Linijski DVD rekorder - nejasnoce

poruka: 3
|
čitano: 1.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne, nemam problem vec imam pitanje koje me muci i ne mogu da ga odgatnem

O ce mu se radi? Naime, imam linijski rekorder Samsung DVD HR-750 sa HDD-om na kojem mogu prebacivati xvid filomve na HDD i iste snimiti na DVD isto tako snimljeni sadrzaj sa TV-a mogu tako snimati. (DVD Video diskove se ne mogu kopirati unutra)

Ono sto me muci je to da prilikom prebacivanja/snimanja xvid filma na DVD medij traje krace nego li kada isto pokusam na PC-u posto u oba slucaja kao rezultat dobijem DVD video ..doduse na linijskom nema menija vec neki opskurno kvadratici koji pretstavljaju chaptere a dok kod koristenja convertxtodvd imam sve sto pozelim.

Da ne tupim, zasto je brze na linijskom nego li kada to pokusavam na PC-u? Umetnem prazan DVD-R u rekorder i jednostavno odaberem rekord i nakon 5 min. imam DVD film (kada ga otvorim na PC-u ima VOB-ove i IFO-e)

Sto je posredi?

Comodo je makedonskа riječ za bananu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

BUMP

Hardverasi? Zar nitko ne zna logicno objasniti ovaj bihejvior?

Comodo je makedonskа riječ za bananu

0 0 hvala 0
17 godina

Odgovor je vrlo jednostavan - DSP.

DVD rekorderi imaju čipset čija je jedina namjena kodiranje videa u mpeg2. Stoga je u stanju i nekoliko puta brže od realnog vremena kodirati ulaznu datoteku ili video sa video ulaza.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice