Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mislim da ti i nisu tolko gume loše, kolko puno ripni imaju, mala im je dodirna površina ubiti, full su šuplje, a za tvoje potrebe ne trebaju tolko ripni, tj kanala

navodno se u sloveniji nađe pristupačnih a dobrih guma, ove koriste ljudi za brdske utrke, skoro pa full slickovi, kanala skoro pa i nema

BTW: Evo ti LINK na jedan forum di čovjek vozi isto cupru i piše o gumama

16 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
1BIT kaže...

Mislim da ti i nisu tolko gume loše, kolko puno ripni imaju, mala im je dodirna površina ubiti, full su šuplje, a za tvoje potrebe ne trebaju tolko ripni, tj kanala

navodno se u sloveniji nađe pristupačnih a dobrih guma, ove koriste ljudi za brdske utrke, skoro pa full slickovi, kanala skoro pa i nema

BTW: Evo ti LINK na jedan forum di čovjek vozi isto cupru i piše o gumama

Istina, budu često popusti i da se naći dosta dobrih guma za dobru cijenu. Ja sam uzimao već 3/4 puta preko kolege, jeftinije po 50%.

15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Istina, budu često popusti i da se naći dosta dobrih guma za dobru cijenu. Ja sam uzimao već 3/4 puta preko kolege, jeftinije po 50%.

Al ne samo Lašić i Furlan, kolko sam pročitao po netu, ima i drugih vulkanizera, ove poluslick i slick dmack gume se navodno nađu dost jeftino u slo

Nego OT: danas okrenuo jubilarku

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

A kakva je situacija kad se prelazi granica sa novim gumama u gepeku koje bi bile oko 230€ sve 4. Jel ide kakva carina ili nešto?

17 godina
Auti - ultimativna tema

pa u eu smo...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

jeste vidjeli novi rekord na nordschleife-u? hyperdrive - hebeno tearing space time 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
1BIT kaže...

ma daj gume su 100%

evo danas vratio V12 evo2 19ke, isao mjerit i puknuo 13,2...grip je iznenadujuc...60ft 2,2, sta mi je najbolji rezultat ikad na toj cesti...i masu bolji nego za vikend na sr-u

isli testirati Dragy, g-tech nam crko...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 22:16 (RuskeGTT).
14 godina
nine kaže...

jeste vidjeli novi rekord na nordschleife-u? hyperdrive - hebeno tearing space time 

Saseres se samo gledajuci, steta nema VR video. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 22:35 (ivanzu).
16 godina
ivanzu kaže...
nine kaže...

Saseres se samo gledajuci, steta nema VR video. 

A jbg, s VR kamerom bi bil 5% tezi 

Na onoj ravnici sam vec mislio da cu morati na WC trcati

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 22:45 (CroNk3r).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ovo je da ti vilica padne...

Ne znam jel sam vidio performanse slicne ovom...

Truth in engineering.
17 godina
Batista kaže...

Ovo je da ti vilica padne...

Ne znam jel sam vidio performanse slicne ovom...

Što se tiče samog ubrzanja ekvivalent tome bi bio:

Peugeot 208 T16 Pikes Peak

0-100 = 1.8 sekundi

875kg i 875KS

1016bhp/tona

Pa i sam Sebastian Loeb je rekao da je to nešto najbrže na svijetu što je vozio

ovisno o postavka getribe, no max brzina mu je ~330kmh

14 godina
Auti - ultimativna tema

Dal se može proći tehnički bez srednjeg i zadnjeg lonca

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina
Auti - ultimativna tema

Naravno da ne.

14 godina
CroNk3r kaže...

Naravno da ne.

S 50-100kn naravno da da

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bez srednjeg da, bez zadnjeg teško

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
Auti - ultimativna tema

hehe, corolla i u 21. godini opet iz prve na tehničkom 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja bio na TÜV jučer sa krntijom.. Naravno da nisam prošao 

Doduše u Hr. vjerojatno i bi..

16 godina

Kak bi prosao kad golfa nisi oprao odkad si ga dobio a kamoli ista promjenio na njemu 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Fake_Alert kaže...

Kak bi prosao kad golfa nisi oprao odkad si ga dobio a kamoli ista promjenio na njemu 

Ocito si golf nije zasluzio 

10 godina
neaktivan
Haha na cemu si pao?
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

ma kaj, pa uložio sam u njega više nego kaj krntija vredi 

kupio nove gume, promjenio komplet auspuh, sve do katalizatora i diskove/pločice i one limiće iza diskova.. ali istina, oprao ga još nisam  doduše padala je puno kiša, skoro da je i čist iz vana 

znači navodno je napuknut lijevi feder iza, ja nisam ništa vidio  uz to se čuje malo šuštanje zraka oko glavnog kočionog cilindra, ja sam nekako mislio da je to normalno na golfu 

15 godina

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sva sreća moja krntija nema turbinu 

12 godina
nine kaže...

eh, sad hoćeš reći da sam prošao na podmazivanje 

lik je 20 minuta prekopavao sve što se dalo prekopati, palio svaki gumbić u autu, gledao elektropodizače na svim četirim vratima, čak je išao špricati vodu na prednju, pa onda na zadnju šajbu... to sam danas prvi put doživio u životu na tehničkom

i nakon cijele torture lik mi daje papir i kaže - malo vam je star auto, ali je stvarno u dobrom stanju

...jedino me upozorio da bi mi prednja lijeva poluosovina mogla cicikrepnut uskoro, izgleda da ću morat prve pare u pet godina uložiti u neki popravak na tom autu

btw. jel ima tko ideju koliko bi me koštala zamjena iste - ako je preko soma kuna, obećao sam joj da će na otpad

14 godina
Auti - ultimativna tema

A s protočnim loncem umjesto standarnog?

15 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

nope, ipak se radi o Toyoti 

16 godina
picajzla0707 kaže...
nine kaže...

lik je 20 minuta prekopavao sve što se dalo prekopati, palio svaki gumbić u autu, gledao elektropodizače na svim četirim vratima, čak je išao špricati vodu na prednju, pa onda na zadnju šajbu... to sam danas prvi put doživio u životu na tehničkom

i nakon cijele torture lik mi daje papir i kaže - malo vam je star auto, ali je stvarno u dobrom stanju

...jedino me upozorio da bi mi prednja lijeva poluosovina mogla cicikrepnut uskoro, izgleda da ću morat prve pare u pet godina uložiti u neki popravak na tom autu

btw. jel ima tko ideju koliko bi me koštala zamjena iste - ako je preko soma kuna, obećao sam joj da će na otpad

Meni je isto sve to jednom gledal, ali da stvar bude jos bolja, isao je to isprobavati kad je auto bio star 3 godine i nekih 40tkm 

Cak je i trubu isprobal 

EDIT:

I pojaseve je gledal dal se zakljucavaju

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 19:36 (CroNk3r).
14 godina
sstrmi kaže...

A s protočnim loncem umjesto standarnog?

I da,usput šta s autima koji tvornički nemaju srednji lonac kao moj?

17 godina
Auti - ultimativna tema

onda budu mene zaprali u lepoglavu ili remetinec :D

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina

Poluosovina je celicna sipka na koju se montiraju 2 homokineticka zgloba. Za testiranje ispravnosti homokinetickih trebas poluosovinu skinuti i vidjeti ima li aksijalni luft u homoki etickim zglobovima.

Jedino sto mozes vidjeti je dali je mandzeta puknula i mast iz homomi etickih je iscurila van. To ti je "omotac" od gume oko krajeva poluosovine...i ako je puknuo, treba ga promjeniti.

Jedan homokineticki za toyotu bi bio cca 300 do 400kn kvalitetan SKF....

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 21:03 (Fake_Alert).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice