Imam mali problem, imam MaxTV i sve je bilo savršeno do jučer tj do prije par minuta kad je moj stari htio staviti program na time shifing (preko hdd/dvd rekordera) kako bi odgledali to nakon večere da bi nakon 2 sekunde prestao raditi i javio "record blocking signals are detected" i odbijao nastaviti snimanje.
Koja im je to sad spika? To je kao neko prisiljavanje korištenja one njihove snimalice ili wtf?
Ja si svaku noć snimam Star Trek jer je prekasno i pogledam ujutro i sad ću morati snimati preko analogne tv a signal mi je očajan, ima više snijega nego slike.
Mene zanima može li se to kako zaobići? Nemam namjeru snimati program i dilati dalje, samo želim gledati filmove par dana kasnije ili gledati komotno zvjezdane ujutro bez da moram koristiti njihovu glupu snimalicu i još im dodatno plačati.
Imam Atlantu i malo stariji LG HDD/DVD Recorder. Niti VHS rekorder neće da snima.
Ima li kakvog riješenja? Flash BIOSA od rekordera? Ako imate neke linkove na forume sa biosima i sl. molim vas postajete, hoću da to čudo služi nećemu, a ne da mi samo skuplja prašinu sada.