Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

hhahahaha. taman sa novi avatar {#}{#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Renol sei vu {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Vlada kupuje Audi A6 3.0 TDI quattro od 640.000 kn s kojih 250ks a ja nesmijem voziti pišljivih 115ks jer ugrožavam promet i rizik sam na cesti, ma nabijem vas na onu stvar!!! {#} pazi kao treba im quattro da po snjegu i ledu dođu na posao, ma ko tu koga...

Ride or die, remember?
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Oce jadan covik u kociji..stari bmw 535d je los..prisa mu je 150000km

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
13 godina
neaktivan

Jel su dosle slike od onog Passata kaj se masina razletila il sto vec?

Trazim slike,al nemrem nac...

A tko ne bi uzeo A6 3.0 quattro na trudi racun? {#}

Pogotovo da si ministar.

Da se mene pita,ja bi njima dao jednu 2.0 Skodicu,Octaviu limuzinu i to je to.

Vise im ne treba.Ko da zive u glupom autu,pa im treba sve.

EDIT:

U Zagreb stigla kompozicija s novim automobilima za MUP 24 sata.hr

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 20:24 (Paradox1).
13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Da se mene pita,ja bi njima dao jednu 2.0 Skodicu,Octaviu limuzinu i to je to.

Vise im ne treba.Ko da zive u glupom autu,pa im treba sve.

Objasni mi molim te, zašto davati nekom auto?

Pa moj tata ima auto i plaću od 5000-6000Kn (nekad i lošije od toga, zavisno kakav je mjesec). Naši radnici imaju auta s plaćama 3500Kn. Moj tetak ima auto s 2800Kn.

Vidiš, svi imaju auto, nezavisno od plaće jer postoje auta u svim cjenovnim razinama. Kako onda političari ne mogu sebi priuštiti auto?

16 godina
moderator
Strm kaže...

Hahahahahah, rekao sam, kada bude bude, sad je na policiji u brodu, kod majstora neznam kad dolazi, valjdem do srijede i tad ga budem uslikao. Update: Komad motora koji je navodno strgnuo haubu je završio na šajbi od fiata una, mislim da je to turbina ako se nevaram-nisam ih pitao, tako sam čuo, suvozač je ozljeđen, zanimljivo...{#}

Srijeda je prošla...još malo pa će sljedeća...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Paradox1 kaže...

/cut

Objasni mi molim te, zašto davati nekom auto?

Pa moj tata ima auto i plaću od 5000-6000Kn (nekad i lošije od toga, zavisno kakav je mjesec). Naši radnici imaju auta s plaćama 3500Kn. Moj tetak ima auto s 2800Kn.

Vidiš, svi imaju auto, nezavisno od plaće jer postoje auta u svim cjenovnim razinama. Kako onda političari ne mogu sebi priuštiti auto?

Nisam mislio doslovno dat,vec kad moraju uzet neki auto neka uzmu Skodicu.Jer Audi im ne treba.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Nisam mislio doslovno dat,vec kad moraju uzet neki auto neka uzmu Skodicu.Jer Audi im ne treba.

Ali ja sam msilio doslovno. Ne moraju uzeti niti jedan auto! Niti posuditi!

16 godina
moderator
Auti - ultimativna tema

Mogli su oni lijepo uzet Dacie za 60.000 kn, a ne audije za 600.000 kn...

Al briga njih, ne plaćaju oni...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
Auti - ultimativna tema

Ja bi njima kupio mjesečnu kartu , ne treba im ništa bolje . 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ne bi im ja ni mjesečnu kartu, imaju plaće od 20-ak tisuća kn, mogu si auto kupit..

Baš me zanima kaj privatno voze naši ministri i njihovi zamjenici, sigurno ne voze aute od 650 tisuća kn, lako se sa tuđim parama preseravat i izmišljat.

14 godina
protjeran

Kolko se sjećam iz afere Vidošević, na parkingu je bil žuti Smart i neki monovolumen, dok je on sam vozil novog CLS-a i ML-a. Jbg, lako je kad mu narod kupuje aute.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Jel su dosle slike od onog Passata kaj se masina razletila il sto vec?

Trazim slike,al nemrem nac...

XXX-Man kaže...

Srijeda je prošla...još malo pa će sljedeća...

?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

?

Jbg nije on stavio sliku nego netko drugi pa nisam povezao...ne čitam temu baš svaki dan...

Tnx :)

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mi tražimo od Strma.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan

Baš sam čitao o tome, gledajući iz stajališta građana, plačaš porez skoro svaki dan, lova iz poreza se slijeva u državni proračun i što vlada radi za građane s njihovom lovom ?, kupuje novi vozni park za ljude u mup-u koji uz porez dodatno osiromašuju građane svojim kaznama, evo i slike u prilogu kako se bahato odnose zaposlenici mup-a sa vozilima koje smo im mi priuštili... ajde ako ništa drugo, kako prevladavaju kupljene škode, ćuli buju čehi za nas, pa nam možda ove godine pohrle u većem broju na more {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Vlada odobrila radne dozvole za 1500 rumunjskih vozača   samo ovo: {#}

Edit: tema je pod rubrikom FUNBOX tako da se ovo ne shvaća ozbiljno !

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 0:10 (Master Z).
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

dodatno osiromašuju građane svojim kaznama

Ako ne radiš prekršaje kazne te neće osiromašivati. {#}

Sve možeš zamjeriti policiji ali ako rade svoj posao (kako god to iritantno ili sitničavo bilo) to stvarno nije za zamjeranje.

Edit: a za ovog iznad, nisam ni kliknuo link i vidim bla bla/funbox/bla bla

i kliknem i naravno satira s news bara. {#} ljudi žele vjerovati svakakve pi*darije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 23:48 (Dr. Zoidberg).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam uopće vidio da je pod rubrikom "FUNBOX". Duboko se ispričavam !

15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Sve možeš zamjeriti policiji ali ako rade svoj posao (kako god to iritantno ili sitničavo bilo) to stvarno nije za zamjeranje.

ima i točki di im možeš zamjeriti što rade svoj posao... eto recimo samo kada pomislim kako su ljude masivno dizali na foru sa rapskom ulicom kada su zatvorili smijer na jednu stranu.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
nine kaže...
Dr. Zoidberg kaže...

ima i točki di im možeš zamjeriti što rade svoj posao... eto recimo samo kada pomislim kako su ljude masivno dizali na foru sa rapskom ulicom kada su zatvorili smijer na jednu stranu.

A gdje je tamo bio problem? Brdo znakova, s posebno ogromnim narančastim "nova regulacija prometa".

17 godina
neaktivan
nine kaže...

Ako od dvosmjerne napraviš jednosmjernu relativno je logično da ćeš pojačati nadzor jer ljudi ne znaju ako je svježe.

Zanemarimo to, da li su postojale oznake ikakve tamo? Ako jesu, u prekršaju si, i zakonski ti mora naplatiti kaznu.

Ako ima mjesto gdje svi voze prebrzo, i stalno policija tamo naplaćuje kazne, da li je policija kriva što naplaćuje ili čovijek koji je vozio neprilagođenom brzinom?

Ja im zamjeram recimo što osiguravaju utakmice i ne dopuste navijačima da naprave kompletni pokolj. Ali eto to im je isto posao pa niš od mog malog gladijatorskog užitka :P

16 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Mi tražimo od Strma.

Koja je razlika ako je to taj auto?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

da razjasnim stvar.. bio je znak zabrane za skretanje desno i prije, ali ispod je bila tabla na kojoj je pisalo da se zabrana odnosi na kamione.

nakon toga su zatvorili ulicu, maknuli znak zabrane za kamione i ostavili malo veći znak zabrane skretanja. čovjek koji tamo gotovo svaki dan uleti je teško mogao primjetiti promjenu, jer je praktički isti znak već postojao..

onda su se prvih 2-3 tjedna nabrali milju kazni tamo, i ONDA tek 2 mjeseca kasnije su stavili znak "oprez nova regulacija prometa".

ja nisam nasjeo, ali frendu koji je radio na sigečici 10 godina su skoro oduzeli vozačku zbog toga. a da ne spominjem da je u tom trenutku tamo bilo preko 10 auta skrenulo, i murijak mu nije ni kaznu stigao napisati, nego mu je samo rekao da mu bude stigla doma.

par mjeseci kasnije ga je još jednom neki murijak zaustavio, i nekako su došli do toga kazni, i kada mu je ovaj rekao da je tamo pobrao kaznu, murijak mu se doslovno strgao u facu tipka "na to si nasjeo"..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina

Ima ih cigana i onih koji glume šerife, a ima ih normalnih s kojima se da pričati i dogovoriti. Sve zavisi kakve si sreće i na kojeg naletiš. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
nine kaže...

da razjasnim stvar.. bio je znak zabrane za skretanje desno i prije, ali ispod je bila tabla na kojoj je pisalo da se zabrana odnosi na kamione.

nakon toga su zatvorili ulicu, maknuli znak zabrane za kamione i ostavili malo veći znak zabrane skretanja. čovjek koji tamo gotovo svaki dan uleti je teško mogao primjetiti promjenu, jer je praktički isti znak već postojao..

onda su se prvih 2-3 tjedna nabrali milju kazni tamo, i ONDA tek 2 mjeseca kasnije su stavili znak "oprez nova regulacija prometa".

Znakovi se gledaju uvijek.

15 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

ajde ne kenjaj, jeli ti gledaš koji ti je znak na ulasku u vlastitu ulicu svaki dan? znak uopozorenja za novu regulaciju prometa je trebao tamo biti OD PRVOG DANA!!!!

17 godina
nine kaže...
Old Iggy kaže...

ajde ne kenjaj, jeli ti gledaš koji ti je znak na ulasku u vlastitu ulicu svaki dan? znak uopozorenja za novu regulaciju prometa je trebao tamo biti OD PRVOG DANA!!!!

Ne, vozač svaki dan treba gledati sve znakove na koje nailazi, uvijek.

BTW, da, gledam. I ne, nije trebao biti od prvog dana.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

da, isto kao što ne treba biti oprez radovi kada netko prokopa cijelu cestu, pa onak slučajka uletiš sa autom u grabu od 3 metra jer nije trebao biti znak {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice