Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.516.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas naletio na sudar na zaobilaznici, dvije ženske u grande puntu čakovačkih tablica pogodile slovence u zadnji desni dio audia, ostali tako na sred ceste, s obzirom da se šeću oko auta, rekao bi da nikome nije ništa, kilometarska gužva se stvorila...

Te uhvatio nekog dedu kako se voza kočiom sa dva lipicanera, križanje Slavonska - Čulinečka
(bio je nekih 150m od mene, full zum sam koristio, slabo se vidi uglavnom...)

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
1BIT kaže...

True hero

jbt život, da mi je vidjeti slike od ispod.. jeli to jedan klip izbio dolje, ili dva? slabo se vidi na videu..

šta reći nego "deutsche qualität" 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
nine kaže...

jbt život, da mi je vidjeti slike od ispod.. jeli to jedan klip izbio dolje, ili dva? slabo se vidi na videu..

šta reći nego "deutsche qualität

haha sad si me sjetio na ovog lika šta popravlja bmw-e u njemačkoj
Kaže nije bmw što je nekada bio, srozali se po kvaliteti...

16 godina
Čitatelj kaže...

To sto su njemacki automobili "cijenjeni" - mozda bili, vise ne.

Zasto? Zato sto se pola njih ne proizvodi u njemackoj, nego recimo Brazilu i Africi,

a jedan crnjo ne moze sloziti vozilo kao sto to moze europljanin.

Nisam rasist al je stvar takva i jasna - jer da nije, zasto Brazilci ili Afrikanci nemaju nikakve brandove?

Zato sto nisu u stanju takvu tehnologiju razviti. Pa i Yuga je imala vise iskustva u proizvodnji

automobila nego cijena Afrika i Juzna Amerika skupa.

Tako da ako hoces bas njemaca, moras tapkat dok ne nadjes gdje je njemac odnosno europljanin.

BWM/Audi/Merc - moze, ako je proizveden negdje u EU, dakle njemacka, austrija, engleska, turska,

madjarska, poljska itd. Al ne negdje u nigerlandu. Fala, ne fala.

Boldano:

Ne kuzim zasto 2 puta spominjes isto...

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Zato sto nije isto dali je gazda tvornice njemac ili turcin.

12 godina
1BIT kaže...

True hero

prije negdje mjesec dana, ali ovaj je vjerovatno na smecu zavrsio

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Taj video samo govori o debilnosti jedne nacije. Mogli su odmah u startu otoriti haubu i zasuti je CO2 ili prahom,

zemljom, bilo cim, al ne, oni odozdola dolijevaju vodu na ulje, nema gore od toga.

I tko bi ocekivao da ce se agregat pregrijati kad ga guras u crveno na mjestu, gdje ga ne moze ventilator ohladiti,

trebas zrak od brzine da prolazi kroz radijator.

Sve u svemu, neka, takvih mi debila nije zao.

15 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

bože koja hrpa debila.. "it's gonna blow" 

mislim ono, trebalo je 5 minuta da donesu vatrogasne aparate, a i nitko se nije sjetio dići haubu i probati malo lokalizirati vatru da se ne širi. vjerojatno se ispuh grana zapalio jer je burnoutao 10 minuta pa ostao na mjestu. širenje se 100% moglo spriječiti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
nine kaže...
hahhaajaads kaže...

bože koja hrpa debila.. "it's gonna blow" 

mislim ono, trebalo je 5 minuta da donesu vatrogasne aparate, a i nitko se nije sjetio dići haubu i probati malo lokalizirati vatru da se ne širi. vjerojatno se ispuh grana zapalio jer je burnoutao 10 minuta pa ostao na mjestu. širenje se 100% moglo spriječiti.

taj lik sta je to viknuo, nagledao se malo previse filmova... vjerovatno ne zna da auti u rl ne odlete u zrak od "obicnog" zapaljenja oko motora  ali stvarno, ovi su valjda pokusali dignut haubu ali nisu skuzili da je nitko nije otvorio iz unutrasnjosti, da dimilo se iz motora ali u pocetku su 100% mogli otvorit haubu bez problema

15 godina
neaktivan
nine kaže...

Da je naći ovakvu jednu u oglasniku
(jedino bi bilo bolje da nisu bokovi šireni)
EDIT:
remen alternatora mi dijeluje malo overkill

OT:
Naletio na netu na jednog keca, ne zgleda loše (slab sam na hatchback-e)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2019 22:31 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Da je naći ovakvu jednu u oglasniku
(jedino bi bilo bolje da nisu bokovi šireni)
EDIT:
remen alternatora mi dijeluje malo overkill 

predivna  malo su ti blatobrani bez veze, ali inače vrh..

BTW kakav remen, ja ne vidim ništa od onog DOHC VTEC  imaš neki link di si to našao i koji je to motor? izgleda mi kao h22..

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Slazem se za blatobrane, jedino ima smisla ako su bili toliko hrdjavi da se nije isplatiko krpat,

pa ih je prebrusio, okitao i stavio na njih "oklope" da lici na nesto, makar meni osobno bezveze.

Nego, zna li netko tvrtku/obrt koja presvlaci volane kozom?

17 godina
Čitatelj kaže...

Nego, zna li netko tvrtku/obrt koja presvlaci volane kozom?

Matus Design

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Kozu vec imam, samo ne znam montirati,

nit imam alat za to, nit imam dobar konac za to.

Cak bi se za konac snasao, ali ne znam kako da uguram izmedju plastika na volanu.

Uglavnom nisam dobio niti alat niti uputstva, pa cekam da mi trgovac odgovori

sta misli u vezi toga, jer je pisalo da je alat i manual included.

Ako nista poslat cu mu nazad, jer sama koza ne vrijedi 47€.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Sta CHR nema kozni volan? 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ima, ali onu glatku kozu koju ne volim, nije mi dovoljno "gripasta" koza.

Dok Yaris ima rupicastu krutu kozu koja daje mnogo gripa.

Ova je onako fina mekana koza, moje ruke su ocito prekrute za taj fini materijal,

ne ulijeva mi povjerenje da imam dovoljno gripa.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Aha, samo racunaj da ti je original koza na volanu prava samo druge klase dok mi se ova zamjenska cini faux.

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Nema veze, zamjensku uvijek mozes skinuti a pravoj ispod nje nece biti nista.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Mislio sam da ces guliti volan pa stavljati, znam da je kolega sa mazdom morao guliti cijeli volan da stavi drugu kozu. 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ne, ne planiram ga guliti. Ovo je samo presvlaka.

15 godina
Auti - ultimativna tema

ja kad sam stavljao android radio sa kamerom nisam morao nista spajati za kameru, ni napajanje, ni prekidac da se pali automatski kad ubacim u R...to vam je razlika kad kupite kineza od 700kn ili kineza od 2500kn

nego, koliko po vama vrijedi megane 4 grand tour dci 110 gt line 07/2017 sa 11tkm?

15 godina
neaktivan
nine kaže...

predivna  malo su ti blatobrani bez veze, ali inače vrh..

BTW kakav remen, ja ne vidim ništa od onog DOHC VTEC  imaš neki link di si to našao i koji je to motor? izgleda mi kao h22..

Naletio na fejsari, retro cool se zove grupa, to sam like-ao, pa mi povremeno iskaču ovako zanimljivi autići

Veli u komentaru, da je origigi 1.6 80Hp-a izvađen i ubačen 2.2, ne piše točno model, al vjerojatno je h22 i veli da je bila neupravljiva sa tim motorom, da se trebalo složit limited slip dif, tj špera

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

ne piše točno model, al vjerojatno je h22

JDM H22A, našao sam ga po imenu iz tvojg SS-a.

Evo više detalja.

https://engineswapdepot.com/?p=38425

eva slika 

12 godina
Auti - ultimativna tema

naletilo u recommended, skoro novi auto a vec kilometraza skidana...

14 godina
Auti - ultimativna tema

Zato u ovlasteni, danas svaki auto ima digitalnu knjizicu. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Jel ima ko ovdje megane 3? kakvi su naspram peugeota 308 1.6 hdi do 2013 godista? 1.5 dci tog godista valjda ima rijesene probleme od prije, znam da je netko pisao da ima ogromnu turbo rupu al pretpostavljam da je tak i s 1.6 hdi 

16 godina
ivanzu kaže...

Zato u ovlasteni, danas svaki auto ima digitalnu knjizicu. 

Niđe veze. Znam ekipu u njemačkoj koja skida km s auta prije servisa svakih par mj. Auti naravno idu u izvoz nakon par godina, kupuju se novi i tako u krug.

10 godina
Auti - ultimativna tema

Pa dok ima panjeva koji radije kupuju "višu klasu", nek novi auzo, jer se boje gubitka vrijednosti za dvije godine, jer eto ne možeš auto voziti 10 godina, bude to i skroz prolazilo, na zalost.

Znas kak se veli, " dok budale imaju novca, trgovci trže".

15 godina
domac5 kaže...

Jel ima ko ovdje megane 3? kakvi su naspram peugeota 308 1.6 hdi do 2013 godista? 1.5 dci tog godista valjda ima rijesene probleme od prije, znam da je netko pisao da ima ogromnu turbo rupu al pretpostavljam da je tak i s 1.6 hdi 

ako ti ikako mogu pomoc sa sljedecim: dci86 u meganu 3 karavan 2011 je skroz po mjeri auta...govorim o normalnoj upotrebi...ako trazis zustru voznju, da se nesto, nije cak ni los...a ako treba jos malo, onda 110 je idealno...

ja sam iznenaden kako je motor elastican, kakva turbo rupa? povlaci jebeno vec od 1500...mislim da nema potrebe nista ispod toga trazit...potrosnja smjesna, ovaj tj sam odradio 900km u njemu sa 3/4 rezervara, a inace imam prilike cesto voziti verziju od 75ks u dokkerima i tamo sam isto odusevljen, ide skroz ok, povlaci iz niskih, eksplozivan je, ne teli se kod spustanja okretaja kad presaltas, nego odmah rezne i nastavi ubrzavati...cisto usporedbe radi, inace moj partner hdi90 se i u tome teli jako + moras ga drzati debelo iznad 1800, nekad i 2000 ako je uzbrdica, da krene ubrzavati...al dobro, nakon 50tkm u pola god naucis se na to, haha...

kako god, toliko sam odusevljen sa 1,5 dci motorima (a nisam isprobao jaceg od 86 ks jos haha), da si planiram u skoroj buducnosti uzeti megana 3 karavan sa dci 110 gt line...a ako financije budu umogucile, uvesti cetvorku karavan sa edc-om isto gt line...

ako se dobro sjecam probleme su ti motori imali tamo 2002-3-4-5, dalje je sve to ispolirano, a ove verzije 2010 na dalje nemogu biti nista drugo nego savrsene...evo imamo u firmi 5 takvih motora i nisam vidio nikakvog problema, a voze se na noz cesto i imaju tako po 150-200tkm

15 godina
RuskeGTT kaže...
domac5 kaže...

ako ti ikako mogu pomoc sa sljedecim: dci86 u meganu 3 karavan 2011 je skroz po mjeri auta...govorim o normalnoj upotrebi...ako trazis zustru voznju, da se nesto, nije cak ni los...a ako treba jos malo, onda 110 je idealno...

ja sam iznenaden kako je motor elastican, kakva turbo rupa? povlaci jebeno vec od 1500...mislim da nema potrebe nista ispod toga trazit...potrosnja smjesna, ovaj tj sam odradio 900km u njemu sa 3/4 rezervara, a inace imam prilike cesto voziti verziju od 75ks u dokkerima i tamo sam isto odusevljen, ide skroz ok, povlaci iz niskih, eksplozivan je, ne teli se kod spustanja okretaja kad presaltas, nego odmah rezne i nastavi ubrzavati...cisto usporedbe radi, inace moj partner hdi90 se i u tome teli jako + moras ga drzati debelo iznad 1800, nekad i 2000 ako je uzbrdica, da krene ubrzavati...al dobro, nakon 50tkm u pola god naucis se na to, haha...

kako god, toliko sam odusevljen sa 1,5 dci motorima (a nisam isprobao jaceg od 86 ks jos haha), da si planiram u skoroj buducnosti uzeti megana 3 karavan sa dci 110 gt line...a ako financije budu umogucile, uvesti cetvorku karavan sa edc-om isto gt line...

ako se dobro sjecam probleme su ti motori imali tamo 2002-3-4-5, dalje je sve to ispolirano, a ove verzije 2010 na dalje nemogu biti nista drugo nego savrsene...evo imamo u firmi 5 takvih motora i nisam vidio nikakvog problema, a voze se na noz cesto i imaju tako po 150-200tkm

e to mi je drago cut, provozao sam golfa 6 1.6 tdi 77 kw i osjetno je tromiji od starog pd 1.9 77 kw u niskim okretajima, stari bas cupa naglo u niskim i veci mi je uzitak bio to voziti makar je bucniji i vise trese, ako je taj dci 110 takav onda za megana taman, vidim bagatela su vani.. kakva je zvucna izolacija i mjenjac? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice