Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.524.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vaš Auto Snova
U3PM kaže...

Kako se na engleskom točno kaže privjesak za retrovizor unutrašnji,tražim preko e bay-a i nikako da ukucam pravu rijeć

Card Air Freshener, ako misliš na privjeske tipa oni borići kaj se kupe na benzinskoj :D

Live Free and Drive Hard
14 godina
mystik kaže...

Ev za našeg kolegu nine-a, vidim da obožava dizlo. ;)

Koji motor?

Live Free and Drive Hard
15 godina
Vaš Auto Snova

1.6TDI 105KS

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Strasan motor, malo trosi, dosta snage i momenta.

Sta ti vise treba?

14 godina

Kupujem ga u jesen, isti motorizacija sa Comfortline opremom, ako kaj ne iskrsne do tada :)

BTW ako netko oce dajem Fabiju 1.4 MPI, 2000. godina, osnovna oprema, redovito servisiran i garažiran, preko zime rijetko vožen, nikad nije bio pod čekićem, za 2200 ojra :D

Live Free and Drive Hard
15 godina
odjavljen
Apachy kaže...

Kupujem ga u jesen, isti motorizacija sa Comfortline opremom, ako kaj ne iskrsne do tada :)

BTW ako netko oce dajem Fabiju 1.4 MPI, 2000. godina, osnovna oprema, redovito servisiran i garažiran, preko zime rijetko vožen, nikad nije bio pod čekićem, za 2200 ojra :D

Nije loša cijena.

Ali zašto pobogu golf kraj toliko drugih auta? Focus, Civic, 3, Auris, novi i30, giulietta... Itd.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koja je razlika u cijeni?

Novi Golfovi imaju strasne motore, jako su prostrani i imaju solidan prtljaznik.
Cijene popravka su sto se njemaca tice najnize kod nas, kad istekne jamstveni rok i sve, opcenito.

Zasto ne Golf {#}

14 godina
Vaš Auto Snova

A nemam neki osobit razlog, nikako se ne vodim onom da auto mora bit iz njemačke,  nego škoda je iz vw koncerna, auto me je 12 godina služio, nikad nije bilo kvarova na motoru, limarija je nakon 12 godina bez hrđe, udoban je koliko gradski auto može bit udoban...

jedini razlog je neka sigurnost da cu dobiti solidan auto jer su povjerenje zadobili dok sam vozio škodu, mada opet postoje iznimke  u pojedinim primjercima...

Live Free and Drive Hard
15 godina
neaktivan
Apachy kaže...
U3PM kaže...

Kako se na engleskom točno kaže privjesak za retrovizor unutrašnji,tražim preko e bay-a i nikako da ukucam pravu rijeć

Card Air Freshener, ako misliš na privjeske tipa oni borići kaj se kupe na benzinskoj :D

Mislim na ono velike kocke...,onda s ono što se zaljepi za staklo

U3PM
14 godina
Vaš Auto Snova

aha te kocke, a probaj car accessory, to mi jedino pada na pamet

za kocke probaj car dice, a za naljepnice na prozore car stickers ili window decals

jedan od rezultata car dice:

http://www.ebay.com/itm/3-HANGING-BLACK-FUZZY-DICE-Muscle-Car-Auto-Nostalgic-/310283845629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483e5bbffd#ht_2390wt_905

naljepnice ( ako ne iste mislimo):

http://www.ebay.com/itm/Batman-Logo-Car-Truck-Laptop-Window-Decal-Sticker-/221013851055?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item337573bbaf&vxp=mtr

naravno ima hrpu ostalih

Live Free and Drive Hard
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 20:28 (Apachy).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

0

a ništa pokušati ću naći nekako

U3PM
15 godina
Vaš Auto Snova

A uvijek se da nać za i protiv. Pozitivno iskustvo sa nekim autom će te nagnati da kod kupnje preferiraš nešto iz tog tabora. Kod nekih veliku ulogu ima izgled, hrpi ljudi je novi Civic odvratan, meni je nekako privlačan. 

Inače, imam odlično iskustvo sa VWom(djed ima Golf 2 iz 91-92, neznam godinu točno no zadnja linija, auto održavan propisno, nije mučen i silovan i još danas je zvijer), a tetak vozi Fabiu, treća godina sad. Tako da bi vjerojatno uzeo Polo/Fabiu da sam kupovao, ili Golfa ali sa 1.4 motorom. 

Tako da, trenutno mi više ništa ne treba. Jednog dana, kad budu bolja vremena i kad se skupi još love, možda i padne ono za čim patim. Do tad, guštat u onom što imam. :)

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

evo za kolegu mystika jedan repost {#} a i za dizloljupce i sve ostale koji nisu vidjeli

simfonija by 2.0 honda.. 

btw bilo bi lijepo kada bi neka dobra duša forumaška malo posnimila zvuk ispod haube i na spuhu nekog novijeg dizla da sladim svoje dizelhejterstvo {#} pogotovo dreamov 1.9.. ta dimna zavjesa bi me baš usrećila {#} ili možda neki audi 3.0TDI ili tak neš {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#} VTEC !

A gle, ljudi danas vise s razumom kupuju aute nego zbog gusta, svi bi najradije 2.0 VTEC od 200+KS i drzi iznad 6k okretaja {#}!

Ali ne mogu to svi imat, nazalost.

I navodno je dizel jako stetan za okolis, tj za ljude, ispuh ima fine cestice koje podsjecaju na vulkanski pepeo, lagano ulazi i zadrzava se u plucima. Faking super... 

15 godina
neaktivan
nine kaže...
mystik kaže...

evo za kolegu mystika jedan repost {#} a i za dizloljupce i sve ostale koji nisu vidjeli

simfonija by 2.0 honda.. 

btw bilo bi lijepo kada bi neka dobra duša forumaška malo posnimila zvuk ispod haube i na spuhu nekog novijeg dizla da sladim svoje dizelhejterstvo {#} pogotovo dreamov 1.9.. ta dimna zavjesa bi me baš usrećila {#} ili možda neki audi 3.0TDI ili tak neš {#}

Meni svi 4 cilindra benzinci zvuče ko mlinci za kavu kad su pod velikom turažom i neznam kaj ima tak uzbudljivog u tom zvuku, da je 5 cilindara ili više onda kužim{#} 

Ali to je samo moje razmišljanje da ne bi bilo..

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@veki22 još uvijek bolje nego bilo koji dizel.. nebitno 4 ili 12 cilindara {#}

@BMK hah i ja bi 2.0 vtec od 200ks {#} može i od 240ks od s2000 {#}

normalno da ako imaš ženu, djecu i ograničen budžet, da ćeš ići na ekonomičniju varijantu traktora karavana, ali auto snova dizel no way.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 7:21 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

Dat će ti Bog jednom vožnju iza mene, a onda rivenđ, i stiže smoukondwotr betmen edišn..{#}{#} Kako sam jednog jadnička s curom zaprašio na zelenom valu neki dan, neugodno mi je bilo, on meni cik-cak našao vozit i lijepit se ljudima na dupe s tim francois-krampom 208 ili tako nešto, bijela terorist-LED svijetla,bit će i 308 bio vrag ga zna, i taman ga je nesreća iza brus vejna dovela, nije rekao keks i prekrio ga je prah i pepeo {#}{#}, dobio je svoje i naučio držat razmak od onda.

Moj je baš sa 12g. i 180tkm nov. {#}

Nažalost nemam uvijek mogućnost dimne {#}, tek kad dostignem svoj zen, u gradskoj vožnji, i žešće se zaštopam. {#}{#}

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Očeš i dalje voziti i piti?
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
No ajde ve mi jos soli pamet...
1,02 je imal v krvi, realno s tim mozes jos sve normalno delati.
A U KUDJSGGAGJFNFDJSAKSKQ no nije bitnoo

Da, ovo je dokaz kako može sve normalno raditi. Đavla moš, vidiš šta se događa, ajde bar je u stablo klepnija, a ne u nekoga drugoga. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Ja bi jedan neon zeleni John Deere

:)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

moje saučešće luka.. siguran sam da ti trenutno ne pašu kritike, ali ljudi slete sa ceste i trijezni. zašto? neiskustvo, loša procjena, kurchenje itd itd.. svaki čovijek na 1 promil funkcionira normalno, priča, ne pada itd itd.. ali vrijeme reakcije i moć prosudbe padaju masivno bez obzira što ti misliš da si OK i da možeš voziti.

kod nas u ekipi smo se uvijek dogovorili da jedan ne pije i taj vozi.. prvo zbog policije, drugo upravo zbog ovakvih incidenata.

17 godina
Apachy kaže...

A nemam neki osobit razlog, nikako se ne vodim onom da auto mora bit iz njemačke,  nego škoda je iz vw koncerna, auto me je 12 godina služio, nikad nije bilo kvarova na motoru, limarija je nakon 12 godina bez hrđe, udoban je koliko gradski auto može bit udoban...

jedini razlog je neka sigurnost da cu dobiti solidan auto jer su povjerenje zadobili dok sam vozio škodu, mada opet postoje iznimke  u pojedinim primjercima...

Nije ti to danas neko čudo i iznimka branda -da auto ne prohrđa u 12 godina ili da se ne pokvari motor. Imao sam fiat punto 1 iz 1995, prodao ga da ne smetau dvorištu

2010. Uglavnom, ženska (neznam kako se piše ženski kupac :P ) se nije mogla načuditi stanju. Mijenjan je bio mislim ispušni lonac, samo on je prohrđao, neke svjećice,

gume i akumulator. I dandanas se zna javiti i pohvaliti autić. Svaka čast golfu (izmjenjalo ih se u mojoj obitelji) meni jedino osobno ima daleko najbezličniji design u klasi.

Mislim da je dizajnom jedna astra za njega auto iz budućnosti, da ne spominjem francuze, japance i li korejce. Evo usporedba dizajna nove kie ceed i vw golfa.
Napomena: kia na slici (vidi se po gumama) je bazični 1,4-litreni benzinac sa 100 KS i 137 Nm i košta oko 100 000kn. Golf na galeriji je uglavnom trendline,

trenutno u cjeniku je mna akciji pod imenom GOLF 1.4 Olympic  80 KS kojemu cijena počinje na akciji 130 000 kn. Naplaćuju rezervnu gumu(358,62) i naslon za ruku

(1.528,91 kn) Glede tog famoznog naslona, to je cijena prilično luksuznog urednog stolca sa dva naslona ne? ;)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Mah neznam... Rekel je da je zaspao i da ga je bankina prijala.
Al on je cure ostavil i od toga ima 200m i taman nabere do 100kmh koliko su i procijenili na policiji, a svatko tko vozi auto zna da nemozes zaspati za 200m i jos saltati 1. 2. 3.
Opet budete rekli da sam de.bil al mi dok popijemo stakla dolje, 2.brzina i polako i svjesni smo da smo za volanom da ga hebes.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Nije ti to danas neko čudo i iznimka branda -da auto ne prohrđa u 12 godina ili da se ne pokvari motor. Imao sam fiat punto 1 iz 1995, prodao ga da ne smetau dvorištu

2010. Uglavnom, ženska (neznam kako se piše ženski kupac :P ) se nije mogla načuditi stanju. Mijenjan je bio mislim ispušni lonac, samo on je prohrđao, neke svjećice,

gume i akumulator. I dandanas se zna javiti i pohvaliti autić. Svaka čast golfu (izmjenjalo ih se u mojoj obitelji) meni jedino osobno ima daleko najbezličniji design u klasi.

Mislim da je dizajnom jedna astra za njega auto iz budućnosti, da ne spominjem francuze, japance i li korejce. Evo usporedba dizajna nove kie ceed i vw golfa.
Napomena: kia na slici (vidi se po gumama) je bazični 1,4-litreni benzinac sa 100 KS i 137 Nm i košta oko 100 000kn. Golf na galeriji je uglavnom trendline,

trenutno u cjeniku je mna akciji pod imenom GOLF 1.4 Olympic  80 KS kojemu cijena počinje na akciji 130 000 kn. Naplaćuju rezervnu gumu(358,62) i naslon za ruku

(1.528,91 kn) Glede tog famoznog naslona, to je cijena prilično luksuznog urednog stolca sa dva naslona ne? ;)

ne razumijem zasto su sve kie slicne sa kiom rio ?

17 godina
luka_cro kaže...

Opet budete rekli da sam de.bil al mi dok popijemo ....

{#}

Samo ponavljam, volio bih obavjest gdje vi to krstarite, da znam tražiti po mapi zaobilazni put.

cod2playahhh kaže...

ne razumijem zasto su sve kie slicne sa kiom rio ?

možda zato što imaju jednog dizajnera? Citat:
Kijin Lionel Messi, kako Korejci nazivaju svoju dizajnersku zvijezdu Petera Schreyera opet je napravio odličan posao.
Druga generacija Cee’d-a izgleda vrlo atraktivno. Vozački položaj je vrlo ugodan.
Prvenstveno, tu je novi izravan “mesnati” upravljač. Kokpit je lagano zakrenut prema vozaču i vrlo pregledan.
Materijali i razina završne obrade kod Kije su već očekivano vrlo solidni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 18:01 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni se jako dopada Opirus, za cca. 40.kusur hrvatskih nofci dobiješ odličnu limuzinu, 2004.g, 125 000km, 3.5 V6 benz sa 200ks, ovo mora da cucla ko smuk negdje, ali stvarno lijepo i reprezentativno izgleda. Ne znam koliko je plin za njega, instalacija i atest, ali stvarno fina kola. Baš mi je onako, mix američkih Lincolna i Cadillaca, Jaguara, E klase, svega po malo.

Za tu paru, + da je plin ugraditi, meni osobno krasan auto.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
thedream kaže...

Meni se jako dopada Opirus, za cca. 40.kusur hrvatskih nofci dobiješ odličnu limuzinu, 2004.g, 125 000km, 3.5 V6 benz sa 200ks, ovo mora da cucla ko smuk negdje, ali stvarno lijepo i reprezentativno izgleda. Ne znam koliko je plin za njega, instalacija i atest, ali stvarno fina kola. Baš mi je onako, mix američkih Lincolna i Cadillaca, Jaguara, E klase, svega po malo.

Za tu paru, + da je plin ugraditi, meni osobno krasan auto.

Čudno izgleda auto. Dobro si rekao da je mix Mercedasa, Lincolna, Jaguara..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Evo frend i ja idemo na kavu do Vinodolskog.

za 100 i kusur hiljada kuna BMW 530, max brzina 250 km/h. Ne troši puno, udobnost na razini.

Živjeli! {#}

14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Evo frend i ja idemo na kavu do Vinodolskog.

za 100 i kusur hiljada kuna BMW 530, max brzina 250 km/h. Ne troši puno, udobnost na razini.

Živjeli! {#}

rabljeno ? godiste ? :)

WHY SO SERIOUS ??
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Rabljeno, 2005 godina.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice