Nema zvuka

poruka: 5
|
čitano: 1.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nema zvuka

ljudi imam problem. neki dan sam reinstallirao windowse(i dalje sam na xp-u) i sada mi ne rade zvučnici.

ukopčani su sto posto i unutra je sto posto ona kartica jer po tome ništa nisam a prije je radilo.

u device managera mi pokazuje pored c media ac97 audio devicea žuti uskličnik. išao sam i na troobleshoot ali nisam ništa uspio.

trebao bi instalirat drivere ali neznam koje tražim po netu ali nemogu naći ništa.

kad idem pod sounds and audio devices properties sve mi je sivo i na ništa nemogu kliknut.

help!

0 0 hvala 0
17 godina
Nema zvuka

Ubaci cd matične ploče i instaliraj drivere, u device manager, update driver, sličnih tema ima već na forumu, potraži malo, ima raznih rješenja...

Men aren't fat, only fat women are fat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema zvuka

evo upravo sam instalirao driver sccaner i on mi je updateovao drivere!

sad ponovo sve radi! ipak sam uspio riješiti ovaj problem.Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema zvuka

ljudi spasavajte ..ja sam imao windows xp .. zatim sam instalirao win7 32-bit .kad sam zavrsio instairao sam drivere sa cd-a od compa za zvuk (audio drivere) .no medutim nije mi radio zvuk !!!!!! pise da sve radi ali kad pustim pjesmu nece ..ispravno je sve ustekano ali nece ..et provjerao sam playback ..eve zivo ali nece . audio menager sam provjerio ima zuti uzvicnik mozda zato nece probao sam ga update ali nece ni tada . ako imate kakvih savjeta help....?????? enver pozz.

enver
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nema zvuka

Skini nove drivere, one namjenjene Win 7

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: