Trebam MP3 player do 1000 kn

poruka: 12
|
čitano: 2.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nedavno mi je potpuno crko moj mp3 player, pa imam u planu da kupim novi. Na raspolaganju imam oko 1k huna. Razmišljala sam da nabavim iPod Nano ali nigdje ne mogu pronać cijene ili prodajna mjesta u Zagrebu. plus ne želim rabljeni (takvi mi se jedno prikazuju kad tražim preko googla). Može neko pomoć?

Eh i da, to ne treba bit neki super moćni mp3 player, samo da svira, i da baš skoro ne crkne D:

~Nikki

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Trebam MP3 player do 1000 kn
onda ti je dovoljno 400 kuna :D
http://movies-monkey.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

pa valjda al ja bi rado iPod

0 0 hvala 0
16 godina
onda bolje ipod touch
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Od koliko gb zelis ipod?

Evo ti link

http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Popisproizvoda.aspx

Tu imas za kupiti ipod nano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni trebaju linkovi, cjene i prodajna mjesta jer namam pojma gdje da ga nabavim...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pa svakoko više od 2gb
16 godina
neaktivan

Imas u tehnomax ipod nano 8 gb za 1000 kuna.A ipod touch ti kosta mislim oko 1400 kn. Pretrazi malo po forumu ima jedan ducan trenutno akciju za ipod touch 8gb za nekih 900 kn

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Imas u tehnomax ipod nano 8 gb za 1000 kuna.A ipod touch ti kosta mislim oko 1400 kn. Pretrazi malo po forumu ima jedan ducan trenutno akciju za ipod touch 8gb za nekih 900 kn

puno ti hvala Smijeh

17 godina
neaktivan
Ak hoćeš player do 1000 kn, a bitno ti je samo da svira, onda ti netreba nešto tipa ipod, jer em ima glomazan ekran koji bezveze troši struju, a tebi kod odabira, pauziranja, preskakanja pjesme treba što jednostavniji, manji ekran .naravno, ako želiš i gledat filmove na svom playeru, kupuj ipod, al po meni, što jednostavniji i manji player za muziku, to bolje, jer em ne zauzima puno prostora (možeš ga stavit u džep i jedva ga osjetiš, dok to za ipodove nije slučaj), em troši vrlo vrlo malo struje i drži dosta dosta sati (što opet za ipod nije slučaj).

Evo ja se mogu pohvaliti, imam od 2007 godine Sonyjev NV E003 mislim da se zove - mali ko usb stick, jako dobra završna obrada, trajnost, napuniš ga za pola sata, a slušaš muziku 24 sata u komadu!!! 1gb muzike, što je ajd danas malo skromno, al u 2007 godini sasvim dovoljno. Al i danas imaš takve sonyeve male, koji su kolko tolko dobri, ne kao ovaj, jer frend mi imao neki noviji model. Al ovaj i dalje traje - malen lagan, pao sto puta na pod (da ne govorim kaj bi se dogodilo da jedan ipod ispustiš s 1.5 metra visine na beton...

Al opet, svakakvih ljudi ima, neki preferiraju manje, neki veće, jeftino, skupo, funkcionalno, elegantno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za 250kn manje uzmeš Sony NWZ-E445/B sa 16GB interne memorije. Za tu razliku od 250kn si uzmeš neke kvalitetne slušalice koje su dobavljive kod nas u Hr. Možemo ti i to pogledati ako treba...

(Osim ako ti nije cilj pre*eravati se s Apple proizvodima, ali onda ćeš ionako zanemariti što god da ti preporučimo. Namigiva)

EDIT:

Evo link (dolaze u raznim bojama, BTW).

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 22:26 (vlad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ti imam već par godina Creative Zen M Vision (30 gb). Nekad je bio ipod killer, a i danas ga može šišati u dosta stvari...

Jedina mana mu je kao što i ostali kažu veličina i glomaznost, ali jbg, pošto koristi hard disk kao memoriju, ne može niti biti manji. :)

Dobra je stvar što ga možeš koristiti i kao USB stick/prenosivi disk za prijenos stvari-prije par godina kad su stickovi bili par gba, ovo je bilo čudo neviđeno heh.

Ako te više zanima ZEN, javi se pa ti mogu reći nešto više i detaljnije kaj te zanima...

Jedna parodija, ali istinita heh-ZEN vs Ipod

Zaključak:

Ako treba baš za muziku, uzmi neki manji player bez lcda i sličnih kerefeka. Bit će ti lakši, jeftiniji i praktičniji.

Ako hoćeš i filmove gledati, veći kapacitet preporučam nešto slično ZENu... Ipod je precijenjen.

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice