Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.016
|
čitano: 16.520.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Auti - ultimativna tema

Pozz, zanima me gdje ima najjeftinije za nabaviti Pirelli P6000 175 R14 ili Michelin Energy Green isto 175 R14?

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Remzi kaže...

Pozz, zanima me gdje ima najjeftinije za nabaviti Pirelli P6000 175 R14 ili Michelin Energy Green isto 175 R14?

ke to za bicikl? {#} it never gets old.. {#}

zaboravio si napisati visinu gume..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ima google sve, samo treba tražit, al vidim da je i to teško. Lakše je da drugi traže i stave tu cijene na gotovo {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

jel zna mozda ko kak se bi ove 2 matice "strucno" zvale? trebal bih 8 komada. a neznam im naziv. i nisu bas jednostavno za nabavit barem ne kod mene.

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan

Stručno - visoka matica s podloškom. 

Gdje - doslovno svaki dućan alatima (vijcima, maticama, etc) bi ih trebao imat. Ono što ti trebaš znat je ID, OD i visinu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Stručno - visoka matica s podloškom. 

Gdje - doslovno svaki dućan alatima (vijcima, maticama, etc) bi ih trebao imat. Ono što ti trebaš znat je ID, OD i visinu.

to CARE!!! to mi je trebalo. ma za dimenzije lako. izmjere se. samo mi je naziv trebao. 

vjeruj mi obisao sam sve ducane u okolici 30km i nema. ima samo manje dimenzije.

radi se o maticama koje drze prve dvije felge na quadu, one su valjda od neke legure i jako su mekane. strah me je da pri sljedecem skidanju/stavljanju felge ne popucaju rubovi, pa cu ih preventivno zamjenit.

Ride or die, remember?
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ako nekom treba Michelin Energy Saver 195/65 R15, ravnomjerno potrošene, mesa ko u priči, proizvedene 2011, 3 ljetne sezone bile na autu. Prvi vlasnik guma. PM me.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 21:11 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jel se isplati kupit "zarđalo" auto i polako počet restauirat, msm zbog cijene ostalih dijelova, naime, radi se o Opelu Manti koja mi je doslovno auto "snova". Jedan lik mi ju nudi za 600 €, u dosta lošem je stanju, mislim čak da će trebati mjenjati svu limariju s tim da je motor sasvim uredu. Zanima me ovo zato što po njuškalu i mobil.de stranicima viđam tip-top sređene Mante od 10.000€-90.000€. Koliko tu profita imaj onaj koji ju je restauirao i slagao dio po dio? Inače, radi se o Opel Manti A iz 73. godine. Mantu B GSI mi ima susjed al nije to to, A je puno ljepša *___*

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 21:44 (Rayz00).
14 godina
Remzi kaže...

mislim da je visina na obje 65, pogledat cu sutra

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
17 godina
Rayz00 kaže...

Jel se isplati kupit "zarđalo" auto i polako počet restauirat, msm zbog cijene ostalih dijelova, naime, radi se o Opelu Manti koja mi je doslovno auto "snova". Jedan lik mi ju nudi za 600 €, u dosta lošem je stanju, mislim čak da će trebati mjenjati svu limariju s tim da je motor sasvim uredu. Zanima me ovo zato što po njuškalu i mobil.de stranicima viđam tip-top sređene Mante od 10.000€-90.000€. Koliko tu profita imaj onaj koji ju je restauirao i slagao dio po dio? Inače, radi se o Opel Manti A iz 73. godine. Mantu B GSI mi ima susjed al nije to to, A je puno ljepša *___*

10.000 eura ti treba za restauraciju i moraš imati neke preduvjete: garažu, krug poznanika koji će ti pomoći restauirati automobil..i hrpu hrpu hrpu vremena

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Rayz00 kaže...

10.000 eura ti treba za restauraciju i moraš imati neke preduvjete: garažu, krug poznanika koji će ti pomoći restauirati automobil..i hrpu hrpu hrpu vremena

10.000 €? Hoho, a što se tiče preduvjeta to navedeno sve imam, sad za vrijeme manje više al imam dosta frendova koji su rekli pomoć tako da mi to nije problem. S tim da mogu i dobit sve dijelove (koji su u prodaji) po veleprodajnoj cijeni jer mi kum ima autokuću koja se u zadnje vrijeme fokusira na oldtimere. Možda me i malo pogurne za početak {#} 

17 godina
Rayz00 kaže...

10.000 €? Hoho, a što se tiče preduvjeta to navedeno sve imam, sad za vrijeme manje više al imam dosta frendova koji su rekli pomoć tako da mi to nije problem. S tim da mogu i dobit sve dijelove (koji su u prodaji) po veleprodajnoj cijeni jer mi kum ima autokuću koja se u zadnje vrijeme fokusira na oldtimere. Možda me i malo pogurne za početak {#} 

Nego kaj? najskuplji hobi na svijetu praktički

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Rayz00 kaže...

Nego kaj? najskuplji hobi na svijetu praktički

A i to što kažeš. Pa sad kad malo spojim 2 i 2 u glavi i nije to puno novaca. Ima tu posla i muke, ali na kraju se sve isplati do zadnje lipe i zadnje kapi znoja. {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad bih tako nečim ispunio zavidan period vremena, s naglaskom na simultanom guštanju tijekom samog joba, nema tih novaca koji bi me mogli odvojiti od vlastitog masterpiecea.

Sry ako sam iskazao koje presnažno čuvstvo{#}.

17 godina
Rayz00 kaže...

A i to što kažeš. Pa sad kad malo spojim 2 i 2 u glavi i nije to puno novaca. Ima tu posla i muke, ali na kraju se sve isplati do zadnje lipe i zadnje kapi znoja. {#}

I sta ces s time onda? pokusat prodat za 20.000 eura? kome? :)

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Rayz00 kaže...

I sta ces s time onda? pokusat prodat za 20.000 eura? kome? :)

Tko je spominjao prodaju? {#}

17 godina
Rayz00 kaže...

Sretno u restauraciji....ne zaboravi...očekujemo slike projekta... {#}

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Rayz00 kaže...

Sretno u restauraciji....ne zaboravi...očekujemo slike projekta... {#}

Hvala! Slikat cu postupno i sve odjednom objavit, a mogu i Mantu poslikat kad ju dovezem pa onda kad bude gotova. I naravno, ne ocekujte to u mjesec dana {#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

Nemam vremena pa ču skratiti priču. Imam GOLFA 3 96 godište ako se nevaram, TDI 1.9, ima klimu i centralno. Spala mi je ona dolje plastika koja ide oko brave i šipke volana, pa sam obadvije plastike vadio vn u potrazi za šarafima. Kada sam sve vratio na mjesto auto se upali io taman kada počne raditi se ugasi. Probavali smo direktno govrivo ubrizgavat, koristiti el. pumpu direkto u bosch pupu no nije radilo. Kasnjije smo skužili da je riječ do nekog prestena na koji je kabal zakačen i on ide na vrh brave. Mene zanima šta je to? NEki senzor ili? kada smo ga stavili auto je normalno radio, na njemu piše siemens. Kasnije smo na lokalnom otpadu gledali druge golfove i samo je jedan od pet imao to. 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Jel se isplati kupit "zarđalo" auto i polako počet restauirat, msm zbog cijene ostalih dijelova, naime, radi se o Opelu Manti koja mi je doslovno auto "snova".

nisi jedini!ako uzmes javi i okaci koju sliku..

xfact
17 godina
Strm kaže...

Kasnjije smo skužili da je riječ do nekog prestena na koji je kabal zakačen i on ide na vrh brave. Mene zanima šta je to? NEki senzor ili? kada smo ga stavili auto je normalno radio, na njemu piše siemens. Kasnije smo na lokalnom otpadu gledali druge golfove i samo je jedan od pet imao to. 

Imobilizator?

14 godina
Old Iggy kaže...
Strm kaže...

Kasnjije smo skužili da je riječ do nekog prestena na koji je kabal zakačen i on ide na vrh brave. Mene zanima šta je to? NEki senzor ili? kada smo ga stavili auto je normalno radio, na njemu piše siemens. Kasnije smo na lokalnom otpadu gledali druge golfove i samo je jedan od pet imao to. 

Imobilizator?

Hahahahaha, ne nije :PP Ozbiljno, ako neko zna nekoga ko se bavim tim golfovima pa da mi da mail..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 16:25 (Strm).
17 godina
neaktivan
Strm kaže...

Imobilizator?

Hahahahaha, ne nije :PP Ozbiljno, ako neko zna nekoga ko se bavim tim golfovima pa da mi da mail..

Što je smiješno? Jel ovako izgleda? 

14 godina
Penryn kaže...
Strm kaže...

Imobilizator?

Da

14 godina
Penryn kaže...
Strm kaže...

Imobilizator?

{#}{#}{#}{#}{#} xD Pa čemu to služi?

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kupio sam polovni skuter koji je bio odjavljen, nema tablica, cak ni prometnu (vlasnik ju je izgubio ali jucer su mu dali u mup-u papir koji ju zamjenjuje)

sad me zanima koja je procedura s prijenosom, registracijom, tehnickim...otkud da krenem, ne bih htio da me vozaju sim tam....

kupoprodajni ugovor smo ispunili...

jel se uopce placa porez na skutere do 50 ccm? negdje kazu da, negdje ne..

znam da je tema auti, ali procedura je ista {#}

14 godina
neaktivan
Strm kaže...
Penryn kaže...
Strm kaže...

Imobilizator?

Pa kod ključa imaš, i bez toga auto ne pali

Na slici ti je od golfa 4, audi A3 itd

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 17:54 (ARazer).
14 godina
ARazer kaže...
Strm kaže...
Penryn kaže...
Strm kaže...

Imobilizator?

Pa kod ključa imaš, i bez toga auto ne pali

To sam dosada skužio, jel postoji kakav sistem da ga upalim bez ključa ili neš takvo, da ga samo upalim da odem do majstora za elektroniku?

16 godina
neaktivan
reebeech kaže...

kupio sam polovni skuter koji je bio odjavljen, nema tablica, cak ni prometnu (vlasnik ju je izgubio ali jucer su mu dali u mup-u papir koji ju zamjenjuje)

sad me zanima koja je procedura s prijenosom, registracijom, tehnickim...otkud da krenem, ne bih htio da me vozaju sim tam....

kupoprodajni ugovor smo ispunili...

jel se uopce placa porez na skutere do 50 ccm? negdje kazu da, negdje ne..

znam da je tema auti, ali procedura je ista {#}

Ne placa se porez na 50ccm...eventualno ako je teta na salteru u policiji glupava i ne dobre volje onda ce te traziti izvadak iz porezne da si osloboden poreza i onda moras ic na poreznu di ti daju papir da ne moras platiti porez...
za dalje se ne sjecam, otidi sa vlasnikom na policiju da prenesu motor na tvoje ime i onda na tehnicki i tamo ces dobiti daljnje upute...

kupoprodajni naravno morate ovjeriti kod biljeznika, ne samo ispuniti... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

To sam dosada skužio, jel postoji kakav sistem da ga upalim bez ključa ili neš takvo, da ga samo upalim da odem do majstora za elektroniku?

NE postoji nikakav sistem. Bez tog auto ne pali

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice