Kako shareati proizvolji folder kao Music folder?

poruka: 5
|
čitano: 1.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Htio bih slušati glazbu sa kompjutera na AV Reciever.
Sad, spojio sam se na kompjuter(media server) preko Marantza(AV reciever) i na Marantzu mogu otići u Music folder, ali ga on vidi kao Music na C particiji. Kada ubacim pjesmu u folder, Marantz ju uredno vidi. ALI, C je SSD i nemam mjesta za 200 GB pjesama pa sam htio shareati folder "Pjesme". Shareao sam ga, ali ga Marantz ne vidi, pa sam onda Music folder premjestio da bude Pjesme. Sad više na velikom disku nemam "Pjesme" nego "Music". Ali Marantz opet vidi samo tu jednu pjesmu koju sam za probu prebacio u "Music" folder dok je bio na C.

Ima netko neki savjet?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Kako shareati proizvolji folder kao Music fold

Kakoga vidi?

pokreni windows media player i lijevo klikni desnim tasterom misa na music pa na manage music library i onda mozes dodati koji  zelis folder i trebao bi da ga AV receiver vidi....

15 godina
neaktivan

E, to, to !! 

Sad imam sve :)

Je da malo Marantz trokira radi 12 tisuća pjesama i dobije lagani moždani kad prešalta pjesmu, ali dobar je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Kako shareati proizvolji folder kao Music fold

On ti ne vidi folder vec ti dlna server sa kompa strimuje na av receiver. Tako mozes gledati i filmoe na tvu koji ima media player i podrzava dlna sto je manje vise svaki smart tv....

15 godina
neaktivan

E, TV je sve samo ne smart, ali nikad ga ne gledam, služi mi da lakše listam pjesme 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice