MaxTV Record-blocking signal

poruka: 5
|
čitano: 4.299
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam mali problem, imam MaxTV i sve je bilo savršeno do jučer tj do prije par minuta kad je moj stari htio staviti program na time shifing (preko hdd/dvd rekordera) kako bi odgledali to nakon večere da bi nakon 2 sekunde prestao raditi i javio "record blocking signals are detected" i odbijao nastaviti snimanje.

Koja im je to sad spika? To je kao neko prisiljavanje korištenja one njihove snimalice ili wtf?

Ja si svaku noć snimam Star Trek jer je prekasno i pogledam ujutro i sad ću morati snimati preko analogne tv a signal mi je očajan, ima više snijega nego slike.

Mene zanima može li se to kako zaobići? Nemam namjeru snimati program i dilati dalje, samo želim gledati filmove par dana kasnije ili gledati komotno zvjezdane ujutro bez da moram koristiti njihovu glupu snimalicu i još im dodatno plačati.

Imam Atlantu i malo stariji LG HDD/DVD Recorder. Niti VHS rekorder neće da snima.

Ima li kakvog riješenja? Flash BIOSA od rekordera? Ako imate neke linkove na forume sa biosima i sl. molim vas postajete, hoću da to čudo služi nećemu, a ne da mi samo skuplja prašinu sada.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: MaxTV Record-blocking signal

pogledaj ovdje mozda pomogne neznam kako bi ti drugacije pomogo

http://www.novisf.com/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=42477

EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 x 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan
nakon sto sam pročitao tvoj post probao sam snimati program na max tv u i
sve je ok pogledaj rekorder
17 godina

da ne otvaram novi topic, cital sam da se more prek vlc playera spojiti na stb od maxtva i gledati se prek kompa onda, uglavnom ima di da se taj network stream snima na komp?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
altur kaže...
nakon sto sam pročitao tvoj post probao sam snimati program na max tv u i
sve je ok pogledaj rekorder
 Meni snima samo ove domaće programe HRT, RTL i Nova ali neće mi sve ostale, a često mi treba nešto sa lokalnih TV postaja tipa pulska TV Nova i sl.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice