koji mp3 ili mp4 da si kupim cijena do 500kn
pomogucnosti sa velikim ekranom , da se moze nadograđivat karticama i baterije da moze izdrzat slusanje muzike oko 3-4 sata
ja sam mislio ovo sta vi kazete
mora biti u ducanima u zagrebu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Vidim da si već eliminirao mp3 jer tražiš player s velkim ekranom iako su meni bolji mp3 od mp4 playera (ne kužim svrhu tog ekrana).
- Imaš vrlo niske kriterije što se tiče baterije, 3-4 sata je u najmanju ruku, premalo, ja ciljam na to da mi radi barem 12 sati (baterija je dosta bitna).
- Kartice ti nisu potrebne, uzmi si neki od 2 GB max 4, to će ti biti dosta (mislim da niko nema više glazbe koju bi htio slušat).
- Ciljaj na kvaltetan player od neke poznatije firme (ja imam Sony, izvrstan player s glupim programom koji se može sredit tako da ga nemoj posve eliminirati)
- Na kraju ti je i dizajn bitan, uzmi onog koji ti se sviđa.
To su moje preporuke, razmisli dal će ti trebati mp4 i gledanje spotova i slika. Ja ne volim drk*ti po playeru, nego pustim mjuzu stavim ga u džep i miran sam.
P.S. - NE uzimaj player koji koristi baterije!
Prwo razmisli jer ti uopće treba mp4 i samo da ti kažem da je dosta mojim frendowima/frendicama puknuo ekran na owim kao jeftinijim mp4 do 500kn(jako ti je ekran osjetljiw),izuzew narawno iPoda....A 3-4h je fkt puno premalo,moji mob (walkman)izdrži minimum 9-10h
ma kupi ti neki kvalitetan mp3 player s punjivom baterijom...staviš u džep i nemaš brige....
fućkaš one displayčiće na mp4...pa za što to uopće služi?? -a pa da može puknut... ...prije će 90 godišnjak vidjeti mrava nego ti spot na mp4...
eventualno i-pod no on je skuplji...
Mp3. mp4 je obično smeće koje ljudi kupuju iz neznanja i da bi se kurči*i. Živo me zanima tko gleda spotove i slike na onom malom ekranu (koji je usput toliko nekvalitetan)??
Uzmi 500kn i odi u Ve-mil, ili gdje već, i kupi si kvalitetan mp3 player. Sony,Panasonic,Creative....njihove modele gledaj.Od nedavno sam vidio da sony više ne forsira svoj Sonic Stage za prebacivanje glazbe ali pripazi na to,zna biti jaako frustrirajuće.