Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.516.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanoile kaže...

Trebam auto stavit na valjke ovih dana. Ima netko preporuku da nije skupo previse, okolica Rijeke ili cak Zagreb?

https://www.facebook.com/groups/924213521063136/

16 godina

Nesto najgore kada oduzimaju prednost. Jebo im pas mater znaju budale iza mene ,.. .mene prestic koji sam prvi koji skrece ljevo i uzme prednost ovome koji ide ravno!!! 

Tako me je jedan kreten sa citroenom zaobisao da oduzme prednost ovome ravno... a jesam ga napunio NOx kasnije.

Steta sto duja nema elektronski regulirano gorivo da napravim hack za rolling coal... 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan

Koliko košta stavljanje na valjke?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Auti - ultimativna tema

Oko 50€ je mislim.

16 godina
1BIT kaže...

Eto ti te đavle

Slabo se vidi, kako sam prvu sliku opalio dok sam stajao, a drugu u vožnji (više sam se fokusirao na vožnju, nego na sliku, tako da je bad tajming...) al ova dva na nogostupu su se uspila bočno pogodit, slikano danas u podne...

Najlogicnija stvar kad vozis kraj policije:

Uzeti mobitel i slikati ih 

14 godina
chutac kaže...

https://www.facebook.com/vagperformanceistraikvarner/?ref=br_rs Ovi uzimaju 50€

Također sudeći po iskustvima onih što su radili,rade odlične stvari s čipiranjem,stavljanjem turba,auspuha i drugih stvari.Podiže HP,NM i ubrzanje dosta

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
12 godina
neaktivan
jedna prigodna (zato jer ne rade svoj posao)
15 godina
RuskeGTT kaže...
ivanoile kaže...

Trebam auto stavit na valjke ovih dana. Ima netko preporuku da nije skupo previse, okolica Rijeke ili cak Zagreb?

Pretpostavljam da je to Revo? Njih sam i kontaktirao vec, pa cemo vidjet, dogovorit neki termin kad budem mogao.

chutac kaže...

70€ u Revu u Rijeci, 50€ ako mapiras kod njih.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

THP Ima valjke a ovo što vi stavljate je sprdancija a ne valjci

15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

A ćuj, oni nas stalno slikaju, imaju kamere po svim gradovima, to ti je danas u modi

Ma da su me zaustavili, tražio bi samo pismenu opomenu, jer do sada nisam imao niti jedan prekršaj sa svojim vozilom, tj nema u prekršajnoj evidenciji mup-a...

Ja po gradu ionako samo sa jednom rukom vozim, tj volan držim sa dvije ruke samo kada skrećem, zeleni val je tolko usporen npr da ga cijelog možeš proć sa jednom rukom na volanu, po zelenom valu i biciklisti su brži od auta...

16 godina
1BIT kaže...
CroNk3r kaže...

A ćuj, oni nas stalno slikaju, imaju kamere po svim gradovima, to ti je danas u modi

Ma da su me zaustavili, tražio bi samo pismenu opomenu, jer do sada nisam imao niti jedan prekršaj sa svojim vozilom, tj nema u prekršajnoj evidenciji mup-a...

Ja po gradu ionako samo sa jednom rukom vozim, tj volan držim sa dvije ruke samo kada skrećem, zeleni val je tolko usporen npr da ga cijelog možeš proć sa jednom rukom na volanu, po zelenom valu i biciklisti su brži od auta...

Nije valjda da sa dvije vozis 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
pa ja bez problema cijeli ZG odvozim jednom rukom, zapravo stalno vozim jednom

nema potrebe za dvije ruke ako imas servo, pa cak i da nemas opet nema potrebe
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma do 70Km/h kolko je najviše dozvoljeno u gradu (primjer Slavonska jel) cesta ravna široka, dvije trake u oba smijera, isti vrag vozio jednom ili dvije ruke, a opušteniji je čovjek sa jednom rukom na volanu, nego sa dvije i manje se umara...

Jedino na brzim cestama/autocestama je potrebno sa dvije ruke držat volan, pa makar cesta bila ravna, jer i najmanja rupa na cesti može stvorit trzaj na volanu koji jedna ruka nemože korigirati i pri toj većoj brzini je obično kasno dok se sa drugom rukom primi volan, još su mi najbolji ovi šta stoje na semaforu i grčevito sa dvije ruke drže volan, fokusirani su samo prema naprijed, ne gledaju opće oko sebe, makar stoje na semaforu, odma se vidi da nisu sigurni u sebe i svoju vožnju...

15 godina
chutac kaže...

ivanzu kaže...

Oko 50€ je mislim.

ivanoile kaže...
RuskeGTT kaže...
ivanoile kaže...

Pretpostavljam da je to Revo? Njih sam i kontaktirao vec, pa cemo vidjet, dogovorit neki termin kad budem mogao.

chutac kaže...

70€ u Revu u Rijeci, 50€ ako mapiras kod njih.

tocno tako + ako si vec obavio mapiranje onda 200kn za mjerenje u sta spada vaganje auta, par mjerenja 100-200 i dok se mjeri onda ti izbaci taj graf (naravno mora se ubaciti par parametara prije)

idem u petak pa postam tu rezultate...

...

btw. napokon upogonio OBDII BT citac sa radiom i frend vozio, a ja snimao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 20:22 (RuskeGTT).
16 godina
Fake_Alert kaže... 

Nije valjda da sa dvije vozis 

#RacingDriver 

14 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

jedan moj frend je stalno vozio jednom rukom pa je zavrsio u tudjem dvoristu na krovu i pola god u gipsu do vrata

xfact
16 godina
=xfact= kaže...
imaiden322 kaže...

jedan moj frend je stalno vozio jednom rukom pa je zavrsio u tudjem dvoristu na krovu i pola god u gipsu do vrata

Stvar je iskustva. Grad s jednom rukom mozes voziti, ali AC ne pogotvo ne na vecim brzinama. Dok s druge strane imas babe nabijene na volan i 2 ruke gore zacementirane 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Meni je najbolje vidjet kod ženski i babi koje imaju male gradske aute, sic naprijed, ruke na gornjem dijelu volana, laktovi diraju volan, a ona zabila glavu naprijed i jako se koncentrira na sve što se događa ispred, oće iskočit kroz vjetrobransko staklo.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Meni je najbolje vidjet kod ženski i babi koje imaju male gradske aute, sic naprijed, ruke na gornjem dijelu volana, laktovi diraju volan, a ona zabila glavu naprijed i jako se koncentrira na sve što se događa ispred, oće iskočit kroz vjetrobransko staklo.

16 godina
moderator
Auti - ultimativna tema

.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Grad s jednom rukom mozes voziti, ali AC ne pogotvo ne na vecim brzinama. 

ovisi jako i o autu..

npr. na puntu na AC sam sa obe ruke grčevito morao držati volan pri 150, pogotovo kod jačeg vjetra i prolaska pokraj kamiona. sa puta se vratiš umoran ko pas 

na ludi (ili npr. nekom većem, težem sedanu) pri 170 jednom rukom sa 2 prsta držiš volan bez previše brige..

sa druge strane sa oba kada se nateravaš po neravnoj cesti, po zavojima, onda obavezno obe ruke na volan.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 11:46 (nine).
12 godina
neaktivan
kako kome pase, grad i ac vozim jednom neovisno o brzini, stanju na cesti, zavojima..
sic natrag, jedna ruka na volan..samo opusteno

probao sam voziti sa dvije, ali osjecaj je neprirodan i nemam kontrolu nad autom
15 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...
sic natrag, jedna ruka na volan..samo opusteno

Ja ne kužim kako netko može po zavojima(pričamo o živahnoj vožnji?) jednom rukom ako mu se zapešće ne rotira za 360°.

Ja kad kruzam onda vozim jednom rukom, za sve drugo, dvije. Osjećaj je neusporediv, puno preciznije, puno informativnije i puno bolja kontrola.

Ali i za dvije ruke treba vježbe. Treba sic i volan namjestiti u centimetar i treba imati tehniku.

9 i 3, bez skidanja ruku sa volana i piči 

A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja. Naslon na vratima i središnji naslon su taman postavljeni da mi ruke budu na njima i da mogu lijepo uhvatiti volan. I fora mi je što na 9 i 3 nema ničega, samo obruč, pa ga možeš potpuno obuhvatiti.

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja.

tako je meni luda, kao da je rađena po mojim dimenzijama  jedini drugi auto koji mi je bio blizu ludi po položaju sjedenja je e36 bmw.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...
chutac kaže...

A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja.

tako je meni luda, kao da je rađena po mojim dimenzijama  jedini drugi auto koji mi je bio blizu ludi po položaju sjedenja je e36 bmw.

...a na golfa ces se morati naviknut. 

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

...a na golfa ces se morati naviknut. 

ma nemam se kaj navikavati, u pitanju je samo komoditet bal

the beauty and the piece of shit  BTW primjetite širinu parkirnih mjesta, divota jedna.

a ne uz zagrebu, mjesta projektirana za fićeke, a sami SUV-ovi na cesti..

i evo slika pogleda sa balkona tek toliko da se pohvalim 

15 godina
neaktivan

Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume, zamislio sam ovo, a ne kompleks zgrada koje gledaju na brdo 

Zato sam rekao da bi se Jaguar uklopio, ovdje se Golf sasvim dobro uklapa. 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kod nas su parking mjesta radena po standardima iz 60ih, ceste također na nekim mjestima jedva stanem u traku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 14:22 (ivanzu).
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...

to nisam ni rekao  mali gradić okružen šumom i planinama (BTW nadmorska visina je zagreb+350).. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 14:33 (nine).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ako je stara 2 godine, uzmite 1-2 itd.

3 1 godina ili manje
4 1-2
3 2-3
5 3-4
1 4-5
0 5-6
0 6-7
0 7+