Ipod Nano 2. generacija problem

poruka: 2
|
čitano: 939
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ipod Nano 2. generacija problem

Imam ipod nano 2. generacija 4 gb. Duugo godina je stajao u ladici, i nije bio koristen. Sad sam ga konacno htio stavit u oglas i reko da vidim dal radi uopce.

Znaci , problem je takav da iPod savrseno radi dok je prikljucen na komp, ali cim ga odstekam prvo se zamrzne ekran a onda se ugasi nakon kratkog vremena.

To se dogada neovisno dal sam ga ejectao u iTunesu.

Sto bi mogao biti razlog ovome? Je li baterija crkla? 

Ako se ne moze popraviti barem cu se zabaviti dok ga unistavam {#}, ali radije bi dobio 100kn za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ipod Nano 2. generacija problem
KCro kaže...

Imam ipod nano 2. generacija 4 gb. Duugo godina je stajao u ladici, i nije bio koristen. Sad sam ga konacno htio stavit u oglas i reko da vidim dal radi uopce.

Znaci , problem je takav da iPod savrseno radi dok je prikljucen na komp, ali cim ga odstekam prvo se zamrzne ekran a onda se ugasi nakon kratkog vremena.

To se dogada neovisno dal sam ga ejectao u iTunesu.

Sto bi mogao biti razlog ovome? Je li baterija crkla? 

Ako se ne moze popraviti barem cu se zabaviti dok ga unistavam {#}, ali radije bi dobio 100kn za njega.

Probaj ga preko iTunes-a ponovo postaviti na početne postavke, mislim da je neki bug. Kod mene se isto to znalo desiti, pa sam radio postavljanje na početne postavke, i uradio mu update sistema, i sada radi k'o švicarski sat :)

Posjetite www.isz.internationalschool.ba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice