Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.016
|
čitano: 16.518.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@Penryn

drito.. utukao masu para u auto, a pod haubom traktor {#}

@dv14

fino zgleda alfica ali mi je bolje to čudo kaj imaš za novi avatar {#}

@marko

ili jednostavno preveliku rezoluciju na monitoru {#}

ontopic..

evo 2 sličke, jedan lambo uslikan na trešnjevci i jedan čudak sa daciom zaljepio si naljku preko zadnje lampe {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Tek sam sad vidio još slika onog Passata.. Meni je osobno odvratno stavljati onaj štitnik haube. To mi jednostavno ne paše na autu.

Druga stvar, lik nije ništa radio na motoru? Znam da se radi o stylingu i to sve, ali potrošiti tolike pare, a ostaviti stock motor od 105ks? Sorry, ali meni je to malo glupasto..

I da, za sve ovo trebaju dobre pare. Bez obzira što to netko voli i što ima para i vremena, pare sve pokreću. Bez toga ništa.

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja bi radije stock stariji W8 nego sve ovo što je on radio, i plinaru unutra..{#}{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 20:02 (thedream).
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

@nine ma full hd reza {#} {#}

a lamburđinija viđam više puta dnevno, vozal sam ga i mogu ti reci da jako dobro orje a bome i kuruzu dobre bere. ima šusa za potegnuti prikoljicu punu grojzdija/gnoja. ali potoršnja auuuuuuu {#} {#}  

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

kočnice 3000kn na biciklu??? sry ali omg! pa kolko ti ide bajk 250? xD

razumijem da volis bajk i to sve skupa ali da je to tak skup sport nisam imal pojma. za 200€ promjenim set diskova i plocica na quadu ili autu xD

To nije najjača kočnica, ali je trenutno najbolja (najjače kočnice su ostale u prošlosti sa hrpom hoda amortizera. Te kočnice su lomile rame..) Ima dosta faktora zašto su dobre te kočnice, od toga što su inžinjerski najbolje odrađene kočnice trenutno ne računajući novu generaciju. CNC čeljusti i ručice, najmanji dio je zamjenjiv, bulletproof sistem, brutalna modulacija... Uostalom dosta proizvođača biciklističkih komponenti proizvodi kočnice za motore tipa Formula i Magura. Diskovi i pakne... Disk je 350-400kn od ovog proizvođača, pakne oko 200kn par. 

Jbg, biciklizam je poprilično skup sport, vilice za bikeove se kreću od 5k kn naviše za srednju dužinu hoda. Vrhunske FS rame su oko 2000€, set kotača na kojima je moj stari bike završio novi dođu 800€. Kad bi se sve komponente za njih uzimalo odvojeno: Nabe 520€, žbice 200€, obruči 150€. A recimo zaštitna oprema... jedna od kaciga koju imam je 350€. 

Evo na slikama bike i kako izgleda čeljust tih kočnica. Crveno na rotorima je krv... režu malu djecu koja mi iskoče na put. 

@nine, možda je zalijepio radi toga jer mu je svjetlo razbijeno tu, pa da ne ulazi voda Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ti dijelovi za bicikle i motore su jedna od najprecjenjenijih roba ikada.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ti dijelovi za bicikle i motore su jedna od najprecjenjenijih roba ikada.

5000€/1kg aluminija.

Rame uz rame sa luksuznim autima (15k€ za tonu željeza u Mercedesu C klase), objektivima za aparate i fotoaparatima, mobitelima itd.

Ovaj svijet je smeće.

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja bi radije stock stariji W8 nego sve ovo što je on radio, i plinaru unutra..{#}{#}

definitivno veći faktor frajerastosti {#}{#} za pare koje je utukao u traktora se mogao godinama voziti ko čovjek {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan

Naravno, jer je to amo reć luksuz (iako po meni dosta toga zaista nije precijenjeno), ali isto ću radije dat koju kunu više pa da sam siguran da nešto neće otkazat ako slučajno krivo doskočim s 3m visine. Sad jednu vlažnu vožnju me vilica spasila, jer sam presporo došao na drop od 2m, radi toga jer mi je kolo proklizalo ranije, ali je uspjela amortizirat i spasila me od zaranjanja glavom u pod. A sad, ove kočnice... zaslužuju cijenu koju nose - radi ih mala firma, sve u Velikoj Britaniji, sve CNC-ano, kvalitetno i izdržljivo. Prethodnika ove kočnice prijatelj vozi 10tu godinu bez potrebe za promjenom brtvi i ičega. Kod drugih proizvođača em ne bi doživile toliko, a kad bi trebao mijenjat brtve promijenio bi cijeli jedan dio sistema. Jeftinije uzet nove kočnice. 

BTW rama mi je pukla na jednom varu, a ako prođe garancija (a izgleda da prolazi) trebao bi dobit cijeli novi bike. Samo da nema dijelova za moju generaciju i ludilo. Garancija - doživotna. Poprilično isplativo. Još ja nisam prvi vlasnik rame... 

Ipak, jeftini modeli bikeova od nekih 5t kn sve lošije i lošije opremljeni. Pred 5-6 godina se dao nabavit solidno opremljen bike za neke rekreativne vožnje za te pare, a sad za to moraš dat 10000kn. Kad se zađe u viši rang, tu su cijene bolje odmjerene i da se nać za 20000kn bike sa opremom koja je vrh vrhova - samo kotači i suspenzija dođu ~25000kn kad bi odvojeno kupova, a di su ostale stvari. 

@dv14 štitnik haube mu je za po autoputu, čitaj temu malo bolje. Nije ga ni htio stavljat na auto dok nije išao na autoput, ali je stavio da pokaže ljudima kako izgleda. Po meni je to dobra stvar za svakoga ko se dosta vozi autoputom, a voli svoj auto. Moji su sada staru Mazdu vozili na remont haube radi toga, jer je ruzina pojela haubu sprijeda.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 20:31 (Mitsuoka).
17 godina
Lord_Marko kaže...

kočnice 3000kn na biciklu??? sry ali omg! pa kolko ti ide bajk 250? xD

razumijem da volis bajk i to sve skupa ali da je to tak skup sport nisam imal pojma. za 200€ promjenim set diskova i plocica na quadu ili autu xD

Postoji prosječni bicikl s prosječnim disk kočnicama / paknama

Postoji prosječni auto s prosječnim disk kočnicama / paknama

Kad imaš na biciklu egzotiku disk kočnica koje su npr četveroklipne to je kao da na autu imaš keramičke kočnice...

koliko para...toliko muzike kolega

17 godina

jasno kolega! ali ipak preferiram nekaj kaj ima motor i kaj smrdi po dizelu/benzinu {#}

Ride or die, remember?
17 godina
Lord_Marko kaže...

jasno kolega! ali ipak preferiram nekaj kaj ima motor i kaj smrdi po dizelu/benzinu {#}

John Deere? :)

16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Motor je nepotreban, ako nije nizbrdo, nije dobro. Benzin lako naneseš krpom ako ti fali miris. Smijeh

17 godina
Ziga kaže...
Lord_Marko kaže...

John Deere? :)

preferiram Torpedo D4006 {#} zagorci ce znati o cemu prica {#}

Mitsuoka kaže...
Lord_Marko kaže...

Motor je nepotreban, ako nije nizbrdo, nije dobro. Benzin lako naneseš krpom ako ti fali miris. Smijeh

ufffff {#} to je u mojoj okolici bilo. nazalost nisam ja vozil jer sam bas u to vrijeme ostal bez kvacila na motoru. ali nema mi do druzenja u sumi. pazi naziv klipa {#}

Ride or die, remember?
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Onaj Passat izgleda fenomenalno.

Minimalisticko,sportski tuning sa original dijelovima {#}

Vidi se da ga obozava.Nakon eksterijera i interijera mislim da je redu i motor.

A sto se tice novaca, rekao je da zeli nabaviti DSG mijenjac da mu "ono" na volanu ne ostane samo za ukras(ne mogu se sjetiti hr naziva {#}). Koliko znam bez minimum 1600€ ga nece moci nabaviti, a to znaci da mu novac ne predstavlja bas neki veliki problem. Ne kazem da je milijunas ali sigurno ima malo vise...

16 godina
neaktivan

Ne znam, nije mi to interesantno, široki putevi, više manje ravno, naaah.

Recimo meni najbolja vožnja, vlaga u zraku 100%, sklizavo sve i iako voziš duplo sporije nego po suhome, zahtjevnije i zabavnije :D Prosječni nagib 25%, max 65%. Do vrha se voziš u TAMiću, šibaju te grane, mokar si od vlage, ma vrh Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 23:13 (Mitsuoka).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Prokleti ovlašteni servisi.... to je tako sporo i neefikasno koma..

otišao u ovlašteni...napravili radni nalog s dijelovima koje treba naručiti jer je razbijen...

rekli su 5 dana... super... došlo iz Francuske za 5 tjedana

nakon što sam zapisnik čekao 40 dana..napokon otpeljam auto

nitko ne javlja tjedan dana..zovem... kažu krajem idućeg tjedna....

ok... prođe i taj tjedan...zovem danas sav sretan... joj znate bit ce krajem iduceg..

tek smo ga danas stavili na lakiranje...

pa nisam im dofurao autobus..već auto... {#}

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

^Koji auto vozis?

17 godina
Mitsuoka kaže...

Ne znam, nije mi to interesantno, široki putevi, više manje ravno, naaah.

moraš probat. kad svi greznemo, ili kad se prevrnes, kad ostanes bez goriva usred prip*zdine. ima tu dosta avantura kaj se nemoze uhvatiti kamerama. al ok svaki je za nekaj {#}

Ride or die, remember?
15 godina
coso9288 kaže...

Onaj Passat izgleda fenomenalno.

Minimalisticko,sportski tuning sa original dijelovima {#}

Vidi se da ga obozava.Nakon eksterijera i interijera mislim da je redu i motor.

A sto se tice novaca, rekao je da zeli nabaviti DSG mijenjac da mu "ono" na volanu ne ostane samo za ukras(ne mogu se sjetiti hr naziva {#}). Koliko znam bez minimum 1600€ ga nece moci nabaviti, a to znaci da mu novac ne predstavlja bas neki veliki problem. Ne kazem da je milijunas ali sigurno ima malo vise...

To je bila šala, mislim da DSG ne ide na taj motor. Odnosno, ja nisam vidio još.

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 23:25 (kratos091).
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

moraš probat. kad svi greznemo, ili kad se prevrnes, kad ostanes bez goriva usred prip*zdine. ima tu dosta avantura kaj se nemoze uhvatiti kamerama. al ok svaki je za nekaj {#}

Greznemo?

Hahah, ma sve je ludilo s dobrom ekipom, al ja sam isto sretniji na 2 kola i prolazak kroz stabla udaljena 80cm, a volan ti širok 78 Smijeh 
MX mi je isto drag, ali ovdje je to za q i mrzim ekipu koja to vozi amo jer samo uznemiravaju planinare i uništavaju planinske puteve...  

17 godina

greznemo = get stuck in mud

neznam na knjizevni {#}

Ride or die, remember?
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ovdje još koristimo i izraz ''zaglibio''.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Da, zaglibio je malo generalniji izraz. Mi ovde baš ne koristimo nijedan, jednostavno zapeo u blatu {#} 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

U Ronisu je na akciji ALPINE CDE-130R autoradio (4GB usb stick poklon, besplatna dostava i ak se ne varam besplatna ugradnja još uvijek), snižen sa 800 na 550kn. U ponudi su modeli sa zelenim, crvenim i žutim osvjetljenjem,.

Ako netko traži radio ovo je super prilika, dobar radio za ok cijenu.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Naručio, nisam mogao odoliti {#}, pokidala mi se bila na jednom mjestu koža a i ručica mjenjača nije u novom stanju nakon 14g., pretvoriti ću se u onog frik - Passatliju {#}.

Bolje da ni ne gledam što sve još ima u ponudi, već sam pedale vidio montirane, onaj Bog za odmarat noge i još par sitnica.

Krenulo je..

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

U Ronisu je na akciji ALPINE CDE-130R autoradio (4GB usb stick poklon, besplatna dostava i ak se ne varam besplatna ugradnja još uvijek), snižen sa 800 na 550kn. U ponudi su modeli sa zelenim, crvenim i žutim osvjetljenjem,.

Ako netko traži radio ovo je super prilika, dobar radio za ok cijenu.

Sad mi je žao što nisam svoj Sony prodao za 300kn, doplatio bi dosta ali mislim da bi se isplatilo u konačnici. {#} Tip iz firme htio uzeti, ja se nećkao, nisam imao zamjenu.

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

To tak obično ide{#}

Fino bi ti sjeo ovaj sa crvenim osvjetljenjem. Kak uopće ima A3 osvjetljenje, sve crveno ili crveno/plavu kombinaciju kao G4?

15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

To tak obično ide{#}

Fino bi ti sjeo ovaj sa crvenim osvjetljenjem. Kak uopće ima A3 osvjetljenje, sve crveno ili crveno/plavu kombinaciju kao G4?

Crveno i bijelo. Sad i na Sony-u imam crveno, a ima i opciju zelenog. Ma meni je do zvuka, radio se i sad uklapa odlično što se izgleda tiče. Ali ako se da izvući više iz tvorničkih zvučnika koji su prilično solidni i sub-a u gepeku, zašto ne? Vidjet ću, narajcao sam se na pedale, pas m....{#}

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sa sportskim pedalama dobiješ dodatnih 5 konja, a sa novim radiom ne{#}

Ima lijepih stvarčica za ubost na toj stranici, sam kaj brzo dođeš do par sto eura..

Tak sam ja otkrio VW classic parts, online shop sa orginal dijelovima za mog Golfa. Cijene su očekivano visoke, orginal dijelovi + auto nije na tržištu već dobrih 20-ak godina pa su zato cijene takve.

Stavio sam masku, lampe, maglenke, grijane špigle, felge, natpise i još neke dijelove unutrašnjosti i izvana i cifra je bila oko tisuću eura, a auto mi tolko ne vrijedi{#}

Al ajde, dobra stranica za nekog ko ima love, restaurira auto i želi nove dijelove. Kod nas nitko ne naručuje od njih{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 11:35 (veki22).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice