čitano: 16.523.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
colI? Selo moje Alfarsko... xD
15 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
Diplomat kaže...
colI? Selo moje Alfarsko... xD

Jbg, negdje se kaže drukčije, znaš u hr ima dosta kultura i načina govora, šta ništa ne kažeš za ove koji govore auto u srednjem rodu...

15 godina
Zeppelin kaže...

mislim ima nas još koji imaju renault clio  {#}

mozes li mi molim te rec kako se pale maglenke na tvom? ja bi si stavio na svoj, imam isti branik, samo neka rupe, ali to lako...samo me zanima dali je paljenje na rucici za zmigavce ili negdje drugdje...sumnjam da je na srednjoj konzoli, posto su ona tri puca zauzeta (4 zmige, zadnja maglenka, grijac)...

btw. evo par svjezih slikica...prva me neodoljivo asocira na stazu Coastal iz NFS-a 1 - za one koji se sjecaju te staze :)

ri-zd: 240km, 11,6l potrosenih iliti 109kn (metoda pun tank), prosjecna potrosnja 4,8l/100km, 3h05min...bez puno sparanja, neke dionice i gas do poda (koliko god moze :D)

offskroz magistrala...hebo autoceste - to je za papke :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 2:43 (RuskeGTT).
15 godina
RuskeGTT kaže...

mozes li mi molim te rec kako se pale maglenke na tvom? ja bi si stavio na svoj, imam isti branik, samo neka rupe, ali to lako...samo me zanima dali je paljenje na rucici za zmigavce ili negdje drugdje...sumnjam da je na srednjoj konzoli, posto su ona tri puca zauzeta (4 zmige, zadnja maglenka, grijac)...

slika s neta slika s neta
evo ti slika, dakle tipka je lijevo na komandnoj ploći ispod rućice svjetala i žmigavaca 

btw. evo par svjezih slikica...prva me neodoljivo asocira na stazu Coastal iz NFS-a 1 - za one koji se sjecaju te staze :)

, prosjecna potrosnja 4,8l/100km, 3h05min...

znam kako ti je, troši ko upaljać, al ak ga držiš iznad 3000 okretaja može ljepo povuć
e da koj je motor u tvome? 

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
14 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
RuskeGTT kaže...

evo ti slika, dakle tipka je lijevo na komandnoj ploći ispod rućice svjetala i žmigavaca 

znam kako ti je, troši ko upaljać, al ak ga držiš iznad 3000 okretaja može ljepo povuć

po registraciji vidim da je 1.9 D

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
17 godina
Vaš Auto Snova

dal link gdje se može provjerit to za registraciju..znao sam to provjerit prije, al su napravili valjda novi dizajn stranice pa nemrem naći

15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
RuskeGTT kaže...

Nema šanse baš gas do poda kako je napisao i 4.8, prosječna isto rekao bih za pola litre do litru promašeno, iako i dalje dobar rezultat za tako star motor.

Mislim da je rekao da je 1.9D unutra.

Cemetary gates
14 godina
Vaš Auto Snova

Oduvijek Chevrolet i Corvette.

i zvuk nabrijanog americkog v8 motora {#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:28 (Zizo).
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

dal link gdje se može provjerit to za registraciju..znao sam to provjerit prije, al su napravili valjda novi dizajn stranice pa nemrem naći

Pogledo sam na iphone-u. Imam pristup bazi podataka :)
Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
15 godina
Zeppelin kaže...

hvala na slici, sad mi lakse, posto znam da necu morat mjenjati rucicu :)

kao sta su rekli 1.9D je 64ks...

nemam okretomjer (dok ne stavim druge urice sa okretajima) tako da neznam, ali rekao bi po sluhu cirka, negdje iznad 2500 pocinje lijepo ic...

Hacker002 kaže...

http://www.huo.hr/hrv/provjera-osiguranja/11/

thedream kaže...

Nema šanse baš gas do poda kako je napisao i 4.8, prosječna isto rekao bih za pola litre do litru promašeno, iako i dalje dobar rezultat za tako star motor.

pa nije bilo stalno gas do poda :) bilo je par dionica, neke zavoje i tako...pretezito na povratku, posto je prema zd kad sam isao bilo lagano kisilo vecinom puta...

a iskreno ja sam ocekivao prosjecnu oko 4,5...posto ipak bi trebalo tako nesto...ali kad razmislim, tako bi i bilo da sam vozio konstantno penzionerski, bez stiskanja gasa...

bit ce jos prilika voziti tu dionicu, sa raznim rezimima (probat cu skroz penzionerski, a kad budem "naucio" dovoljno dobro cestu, onda cu probati sve na noz gdje se da :D) pa cemo vidjeti razlike (kako god, preko 6 na 100 nebi trebao :D)

i sta zelis rec sa tim pola litre do litru promaseno? nije nikakav board comp u pitanju, nego jednostavno sam tankao do cepa u rijeci, odvozio 240km i tankao opet do cepa u zadru...stalo je tocno 11,6 litara, ili 109kn...imam racun :) najefikasnija i najtocnija metoda...board compovi lazu, al ovo ne laze, koliko si potrosio, toliko stane :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:00 (RuskeGTT).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://autoklub.jutarnji.hr/bez-autoshowa-zagreb/997451/

Nemrem vjerovat. {#} To čekam još od 2008. i sad opet ništa... Izgleda da ću morat skupit pare i u Frankfurt.

16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

http://autoklub.jutarnji.hr/bez-autoshowa-zagreb/997451/

Nemrem vjerovat. {#} To čekam još od 2008. i sad opet ništa... Izgleda da ću morat skupit pare i u Frankfurt.

a daj pa koji quratz?
a bas sam se nadao.... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
Vaš Auto Snova

Audi TT RS

14 godina
protjeran

Ovaj GTR  R34 mi se sve više počinje sviđati:

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Najjaci auto ikad proizveden.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozdrav kupio sam pozicijske LED-ice http://www.ebay.com/itm/170716170037?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 i sad kad sam ih ugradio....one nakon nekog vremena ne svijetle pa se onda upale i sl.

Što vi mislite koji je kvar na ledicama ?

I koja LED pozicijska svjetla najbolje kupiti?

15 godina
jurica46 kaže...

majko moja koja beštija, sve bi da za se provozat u ovome.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Susjed ima ovaj stariji model S3, plava boja. Auto je hebeno izgledao dok nije stavio hrpu led dioda... sada je malo kičast, nije više onako audijevski pritajen.

You can do anything you set your mind to.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
jurica46 kaže...

majko moja koja beštija, sve bi da za se provozat u ovome.

isti moj {#} bar godište, farovi i prednja maska

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ruske falio temu. {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

jeste :)

evo da napisem ovdje sta sam tamo bio pisao (umoran od puta :D, ne drogiram se)

u tjedan dana 1000km, 420kn...zivio 1.9D

175 po gps-u i jos je isao

drzao prosjek 150+

sat i 3min, ri-zg od naplatne do naplatne

13 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

u tjedan dana 1000km, 420kn...zivio 1.9D

175 po gps-u i jos je isao

drzao prosjek 150+

sat i 3min, ri-zg od naplatne do naplatne

Ja sam imao cirkus 199 km/h non stop od ZG do RI kroz tunel i to, jel se može na ENC vidjeti vrijeme?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 23:44 (Diplomat).
15 godina
Vaš Auto Snova

u cemu 199? i nisi mogao konstantno imati tu brzinu radi zavoja, uzbrdica, nizbrdica...eventualno ti moze biti prosjecna :)

neznam za ENC, nisam toliko napredan, placam u kesu :D

13 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

u cemu 199? i nisi mogao konstantno imati tu brzinu radi zavoja, uzbrdica, nizbrdica...eventualno ti moze biti prosjecna :)

neznam za ENC, nisam toliko napredan, placam u kesu :D

Haha krivo sam se izrazio, stalno gas do kraja. Normalno ne može se svagdje 199... :S

Golf 6, još nije ni 10 hiljada imao, dobro da nije nešto otpalo. {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

motor?

13 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

motor?

1.6 socijala...

15 godina
Vaš Auto Snova

jbg da je bar 1.6 TDI :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
meni je 140 po autocesti najljepse, nemam muda vise koliko zbog losih cesto toliko i zbog lose kulture i znanja nasih vozaca.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice