Mp3 ili mp4

poruka: 5
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
mp3 ili mp4

koji mp3 ili mp4 da si kupim cijena do 500kn
pomogucnosti sa velikim ekranom , da se moze nadograđivat karticama i baterije da moze izdrzat slusanje muzike oko 3-4 sata
ja sam mislio ovo sta vi kazete
mora biti u ducanima u zagrebu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mp3 ili mp4

- Vidim da si već eliminirao mp3 jer tražiš player s velkim ekranom iako su meni bolji mp3 od mp4 playera (ne kužim svrhu tog ekrana).

- Imaš vrlo niske kriterije što se tiče baterije, 3-4 sata je u najmanju ruku, premalo, ja ciljam na to da mi radi barem 12 sati (baterija je dosta bitna).

- Kartice ti nisu potrebne, uzmi si neki od 2 GB max 4, to će ti biti dosta (mislim da niko nema više glazbe koju bi htio slušat).

- Ciljaj na kvaltetan player od neke poznatije firme (ja imam Sony, izvrstan player s glupim programom koji se može sredit tako da ga nemoj posve eliminirati)

- Na kraju ti je i dizajn bitan, uzmi onog koji ti se sviđa.

To su moje preporuke, razmisli dal će ti trebati mp4 i gledanje spotova i slika. Ja ne volim drk*ti po playeru, nego pustim mjuzu stavim ga u džep i miran sam.

P.S. - NE uzimaj player koji koristi baterije!

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: mp3 ili mp4

Prwo razmisli jer ti uopće treba mp4 i samo da ti kažem da je dosta mojim frendowima/frendicama puknuo ekran na owim kao jeftinijim mp4 do 500kn(jako ti je ekran osjetljiw),izuzew narawno iPoda....A 3-4h je fkt puno premalo,moji mob (walkman)izdrži minimum 9-10hCool

17 godina
neaktivan
Mp3 ili mp4

ma kupi ti neki kvalitetan mp3 player s punjivom baterijom...staviš u džep i nemaš brige....Cool

fućkaš one displayčiće na mp4...pa za što to uopće služi?? -a pa da može puknut...  ...prije će 90 godišnjak vidjeti mrava nego ti spot na mp4...Smijeh

eventualno i-pod no on je skuplji...Namigiva

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mp3 ili mp4

Mp3. mp4 je obično smeće koje ljudi kupuju iz neznanja i da bi se kurči*i. Živo me zanima tko gleda spotove i slike na onom malom ekranu (koji je usput toliko nekvalitetan)??

Uzmi 500kn i odi u Ve-mil, ili gdje već, i kupi si kvalitetan mp3 player. Sony,Panasonic,Creative....njihove modele gledaj.Od nedavno sam vidio da sony više ne forsira svoj Sonic Stage za prebacivanje glazbe ali pripazi na to,zna biti jaako frustrirajuće.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 0:48 (PROTECTOR).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice