Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.017
|
čitano: 16.522.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

Ajde prestanite vise sa tom fabiom MPI, svega vam...

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Doxy_CRO kaže...

thedream, eto prije 2 mjeseca sam imal priliku uvjerit se u Fabiu, i to 1.2 motor.

Nikak natjerat ispod 6 i pol litara...preveliki potrošać za tak mali motor i mali auto.

Nekaj im ne štima.

Kaj ne štima s tim Peugoeotima da su tak JEFTINI?

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-607-2.2-hdi-oglas-4602155

skupo odrzavanje jer je rijedak automobil

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

thedream, eto prije 2 mjeseca sam imal priliku uvjerit se u Fabiu, i to 1.2 motor.

Nikak natjerat ispod 6 i pol litara...preveliki potrošać za tak mali motor i mali auto.

Nekaj im ne štima.

Kaj ne štima s tim Peugoeotima da su tak JEFTINI?

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-607-2.2-hdi-oglas-4602155

Star, eto šta je, inače je udoban za pop*zdit, otac mi ga je imao neko vrijeme kad je izašao, čak mislim da je bio taj isti motor.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
thedream kaže...
Apachy kaže...

Fabiju ima kum, njegov susjed, tast, i ja. Sve 4 su 1.4 MPI kupljene 2000. sve 4 potrošnja 8-9 litara. nekako ne vjerujem da ne valjaju sve 4.

Ne znate vozit. Nijedan. Nit auto valja. Nit išta. Nit ova tema. Aj bok. Eto ti sad si dobio svoje, upiši tečaj vožnje na kompjuteru kod susjeda, s volanom. {#}{#}

ko mamic hahahah

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Isto relativno. 115ks npr. u Kii je li-la sa Golfovih 100-105, imaš par testova na netu, googlaj malo korejanske - konje, i usporedbe. Za opremu stoji, sve pet. Jeftinija - stoji također, garancija - relativno, ali opet ako ćemo u godinama tj. duljini - stoji.

No jedna stvar je prilično ushrana kod Kije itd. ekipice, a to je abnormalan gubitak vrijednosti u prve 3g. Praktički 50-70% legneš, za čas, niti ti istekne garancija, ma što - niti pola garantnog roka a tebi auto ne vrijedi 50 000kn, od te 92 000. Dok kod Golfa osjetnije zaista drži cijenu. Na svim tržištima, ne samo našem - koliko god zatucano bilo.

Tako da i to treba uzeti u obzir. Kia je super auto, Golf 6 je super auto, za što se ima novca, to nek se uzme. Ali treba odvagati.

Sve 5, samo šta sam ja gledao ovaj 1.4 16v motor u golfu koji ima 80Ks što je ipak 30Ks manje od ceed-a, on košta 125 000Kn, ovo šta si naveo od 105Ks (1.2 tsi) stoji 140 000Kn, a to znači +40 000Kn više samo kako bi dobio gotovo jednako jak motor kao u ceed-u, ma ludilo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:39 (1BIT).
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Sve 5, samo šta sam ja gledao ovaj 1.4 16v motor u golfu koji ima 80Ks što je ipak 30Ks manje od ceed-a, on košta 125 000Kn, ovo šta si naveo od 105Ks (1.2 tsi) stoji 140 000Kn, a to znači +40 000Kn više samo kako bi dobio gotovo jednako jak motor kao u ceed-u, ma ludilo {#}

Ma VW živi na staroj slavi. Sad sam prošli tjedan išao u ZG i vraćao se u ST novim Passatom, a starim sam se vozio od aerodroma u ZG. Firmini službeni auti ajde, ali sve su imitacije aluminija sa strane, za auto te cijene je to malo previše štednje. Je lipo spojit mob bluetoothom, pa možeš i muziku puštat, pa stavit na Cruise Control, al je dosta loša plastika naspram recimo Kie Sportage nove koja je dosta ugodnija na dodir, auto iste cijene, jednake prostranosti, a još ima i 4x4. Da ne kažem da su i novi i stari unutra isti. Al šta je je onaj 2.0 TDI liiipo vuće {#}

Al opet, ne isplati se uzimat po meni to, radije bi se onda bacia u premium segment sa Audijem A3 recimo za 10ak tisuća kn više.

EDIT: OK, nije 10ak tis kn više, i Audi je preskup, pa bia je masu jeftiniiji prije koju godinu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:49 (Mitsuoka).
15 godina
thedream kaže...
RuskeGTT kaže...

1.4 mpi kombinirana 10? jeste vi normalni? kako vi vozite to?

necu spominjati koji auto, da se opet nebi javili neki pametnjakovici, ali limuzina 1400kg 125ks benzin 8,3 po gradu...NORMALNE voznje, vozi ju stari, ja uzimao prije, sad me ne zanima vise...meni se nikad nije penjala preko 9 potrosnja...po rijeci...jel

1.4 mpi u fabiji ako ide preko 7,5 onda ili ju tarite na 6000okr ili nesto ne valja sa motorom...

kratko i jasno...

Mondeo ili Vectra..{#} no, moguće je da ide po gradu preko 7.5, bez brige. Nisi vozio jednostavno vidi se, kreni-stani po Zagrebu. Glupo je onda govoriti da nešto nije moguće, probaj se dovesti s nekim u autu, vozikajte se sa resetiranim BC-om i mjerite uz odstupanje, tj. grešku.

I vozite se normalno, nemoj mi seljačku foru bacati tipa 10% noge na gasu, meni se auto ugasi kad ima 10% gasa {#} i slične Colin McRae-Loeb-Pulić ludorije. Nego semafor, gužva, semafor, gužva vožnja, 1-2 non stop, treća, naglo kočenje koje, pa opet hopa cupa. 7L si za čas postigao.

a sta mislis kako je po rijeci? plus jos sta su van uzeg centra uzbrdice...po meni ista ili jos gora kombinacija nego zg

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ma Rijeka je koma po tom pitanju, auto po Rijeci troši bar litru više nego po ostatku HR.. Tj nizinskom dijelu.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sto biste preporucili do 100k kn NOVO ( iz salona ) ?

Sestra mi namjerava uzet nes na ljeto, pa eto !

Ja sam joj preporucio novu Seat Ibizu i Kiu Pro Ceed .. Ona bi pak Ford Fiestu ili Kiu Rio .. 

Sta vi kazete po tom pitanju ? 

Meni su naravno moja 2 izbora bolja i bliza, dok se nebi bunio ni da uzme i jednog od njezina 2 izbora .. Ipak je njezina lova, no to je auto koji cemo oboje derat jer oboje imamo vozacku pa vrijedi i moje misljenje nekog vraga pa da joj kazem i sta ste vi rekli / sta smo se mi zajedno slozili ! :)

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 23:56 (fakEEE).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kia Rio je genijalan auto.

Ja sam bio ozbiljno zagrijan za njuh, al' je na kraju briga od ovih teških vremena prevladala, i odlučio sam se za polovni auto iste klase.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sto biste preporucili do 100k kn NOVO ( iz salona ) ?

Sestra mi namjerava uzet nes na ljeto, pa eto !

Ja sam joj preporucio novu Seat Ibizu i Kiu Pro Ceed .. Ona bi pak Ford Fiestu ili Kiu Rio .. 

Sta vi kazete po tom pitanju ? 

Meni su naravno moja 2 izbora bolja i bliza, dok se nebi bunio ni da uzme i jednog od njezina 2 izbora .. Ipak je njezina lova, no to je auto koji cemo oboje derat jer oboje imamo vozacku pa vrijedi i moje misljenje nekog vraga pa da joj kazem i sta ste vi rekli / sta smo se mi zajedno slozili ! :)

Seat Ibizu bi izbacia potpuno jer je ružna. Ford mi je simpa autić za žensku recimo, a Rio mi se isto više sviđa nego Ceed. Kod Kie će dobit više za istu lovu.

BTW tvoje mišljenje ne vridi ništa, da ti daješ koju kunu onda bi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 23:59 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...
thedream kaže...

Isto relativno. 115ks npr. u Kii je li-la sa Golfovih 100-105, imaš par testova na netu, googlaj malo korejanske - konje, i usporedbe. Za opremu stoji, sve pet. Jeftinija - stoji također, garancija - relativno, ali opet ako ćemo u godinama tj. duljini - stoji.

No jedna stvar je prilično ushrana kod Kije itd. ekipice, a to je abnormalan gubitak vrijednosti u prve 3g. Praktički 50-70% legneš, za čas, niti ti istekne garancija, ma što - niti pola garantnog roka a tebi auto ne vrijedi 50 000kn, od te 92 000. Dok kod Golfa osjetnije zaista drži cijenu. Na svim tržištima, ne samo našem - koliko god zatucano bilo.

Tako da i to treba uzeti u obzir. Kia je super auto, Golf 6 je super auto, za što se ima novca, to nek se uzme. Ali treba odvagati.

Tih 105 konja iz 1.2 tsi-a pokenja Ceed-a 1.6 sa 125 konja ko niš{#} 

Sad ima Golf Olympic 1.2 tsi za 140 tisuća kn sa čak ok opremom za jednog VW-a{#} (esp, klima, 15 cola alu felgice, električni špigli sa grijanjem, putno računalo, volan i mjenjač u koži, radio rcd 310, 8 zvučnika + aux) dok Kia sa City opremom koja daje nešto više stvari (bluetooth, 16 cola felge) košta 130 tisuća kn. 10 tisuća kn razlike, nije malo novaca, ali Golf ima bolji motor i mjenjač što je po meni bitnije nego oprema u autu..

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja sam bio ozbiljno zagrijan za njuh, al' je na kraju briga od ovih teških vremena prevladala, i odlučio sam se za polovni auto iste klase.

Upravo gledam katalog Rie, i cini mi se da zaista imas pravo .. 

S obzirom na omjer cijena i ulozeno / dobiveno to bi bio dobar izbor .. Za 104k kn se dobije full varijanta opreme ( luxury ) ! Ono sto me brine je motor .. 1.25 benzinac i s tim nisam nikako upoznat .. Ima 65kW pretpostavljam ? Koliko bi trosio ? Uzmite u obzir da ne zivimo u gradu tipa Zagreb i sl. nego van grada :)

Mitsouka, cijenim tvoj komm .. No reci da moje MISLJENJE apsolutno nista ne vrijedi iako se radi o clanu moje obitelji je apsolutno apsurdno i nepotrebno ..

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:09 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
FlyBoy kaže...

Upravo gledam katalog Rie, i cini mi se da zaista imas pravo .. 

S obzirom na omjer cijena i ulozeno / dobiveno to bi bio dobar izbor .. Za 104k kn se dobije full varijanta opreme ( luxury ) ! Ono sto me brine je motor .. 1.25 benzinac i s tim nisam nikako upoznat .. Ima 65kW pretpostavljam ? Koliko bi trosio ? Uzmite u obzir da ne zivimo u gradu tipa Zagreb i sl. nego van grada :)

Mitsouka, cijenim tvoj komm .. No reci da moje MISLJENJE apsolutno nista ne vrijedi iako se radi o clanu moje obitelji je apsolutno apsurdno i nepotrebno ..

Imaš sad na akciji Seat Ibizu 1.2 tsi FR ( http://www.seat.hr/nova-ibiza-sc/varijante-opreme/fr) sa pun kufer opreme za 107 tisuća kn, a pošto svi znamo kako (ne)ide prodaja auta kod nas vjerujem da bi se dala snizit još par tisuća kn cijena + dobiješ motor sa 105 turbokonja koji ide kao zvrk i sumnjam da će ti trošit više od 6 litara jer živiš van grada.

15 godina
Vaš Auto Snova

ja bi ria, vidi malo koliko dode 1.1 crdi...odlican zvrk, 6 brzina, potrosnja stvarno nikakva...ide solidno za prosjecnog vozaca i lijep je auto...

14 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Imaš sad na akciji Seat Ibizu 1.2 tsi FR ( http://www.seat.hr/nova-ibiza-sc/varijante-opreme/fr) sa pun kufer opreme za 107 tisuća kn, a pošto svi znamo kako (ne)ide prodaja auta kod nas vjerujem da bi se dala snizit još par tisuća kn cijena + dobiješ motor sa 105 turbokonja koji ide kao zvrk i sumnjam da će ti trošit više od 6 litara jer živiš van grada.

Ovo nisam ni primjetio .. E jbga, da barem ovih dana smo u mogucnosti kupit auto zbog toga sto je pitanje do kad ce ta akcija potrajat ...... Stvarno odlicna ponuda !

Evo suzili smo izbor na Ibizu i Rio, tu se slazemo oboje .. Opet u Riu dobivamo trunku vise opreme, iako sa druge strane u Ibizi dobivamo neki bolji premium feeling te 20konja vise .. + stari mi vozi Seat Cordobu iz 2007. 1.9 TDI, strasan motor ( iz njemacke trijade ) ! Nije bilo jednog popravka na njem u 5godina i dosad prijedenih 150k km ( takoder kupljen nov iz salona, radeni redovni servisi i dalje se rade ) .. Potrosnja takoder oko 6l posto zivimo van grada, a on putuje na duge relacije svakodnevno ... Tako da na toj strani ipak imamo malo vise pouzdanja .. Tj. Ja i stari imamo, jer ona i dalje bi ipak rade Rio, a posto su njene pare ..... 

Ugl. svest ce se na njen odabir .. A i vidjet cemo cijene na ljeto .. Posto su trenutno skoro pa identicne, samo bi trebali otic do salona i sjest u auto da vidimo di se bolje osjecamo jer bi to moglo na kraju prevagnit ukoliko ostane ovakva situacija na trzistu !

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:32 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja bi ria, vidi malo koliko dode 1.1 crdi...odlican zvrk, 6 brzina, potrosnja stvarno nikakva...ide solidno za prosjecnog vozaca i lijep je auto...

I nama bi bolje odgovarao dizel .. Oduvijek smo na dizlu bili i nikad losih iskustava .. Ali cijene su im nebeske pri kupnji .. 

Za 107k kn taj 1.1 crdi sa osnovnom opremom i 55kW, mogu dobit 1.25 benzinca sa 63kW te najbogatijom varijantom opreme tako da kratkorocno i mozda dugorocno bi nam to bila bolja opcija !

Feeling voznje je vjerojatno takoder na strani benzinca u ovom slucaju zbog opreme etc ... 

WHY SO SERIOUS ??
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
veki22 kaže...

Ovo nisam ni primjetio .. E jbga, da barem ovih dana smo u mogucnosti kupit auto zbog toga sto je pitanje do kad ce ta akcija potrajat ...... Stvarno odlicna ponuda !

Evo suzili smo izbor na Ibizu i Rio, tu se slazemo oboje .. Opet u Riu dobivamo trunku vise opreme, iako sa druge strane u Ibizi dobivamo neki bolji premium feeling te 20konja vise .. + stari mi vozi Seat Cordobu iz 2007. 1.9 TDI, strasan motor ( iz njemacke trijade ) ! Nije bilo jednog popravka na njem u 5godina i dosad prijedenih 150k km ( takoder kupljen nov iz salona, radeni redovni servisi i dalje se rade ) .. Potrosnja takoder oko 6l posto zivimo van grada, a on putuje na duge relacije svakodnevno ... Tako da na toj strani ipak imamo malo vise pouzdanja .. Tj. Ja i stari imamo, jer ona i dalje bi ipak rade Rio, a posto su njene pare ..... 

Ugl. svest ce se na njen odabir .. A i vidjet cemo cijene na ljeto .. Posto su trenutno skoro pa identicne, samo bi trebali otic do salona i sjest u auto da vidimo di se bolje osjecamo jer bi to moglo na kraju prevagnit ukoliko ostane ovakva situacija na trzistu !

Koji god uzmete nećete pogriješit, sve je tu negdje. I obavezno probajte vozit oba auta prije kupnje. Jedno je sjedit u autu u salonu, a drugo je osjetit kakav je na cesti.

14 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Koji god uzmete nećete pogriješit, sve je tu negdje. I obavezno probajte vozit oba auta prije kupnje. Jedno je sjedit u autu u salonu, a drugo je osjetit kakav je na cesti.

Da, istina , treba to uzet i uzet cemo u obzir - na kraju krajeva, to bi trebalo i prevagnit .. Hvala na savjetima tebi i ostalima ! :)

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:51 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

@deelight

kakav ovjes kaj pričaš ti.. zadnji most nazivaš ovjesom?

prošla su vremena golfa keca i duje... zanimljivo je kako neki proizvođači žive na staroj slavi {#} nepoderivo danas više ne postoji

@diplomat

i kad ćeš u penziju {#}

lol hebiga krivo se izrazio...mislio sam na cijelo podvozje, držanje ceste itd. a da o kvaliteti ne govorimo (vozio sam se neki dan u mazdi 3 kad vidim onu jadnu plastiku) golf nema premca u toj klasi...nemožeš uspoređivat mazdu 3 i golfa, mislim možeš, al je razlika nebo i zemlja...golf je istina skuplji i brand je i to sve ali je nepoderiv...majstori iz wolfsburga si nemogu dopustit nikakve greške na tom autu...neznam jeste upoznati ali vw prije nego izbaci neku novinu pod nekim od svojih automobila sve testira na škodi ili seatu...uvijek to rade...

...train hard, feel good, never give up...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 2:13 (deelight).
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Lol ja spomenem focusa i mazdu 3,  a on ide pričati o tome kakav GOLF ima ovjes {#}{#}

da spomenuo si focusa mazdu 3 itd...sve ok dobri auti kako kome...ja sam ti napisao zašto je čovjek odabro GOLF a ne focusa mazdu aurisa i30 ili šta već...sve je to kolko para toliko muzike...a alfu sam osobno imao i ne preporučam je nikome...to nevalja ništa...elektronika prvo mjesto...koga god znam tko je imao alfu žali što je kupio...

...train hard, feel good, never give up...
16 godina
neaktivan
deelight kaže...

lol hebiga krivo se izrazio...mislio sam na cijelo podvozje, držanje ceste itd. a da o kvaliteti ne govorimo (vozio sam se neki dan u mazdi 3 kad vidim onu jadnu plastiku) golf nema premca u toj klasi...nemožeš uspoređivat mazdu 3 i golfa, mislim možeš, al je razlika nebo i zemlja...golf je istina skuplji i brand je i to sve ali je nepoderiv...majstori iz wolfsburga si nemogu dopustit nikakve greške na tom autu...neznam jeste upoznati ali vw prije nego izbaci neku novinu pod nekim od svojih automobila sve testira na škodi ili seatu...uvijek to rade...

zato je direktor vw-a na zadnjem autoshow-u nakon sjedenja u hyunadiu popljuval svoje dizajnere da kako oni ne mogu napravi nečujno pomicanje volana

http://www.worldcarfans.com/111092636891/volkswagen-ceo-winterkorn-checks-out-hyundai-at-frankfurt

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Hyundai i30?
Meni osobno odlican auto, putovali smo s njim na more, 110ks, udobna voznja, mjenjac mi je nekako super, kratak i mekan, iako me zacudila maks brzina od 220,makar mislim da je kazalo 50kmh vise.
I auto je bio dosta stabilan na tim brzinama.
Jedino fali sesta brzina, motor je dosta bucan pri vise od 130.
Iako novi model ima i sestu brzinu.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
deelight kaže...

Može se naravno uspoređivati ista klasa automobila, ne vidim u tome neki problem.

deelight kaže...

da spomenuo si focusa mazdu 3 itd...sve ok dobri auti kako kome...ja sam ti napisao zašto je čovjek odabro GOLF a ne focusa mazdu aurisa i30 ili šta već...sve je to kolko para toliko muzike...a alfu sam osobno imao i ne preporučam je nikome...to nevalja ništa...elektronika prvo mjesto...koga god znam tko je imao alfu žali što je kupio...

Auris je po meni koplje iznad i30, Focusa pa i Mazge 3. Toliko i košta kad malo pogledaš, 135k kn za 90ks traktor. A što se Alfi tiče, ne slažem se. Daleko je veći broj onih koji kupe Alfu ponovo jednom kad ju imaju, čak i oni koji su do jučer bili zaklete kontre, nikad u talijanca ovo ono, nakon 156-tice uzmu 159, imam tri takva slučaja u bližoj okolici, ljudi su zavoljeli brand i vozne osobine, kao i mušice.

Ne mislim sad na ekipu koja očekuje nijedan kvar kad kupi 166 za 4000e, pa se čudi kao pura dreku kad nešto ode, a platio auto 30 000kn. Svaki auto ima svojih mušica, ali svaki. A elektronika je jednostavno plodno tlo za failove, to je tako.

Mene više oduševi drveni volan, agilni i divlji motor bio JTS ili JTD, koža, nisko težište auta, i ono najbitnije - startnost, vozne osobine su im sjajne, naravno ako je cesta uredna, a ne puna rupetina kao što su sve naše gotovo.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 7:40 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

obožavam ove semi-navožene traktorljupce kojima svaki benzinac 1.2 ili 2.2, 60 ili 180 KS-a troši preko 10l {#}

hebo vas zagreb i stojanje.. vozim se po slavonskoj svaki dan u prime timeu 32 km.. da je po vama auto bi mi trebao trošiti 18l i do sada bi 5 puta bankrotirao sa svojim 2.0..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
Vaš Auto Snova

Kolega i ja živimo blizu jedan drugoga, cca 1km...Istom rutom putujemo na posao u isto vrijeme.

on vozi Hyundai Accent 2008 1.6 s 110KS = lagana vožnja na posao 19km s kraja na kraj grada ujutro, isto takva i nazad ali s klimom. prosječna potrošnja 8,9 litara po BCu

ja s Peugeotom 307 1.6 HDi s 90KS = ista ruta 5.2 litre po BCu

Razlika je 3.7 litara na 100km, posao doma posao mjesečno imamo cca 800km. Dakle uštedio sam 29.6 litara nafte što je 297 Kn mjesečno naspram njega.

Zato on putuje samnom, dijelimo troškove...ja štedim, on štedi još više...

pa da mi netko kaže da se dizel ne isplati...

15 godina
neaktivan
nine kaže...

obožavam ove semi-navožene traktorljupce kojima svaki benzinac 1.2 ili 2.2, 60 ili 180 KS-a troši preko 10l {#}

hebo vas zagreb i stojanje.. vozim se po slavonskoj svaki dan u prime timeu 32 km.. da je po vama auto bi mi trebao trošiti 18l i do sada bi 5 puta bankrotirao sa svojim 2.0..

Suffer, suffeeeer!!! {#}{#}

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 9:45 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lololol ovo je bilo nisko {#}

evo gledaj sličke i dream and stink on dreamy guy {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Hyundai i30?
Meni osobno odlican auto, putovali smo s njim na more, 110ks, udobna voznja, mjenjac mi je nekako super, kratak i mekan, iako me zacudila maks brzina od 220,makar mislim da je kazalo 50kmh vise.
I auto je bio dosta stabilan na tim brzinama.
Jedino fali sesta brzina, motor je dosta bucan pri vise od 130.
Iako novi model ima i sestu brzinu.

Odlican auto, da .. Definitivno nije ni on za odbacit ! Potrosnja bi se trebala isto kretat .. 

Isto za 105k kn se dobije iThink / full varijanta opreme sa 109KS 1.4 16V .. 

Morat cemo otic i njega pogledat ! Neznam kako sam ga samo odbacio u izboru, a bas sam ga gledao .... Hvala na podsjetniku {#}

P.S. No kolko vidim kod njih je jos uvijek na lageru starija verzija i30, 2007./ 2008. godiste .. A izasla je novija 2012 ciji sam ja interijer gledao .. A iThink 2007./8 godina ne izgleda toliko impresivno kao Rio il Ibiza , dok je 2012. vec sasvim druga prica :/

A sad koliko ce jos bit na lageru starija verzija ..... 

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 11:10 (fakEEE).
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 11:02 (frane36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice