Auti - ultimativna tema
- poruka: 77.933
- |
- čitano: 13.969.577
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
evo do prije 3 mjeseca imao sam ( otac ) ford capri 3 2.8 V6 rs. najjaci model i jedini u hrvtskoj .... al jbga .... prodal ga stari .... al kad se zaposlim i skupim neke pare otici cu u njemacku i kupit jednog u tip top stanju ...
btw capri mi je dream car
Od većih Toyota Celeica, Mitsubishi Lancer,a od manjih Renault clio sport f1, Fiat punto Abarth ,a od žešćih Mazda rx7 veilside,inaće više volim male i brze aute,ovakva Honda civic mi je najdraža,još sa ovim auspuhom i ovim felgama...
uffff naježio sam se,jedva ćekam da navršim 18Obožavam Japanske aute jer nude kvalitetu visoke klase, a manje para nego neki auto iste kvalitete ili manje te mi je najdraži auto Mini moris kojeg mislim kupit za jedno godinu i pol.
cool auti imaš dobar ukus ........
Koenigsegg CCXR
EDIT: Kia Picanto (yeah w00t)
Honda Accord
Skyline R34
Supra
Ferrari 250 GTO
Dino (Ferrari) 246 GT
Alfa Romeo 33 Stradale
od novijih Nissan Skyline R34 GTR
Subaru Impreza
bilo koji Ferrari
Ne kužim tu opčinjenost brzim autima i mašinama ispod haube.
Meni treba ono što će me odvesti na željeno odredište i učiniti to najudobnije i najkvalitetnije moguće. Roadsteri, ostale jurilice i ine pi*darije (auti za tatine sineke i nadobudnu ekipu) to neće napraviti.
Auto snova:
Honda FRV.
Ne znam zašto al svakim danom sve mi se više sviđaju monovolumeni.
slažem se u svemu tome što si naveo, ali ne smijemo zanemariti da svatko ima svoju omiljenu vrstu automobila.
Meni treba ono što će me odvesti na željeno odredište i učiniti to najudobnije i najkvalitetnije moguće. Roadsteri, ostale jurilice i ine pi*darije (auti za tatine sineke i nadobudnu ekipu) to neće napraviti.
Auto snova:
Honda FRV.
onda i promašio temu..ovdje govorimo o onom oćemu maštamo a znamo da nikad nećemo imat....
Dodge - tog nema po europi bas ba bi bil najveci baja
Nissan - ispunjenje Grand Turismo sna (u zivo sam ih vidil 5 - 6 znaci opet bi bil baja)
Golf IV - svako svog konja hvali (ne, nemam R32 ali nema veze)
a meni karavani, to je valjda ono - kako ideš prema nekim ozbiljnijim stvarima u životiu, takve i voziš automobile (ili želiš) - ja vozim karavana i sad se osjećam kao pravi family guy
Moj auto snova je 1967 Shelby Mustang GT500. Prvi put sam ga vidio u Gone in 60 Second i od tada to mi je najdraži auto.
prekrasan stroj ..
Auto snova:
Honda FRV.
Napisa to i (osta živ) stavi sliku "karića", moga si i biciklo xD ...a tu boldanu rečenicu ćemo popratit i adekvatnom slikom. :))