High input pojačala

poruka: 3
|
čitano: 1.765
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
High input pojačala

dakle može li mi neko pojasniti razlike i objasniti spajanje pojačala preko high inputa,našao san dosta članaka na guglu ai pošto su na engleskom ima nekih stručnih ili kakvih već fraza koje ne razumin i iskreno rano mi je za to,pa bi volio da mi neko po naški malo objasni kako se spaja,skonta san da je to za spojeve kada radio može dati veću snagu,a ne samo signal(preko RCA kabla),hvala

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: High input pojačala

Nisam 100% siguran na što točno misliš, ali "high input" na pojačalu je u principu (naravno, treba vidjeti na konkretnom pojačalu) namijenjen spajanju izlaza za zvučnike iz autoradija (tj. umjesto da se autoradio spoji na zvučnike, spoji se na pojačalo - u slučaju da radio nema line out (RCA tj. cinch priključke)).

Time se ne dobiva veća snaga, nego je samo nekome možda praktičniji takav način spajanja.

KaeR
16 godina
neaktivan
High input pojačala

znači ne moran se brigat

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice