Koji mp3-player??

poruka: 14
|
čitano: 7.070
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji mp3-player??
pitanje

Pomozite!!

Htio bih kupiti mp3-player npr. bilo koji , ali da je kvalitetan, do 300 kuna minimalno 2 gigabajta.

I ako može da se  to može kupit u ve-mila u Dubrovniku.

Imam sony ericson mobitel w200i i ne isplati mi se kupovat od 2 gigabajta kartica jer se jako brzo troši baterija kad puno slušaš muzike (a ja sam veiki zaljubljenik u muziku).Imam kolekciju muziko skoro pa 3 gb.

Molim vas pomoziteMršti se , hvala unaprjed!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mp3-player??

Pogledaj ovog.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji mp3-player??
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pogledaj ovog.

ima ga moja sestra i definitivno je dobar! slusao sam na njemu neke narodnjake(fuj,bljak) jer jedino ona ima to na mp3u i zvuk je dobar definitivno je dobar
Potpis nije nužan kada si tužan...:P
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
Nije los ali ovaj Samsung sto sam naveo ima i radio.Nije neka prednost al posluzi.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Zna posluziti, ja osobno nekoristim radio na mp3-u pa sam rekao taj... Ima isto takav 30kn skuplji sa radiom ako mu treba...  Inace po meni i ovaj i Samsung koji si ti rekao su ok, sve ovisi sto mu se vise svida...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ali ne smijem više od 300 kn.

16 godina
neaktivan

Uzmi onda ovog kojeg ti je Ivo preporucio. Taman ti je 299kn. Ovaj drugi ti je samo 30kn skuplji, no nema radio tako da bi ti bilo bolje uzeti Samsunga ako ciljas na slusanje radia. Ja sam ti preporucio Sonyev jer imam vec 2 mp3-a od Sonya i veoma sam zadovoljan njima.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Baš i neču slušat radio.ali čini mi se dobar.imam prijatelja koji ima sonyev mp3 i već mu je 2 godine star i nikad se nije pokvario.

16 godina
neaktivan
Koji mp3-player??

ja nerabim moj mp3 plaer već od kada imam mobitel sa memoritskom karticom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

I ja imam mob sa memorijskom karticom, ali nemozes usporedivati mp3 sa mobitelom, pogotovo ako je neki malo kvalitetniji, kvaliteta zvuka se dakako osjeti. Mobitel mi vise slusi za kada sam vani sa frendovima pa poslusamo koju pjesmu u ekipi, ali prosjecan mobitel nemoze zamijeniti kvalitetan mp3 player.
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
gamer2400 kaže...

I ja imam mob sa memorijskom karticom, ali nemozes usporedivati mp3 sa mobitelom, pogotovo ako je neki malo kvalitetniji, kvaliteta zvuka se dakako osjeti. Mobitel mi vise slusi za kada sam vani sa frendovima pa poslusamo koju pjesmu u ekipi, ali prosjecan mobitel nemoze zamijeniti kvalitetan mp3 player.
 ok mp3 plaer je bolji od mobitela u zvuku ali ako već ima nešto kao mp3 plaer ipod je puno polju u zvuku nego ikoji mp3 plaer
16 godina
neaktivan
Koji mp3-player??

Vratite se na temu.Covjeku treba preporuka za mp3 player a ne usporedba mobitela i mp3 playera.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mp3-player??

E može mi netko preporučit mp3 player do 300kn ali da je sa amazona i pomogučnosti da je free shiping. I još ako mi netko može reći dali se na mp3 do 300kn placa carina, ako da koliko od prilike.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice