Trebam auto stavit na valjke ovih dana. Ima netko preporuku da nije skupo previse, okolica Rijeke ili cak Zagreb?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nesto najgore kada oduzimaju prednost. Jebo im pas mater znaju budale iza mene ,.. .mene prestic koji sam prvi koji skrece ljevo i uzme prednost ovome koji ide ravno!!!
Tako me je jedan kreten sa citroenom zaobisao da oduzme prednost ovome ravno... a jesam ga napunio NOx kasnije.
Steta sto duja nema elektronski regulirano gorivo da napravim hack za rolling coal...
Koliko košta stavljanje na valjke?
Oko 50€ je mislim.
Eto ti te đavle
Slabo se vidi, kako sam prvu sliku opalio dok sam stajao, a drugu u vožnji (više sam se fokusirao na vožnju, nego na sliku, tako da je bad tajming...) al ova dva na nogostupu su se uspila bočno pogodit, slikano danas u podne...
Najlogicnija stvar kad vozis kraj policije:
Uzeti mobitel i slikati ih
https://www.facebook.com/vagperformanceistraikvarner/?ref=br_rs Ovi uzimaju 50€
Također sudeći po iskustvima onih što su radili,rade odlične stvari s čipiranjem,stavljanjem turba,auspuha i drugih stvari.Podiže HP,NM i ubrzanje dosta
Trebam auto stavit na valjke ovih dana. Ima netko preporuku da nije skupo previse, okolica Rijeke ili cak Zagreb?
Pretpostavljam da je to Revo? Njih sam i kontaktirao vec, pa cemo vidjet, dogovorit neki termin kad budem mogao.
70€ u Revu u Rijeci, 50€ ako mapiras kod njih.
A ćuj, oni nas stalno slikaju, imaju kamere po svim gradovima, to ti je danas u modi
Ma da su me zaustavili, tražio bi samo pismenu opomenu, jer do sada nisam imao niti jedan prekršaj sa svojim vozilom, tj nema u prekršajnoj evidenciji mup-a...
Ja po gradu ionako samo sa jednom rukom vozim, tj volan držim sa dvije ruke samo kada skrećem, zeleni val je tolko usporen npr da ga cijelog možeš proć sa jednom rukom na volanu, po zelenom valu i biciklisti su brži od auta...
A ćuj, oni nas stalno slikaju, imaju kamere po svim gradovima, to ti je danas u modi
Ma da su me zaustavili, tražio bi samo pismenu opomenu, jer do sada nisam imao niti jedan prekršaj sa svojim vozilom, tj nema u prekršajnoj evidenciji mup-a...
Ja po gradu ionako samo sa jednom rukom vozim, tj volan držim sa dvije ruke samo kada skrećem, zeleni val je tolko usporen npr da ga cijelog možeš proć sa jednom rukom na volanu, po zelenom valu i biciklisti su brži od auta...
Nije valjda da sa dvije vozis
nema potrebe za dvije ruke ako imas servo, pa cak i da nemas opet nema potrebe
ma do 70Km/h kolko je najviše dozvoljeno u gradu (primjer Slavonska jel) cesta ravna široka, dvije trake u oba smijera, isti vrag vozio jednom ili dvije ruke, a opušteniji je čovjek sa jednom rukom na volanu, nego sa dvije i manje se umara...
Jedino na brzim cestama/autocestama je potrebno sa dvije ruke držat volan, pa makar cesta bila ravna, jer i najmanja rupa na cesti može stvorit trzaj na volanu koji jedna ruka nemože korigirati i pri toj većoj brzini je obično kasno dok se sa drugom rukom primi volan, još su mi najbolji ovi šta stoje na semaforu i grčevito sa dvije ruke drže volan, fokusirani su samo prema naprijed, ne gledaju opće oko sebe, makar stoje na semaforu, odma se vidi da nisu sigurni u sebe i svoju vožnju...
Oko 50€ je mislim.
Pretpostavljam da je to Revo? Njih sam i kontaktirao vec, pa cemo vidjet, dogovorit neki termin kad budem mogao.
70€ u Revu u Rijeci, 50€ ako mapiras kod njih.
tocno tako + ako si vec obavio mapiranje onda 200kn za mjerenje u sta spada vaganje auta, par mjerenja 100-200 i dok se mjeri onda ti izbaci taj graf (naravno mora se ubaciti par parametara prije)
idem u petak pa postam tu rezultate...
...
btw. napokon upogonio OBDII BT citac sa radiom i frend vozio, a ja snimao...
Nije valjda da sa dvije vozis
#RacingDriver
jedan moj frend je stalno vozio jednom rukom pa je zavrsio u tudjem dvoristu na krovu i pola god u gipsu do vrata
jedan moj frend je stalno vozio jednom rukom pa je zavrsio u tudjem dvoristu na krovu i pola god u gipsu do vrata
Stvar je iskustva. Grad s jednom rukom mozes voziti, ali AC ne pogotvo ne na vecim brzinama. Dok s druge strane imas babe nabijene na volan i 2 ruke gore zacementirane
Meni je najbolje vidjet kod ženski i babi koje imaju male gradske aute, sic naprijed, ruke na gornjem dijelu volana, laktovi diraju volan, a ona zabila glavu naprijed i jako se koncentrira na sve što se događa ispred, oće iskočit kroz vjetrobransko staklo.
Grad s jednom rukom mozes voziti, ali AC ne pogotvo ne na vecim brzinama.
ovisi jako i o autu..
npr. na puntu na AC sam sa obe ruke grčevito morao držati volan pri 150, pogotovo kod jačeg vjetra i prolaska pokraj kamiona. sa puta se vratiš umoran ko pas
na ludi (ili npr. nekom većem, težem sedanu) pri 170 jednom rukom sa 2 prsta držiš volan bez previše brige..
sa druge strane sa oba kada se nateravaš po neravnoj cesti, po zavojima, onda obavezno obe ruke na volan.
sic natrag, jedna ruka na volan..samo opusteno
probao sam voziti sa dvije, ali osjecaj je neprirodan i nemam kontrolu nad autom
Ja ne kužim kako netko može po zavojima(pričamo o živahnoj vožnji?) jednom rukom ako mu se zapešće ne rotira za 360°.
Ja kad kruzam onda vozim jednom rukom, za sve drugo, dvije. Osjećaj je neusporediv, puno preciznije, puno informativnije i puno bolja kontrola.
Ali i za dvije ruke treba vježbe. Treba sic i volan namjestiti u centimetar i treba imati tehniku.
9 i 3, bez skidanja ruku sa volana i piči
A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja. Naslon na vratima i središnji naslon su taman postavljeni da mi ruke budu na njima i da mogu lijepo uhvatiti volan. I fora mi je što na 9 i 3 nema ničega, samo obruč, pa ga možeš potpuno obuhvatiti.
A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja.
tako je meni luda, kao da je rađena po mojim dimenzijama jedini drugi auto koji mi je bio blizu ludi po položaju sjedenja je e36 bmw.
A VTS mi ima ful pogođen položaj sjedenja.
tako je meni luda, kao da je rađena po mojim dimenzijama jedini drugi auto koji mi je bio blizu ludi po položaju sjedenja je e36 bmw.
...a na golfa ces se morati naviknut.
...a na golfa ces se morati naviknut.
ma nemam se kaj navikavati, u pitanju je samo komoditet bal
the beauty and the piece of shit BTW primjetite širinu parkirnih mjesta, divota jedna.
a ne uz zagrebu, mjesta projektirana za fićeke, a sami SUV-ovi na cesti..
i evo slika pogleda sa balkona tek toliko da se pohvalim
Kod nas su parking mjesta radena po standardima iz 60ih, ceste također na nekim mjestima jedva stanem u traku.
Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...
to nisam ni rekao mali gradić okružen šumom i planinama (BTW nadmorska visina je zagreb+350).. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba
Ako je stara 2 godine, uzmite 1-2 itd.
3 | 1 godina ili manje |
---|---|
4 | 1-2 |
3 | 2-3 |
5 | 3-4 |
1 | 4-5 |
0 | 5-6 |
0 | 6-7 |
0 | 7+ |