Problem-reprodukcija *.avi!

poruka: 9
|
čitano: 2.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam dvd player lg dv9900. Reproducira i divx formate. Ali, problem je što neće sve. Recimo neki *a.avi hoće, a neki neće, rj. kod nekih ima samo tona, a slike nema.

Nešto sam čitala da možda ima veze s XVid kompresijom ili formatom, ali nemam pojma. Kako bih uopće mogla riješiti problem jer ne volim gledati preko kompa nego preko playera, a imam hrpu filmova.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini Convert X to DVD i učitaš film koji će se pomoću tog programa spržiti kao najobičniji DVD film(kao u videoteci)i nećeš imati problema.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem-reprodukcija *.avi!

Hvala.

Ali ja bih htjela da mi ostane divx. Ne da mi se toliko filmova pržiti svaki na svoj dvd, a samo za odgledati.

Imaš kakvu drugu ideju?

16 godina
protjeran
milky kaže...

Hvala.

Ali ja bih htjela da mi ostane divx. Ne da mi se toliko filmova pržiti svaki na svoj dvd, a samo za odgledati.

Imaš kakvu drugu ideju?

ne i kupi rw dvdove pa pogledaj pa izbriši i stavi novi film

Sk8er Boi
15 godina
neaktivan

U vezi tog programa, jel mogu napraviti DVD s titlom?

16 godina
protjeran
milky kaže...

U vezi tog programa, jel mogu napraviti DVD s titlom?

možeš

Sk8er Boi
16 godina
odjavljen

Eventualno mu staviti noviji firmware, ako postoji.

16 godina
neaktivan

Možda je neka banalna stvar,kao pogrešno spržen film ili možda player ne očitava DVD-R,a DVD+R da ili tako nešto.Kada kažeš da neke DivX-e možeš gledat,a neke ne,jesi možda primijetila neku razliku između filmova koje si mogla pogledat i onih koje nisi.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa malo sam proučavala njihove postavke (bit rate, video sample size, ...), ali ja to baš ne kužim. Recimo kod jednog što ne mogu pogledati mi piše image size 800x480, a koji mogu 400x304 ili tako neki manji. Ne znam da li to ima kakve veze. Ili možda nekakva druga kompresija. Na svima mi piše XVid compression. Što se tiče firmware nedavno sam stavila novi.

Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice