Playeri koji čitaju .mkv

poruka: 21
|
čitano: 11.317
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Vidio sam  na netu i po raznim casopisima da polako izlaze playeri koji citaju .mkv format. Do sad sam skidao DVD filmove ali vise necu jer je DVD puno losiji nego .mkv. I sad se planiram skroz prebaciti na .mkv jer je slika odlicna, a DVD-u reci pa-pa. Belji se

Sad me zanima kakvih sve playera za mkv ima na trzistu, vidio sam u bugu jedan koji je dostupan kod nas ali nisu jos usavrseni hr titlovi na njemu. Mislim da je imati takav jedan player prava stvar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Playeri koji čitaju .mkv

gom player

He who dares, wins
16 godina
malina22 kaže...

gom player

bar meni gom player, ne vrti dobro mkv, titlovi zaostaju i nekad slika zatrza...
bar meni za mkv su bolji bs player i media player classic...
ali za sve druge stvari mi je gom najbolji...
Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Bs palyer

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Mislim da on cilja na linijske player-e.

Trenutno najbolji je WD TV ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=53391&cat=0&page=1 ) (ispod 1000kn).

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 20:31 (archeron).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

meni mkv. radi bez problema na WINDOWS MEDIA PLAYER 11

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vlc media player
16 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Playeri koji čitaju .mkv

Koristim VLC i dosta sam zadovoljan.

krpelj sa bazukom :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Jest da VLC izgleda dosta oskudno, ali zaista je jedan od najboljih playera, sto besplatnih, sto komercijalnih. Sadrzi sve codece u sebi i vrti sve. Mislim da bi bilo jako tesko naci format koji ne bi vrtio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Playeri koji čitaju .mkv

e ajd sad da ne otvaram novu temu samo ovdje pomozite kupio sam mp4 i on otvara avi formata a moj spot nije kako da taj spot prebacim u drugi format

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Sorry ljudi ako nisam bio dovoljno jasan. Mislio sam na playere kao DVD recorder ali da citaju mkv. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Makić kaže...
malina22 kaže...

gom player

bar meni gom player, ne vrti dobro mkv, titlovi zaostaju i nekad slika zatrza...
 I ja koristim to, i VLC, samo najbolji mi je Media Player Classic, razlog je taj što je naj brži, najmanji, i naj jednostavniji, samo kliknes dva puta(ili jednom) na sliku ono pokrene video, a ne npr. u BS moram stalno spustit dolje miš i sačekat onu traku da se pojavi.
Heh pogledao sam preko 300 epizoda u mkv formatu znam šta govorim, a vjerujem da zna i Makić :), zar ne ?
I don't care...
16 godina
markoal kaže...
Makić kaže...
malina22 kaže...

gom player

I ja koristim to, i VLC, samo najbolji mi je Media Player Classic, razlog je taj što je naj brži, najmanji, i naj jednostavniji, samo kliknes dva puta(ili jednom) na sliku ono pokrene video, a ne npr. u BS moram stalno spustit dolje miš i sačekat onu traku da se pojavi.
Heh pogledao sam preko 300 epizoda u mkv formatu znam šta govorim, a vjerujem da zna i Makić :), zar ne ?
 tako je i više od 300, hahha
samo šta čovik traži ne traži ovakav player
Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 20:55 (Makić).
17 godina
Dino89 kaže...

Sorry ljudi ako nisam bio dovoljno jasan. Mislio sam na playere kao DVD recorder ali da citaju mkv. Belji se

A to, tek sad vidio, nisam htio brisat stari post, misliš DVD Player, uređaj, heh.
Malo sam googlao, kaze jedan da se treba nabavit ovo.

A minut poslje jedan je nabrojao, pa vidi, ja nemam bas sad vremena:
Buffalo LinkTheater PC-P3LWG/DVD
DigitalRise Xstream Player
H&B DNX-8620
Helios X3000
Helios X3620
Helios X5000
I-O Data AVeL LinkPlayer2 AVLP2/DVDLA
JVC ProHD SRDVD-100U CDR
JVC SRDVD-100U
KiSS 1600 CDR
KiSS DP-600
Microsoft Xbox 360 CDR
Quartek WHD500-V9
Redbell DV HD100 CDR?
Samsung HT-Q9 CDR?
Samsung HT-TQ72 CDR
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1310
Snazio Net DVD Cinema HD SZ1350
Transgear DVX-700
Tvix HD M-4000U
Tvix HD M-5000A
Xoro HSD 8500
Zensonic Z500
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 20:55 (markoal).
17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

daj ljudi vratite se na temu topica, linijski .mkv playeri

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Playeri koji čitaju .mkv

Kad smo vec kod tih silnih  playera mislim da WD TV to otvara bez problema MKV  format a kaj se tice softverskih onda ovaj treba imat na kompu  definitivno preporuka svakome ako ga nema i niti jedan drugi ti ne treba. Kao prvo ovaj uopce nema instalacije nikakve vec kad se skine samo se njegov folder stavi na jedno mjesto i ne mice se i jos se onda napravi kratica na Desktop i gotovo. Sad samo jos treba napravit asocijaciju s bilo kojom vrstom videa koji se oce gledat preko Open With i stavis kvacicu i gotovo nema problema a svaki video otvoris brzim lijevim dvoklikom na video i to je to. Ovaj video player glasi za najnapredniji s obzirom koliko trosi procesorske snage i otvorit ce svaki video koji je normalan tj da nije ostecen ili slicno a koristi i automatski "Video Procesor" na grafickim karticama kod Ati od HD 2400 pa nadalje i kod Nvidia Geforce 8500 pa dalje za prikazivanje HD videa. Treba spomenut da je program velik svega 17mb i normalno ne treba nikakve kodeke sa strane kaj se mene tice definitivno najbolji video player a pogotovo za slabije kompove jer trosi ko komarac!Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/DXVASupport.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji ti je format taj spot.

16 godina
Lord Vader kaže...

koji ti je format taj spot.

mpg ali imam i drugih vrsta
16 godina
neaktivan

ako je mpg imas gomilu konvertora.Ja koristin oss video converter i AVS Video Converter

17 godina
neaktivan
Playeri koji čitaju .mkv

Ovaj aparatic za kavu mi se cini ok:

http://www.tvix.co.kr/eng/products/HDM7000A.aspx

Samo da ga jos ima negdje kod nas za kupit.

Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice