Problem sa mp4 playerom

poruka: 2
|
čitano: 1.283
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem sa mp4 playerom

imam mp4 player http://www.bossiz.com/include/images/pages/lobox/396IFOD_v.jpg u knjigici mi je pisalo da ga treba na početku puniti 3.5 sata i ja sam ga punio. kada sam išao u školu normalno sam preko njega slušao glazbu. i u školi sam pod odmorima slušao glazbu. ali čim je nastava bila gotova išao sam autobusom doma i mp4 mi se nije htio upaliti!

nakon toga sam ga punio 20h i više. al puniti sam ga mogao zahvaljujuči prodavaču koji mi ga je prodao. on ga je prvi stavio puniti jer ga ja nikako nisam mogao pokrenuti da se puni. priključio sam ga na komp da se puni i nije se htio. no nakon nekog vremena i sa tim prodavačom je proradio. nakon toga sam opet mogao slušati glazbu.

isto tako je bilo i drugi dana. u školi i svugdje mi je radio al kada sam išao autobusom doma nije htio upaliti kao ni prošli put. baterija je bila do kraja puna to mogu potvrditi jer je malo neobično da se ugasi na istom mjestu u isto vrijeme! i da opet ga nisam mogao puniti tek nakon dan dva je krenulo

molim pomozite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa mp4 playerom

Ne razumijem. Odi na reklamacije. Di si to kupio?Od koga?Koliko para?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice