posjeduje panason viera plazmu,2 godine staru
želio bih nabaviti kućno kino 2.1
da li mi možete preporučito što i koje - negdje do 2500 kuna.
osim tv, spojio bih i pc te x box,a i da ima usb / puno želja,jelda?/
hvala na savjetima
posjeduje panason viera plazmu,2 godine staru
želio bih nabaviti kućno kino 2.1
da li mi možete preporučito što i koje - negdje do 2500 kuna.
osim tv, spojio bih i pc te x box,a i da ima usb / puno želja,jelda?/
hvala na savjetima
2.1 kućno kino ćeš malo teže naći sa svime time što tebi treba. A i buđet ti je mali.
Možda bi ti za taj novac čak najbolja kombinacija bila neki cca 600kn DVD player sa USB-om + Z-2300.
Za 2500kn možeš zaboraviti na HD tj. BD player + reciver + zvučnici i sl. kombinacije s obzirom da samo BD player košta više od 1500kn ako si možda na to ciljao.
Ako ne uzmeš sa reciverom nećeš moći jednostavno priključiti više uređaja na iste zvučnike (treba ti reciver) tako da u ovoj mojoj varijanti gore nećeš moći spojiti više uređaja na zvučnike.
Jedino ako bi našao nešto polovno pa uzeo.
Npr. polovni Z-5500 (5.1) + DVD player, imaš više ulaza pa bi mogao spojiti više uređaja i sl. Ugl, novac te ograničava, posebno ako bi išao na 2.1, a ne na stereo jer treba i sub posebno kupiti ako ne uzimaš zajedno pa je skuplje.
Za 2300 kn u Komteh-u (cjenik) imaš Onkyo HTX-22HD, ima dosta ulaza (Onkyo Europe site), sigurno ćeš uspjet spojit pc, xbox etc, jedino od ovih tvojih želja nema USB, ali možeš nać dosta jeftine DVD playere sa USB-om, ima čak i nekih Vivax, Quadro i sličnih po 200 kn; ja imam za 500 kn LG-ov DVX492H koji ima USB, također i HDMI itd, toplo bih ti ga preporučio, ako možeš malo razvuć budžet. Prema ovoj recenziji ovaj Onkyo ima odličan zvuk.
Sve u svemu, ne znam da možeš išta bolje iskombinirat za te novce
za blue ray nisam zainteresiran
imam yamahu receiver-pojača
onda mi je bolje madograti jednostavno za zvučnicima prema onome što si naveo
a wd home wi fi
za blue ray nisam zainteresiran
imam yamahu receiver-pojača
onda mi je bolje madograti jednostavno za zvučnicima prema onome što si naveo
a wd home wi fi
Ajde probaj malo precizniji bit... Kažeš u prvom postu da trebaš kućno kino, a onda sad kažeš da već imaš receiver... Receiver je inače sastavni dio svakog kućnog kina (ili kombinacija odvojenog procesora i pojačala, ali nebitno za ovu temu), tako da nije baš jasno što želiš... Na taj receiver bi trebao moć spojit sve ostalo što trebaš, tj. xbox, pc i ostalo... Ne bi bilo loše da spomeneš recimo ime modela.
Je li "a wd home wi fi" pitanje ili što? Ne bi ti ni upotreba velikih slova i interpunkcije škodila.
Probaj napisat što imaš, što želiš, za koliko novaca, itd... Ne može biti tako teško :P
je imaš prav
wd wifi je western digital hometv box koji bi trebao navodno biti centar multimedije .
u međuvremenu sam uglavnom sve posložiio - prvenstveno u glavi - tako da će mi frend na postojeće yamaha pojačalo,odnosno receiver spojiti sve komponente.
u svakom slučaju hvala,buduće ću paziti kao formuliram post.
je imaš prav
wd wifi je western digital hometv box koji bi trebao navodno biti centar multimedije .
u međuvremenu sam uglavnom sve posložiio - prvenstveno u glavi - tako da će mi frend na postojeće yamaha pojačalo,odnosno receiver spojiti sve komponente.
u svakom slučaju hvala,buduće ću paziti kao formuliram post.
Drago mi je da si se skombiniral :)
Nema na čemu, drugi put samo probaj malo precizniji bit kad pišeš na forumu, lakše ćemo ti onda pomoć i na kraju ćeš i bolje rješenje problema nać.
Sretno s kupovinom i uživaj u svom novom kućnom kinu kad ga složiš :)
a stari moj,mene došlo samo pojačalo 4000kn,a di su jos zvucnici???al isplati se svaka kuna...