Pomoć za mp3 Player

poruka: 2
|
čitano: 1.232
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć za mp3 Player

Pozdrav!

Kupio sam danas Denver MPS-409C MK2 mp3 player sa 8GB memorije. Punio se 3 sata preko računala USB kabelom, sve OK, samo je problem kad sam htio prebaciti mp3 datoteke na njega, Windows 10 ga uopće neće prepoznati. Što da napravim? Probao sam isključiti računalo, ponovo upaliti, stavio player preko USB kabla u PC, opet ista stvar. Nemam onu ikonicu od playera u programskoj traci, desni kut, da mi da indikaciju da je ukopčan. Molim Vas pomoć...

IP
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2016 21:45 (Pipe Smoker).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć za mp3 Player
Pipe Smoker kaže...

Pozdrav!

Kupio sam danas Denver MPS-409C MK2 mp3 player sa 8GB memorije. Punio se 3 sata preko računala USB kabelom, sve OK, samo je problem kad sam htio prebaciti mp3 datoteke na njega, Windows 10 ga uopće neće prepoznati. Što da napravim? Probao sam isključiti računalo, ponovo upaliti, stavio player preko USB kabla u PC, opet ista stvar. Nemam onu ikonicu od playera u programskoj traci, desni kut, da mi da indikaciju da je ukopčan. Molim Vas pomoć...

jesi li instalirao drivere? Pronaći ima li ih na stranici. Moguća je nekompatibilnost Windowsa 10 i uređaja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice