DVD Playeri, mali titlovi

poruka: 9
|
čitano: 6.262
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas su DVD Playeri došli po stvarno mizernim cijenama, a jedna od većih zamjerki jeftinima je što su im titlovi namjerno po defaultu postavljeni na premal font.

Dakle, ovaj post je neka vrsta upute za korisnike koji ne znaju kako popraviti ovaj problem. Danas sam se i sam suočio s njim, te sam na internetu u većini rezutlata našao savjet da recodiram film, što traje i više od pola sata. Inaće, taj postupak nije nužan, te postoji rješenje koje traje možda minutu i pol. Pomoću programa http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php se titlovi mogu ubaciti u Divx container, slično kao na dvdu, te im se može odrediti veličina i font. Može se dodati do 8 vrsta prikaza (tako da ih se vidi i na 55 cm i 115 cm TVu), a sam rad je vjerujem vrlo jednostavan. Veličina divx poraste za par MB, što nebi baš trebalo biti bitno. Ako netko zapne, nek slobodno pita za pomoć Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVD Playeri, mali titlovi

Bok!

ja sam si downloadala taj program i mucim se oko njega...uglavnom, slozila sam si folder u kojem se nalazi sami film i srt file -titlovi tog filma. oboje nose isti naziv...taj folder sam povukla u taj AVIAddxSubs program, koji mi je u nekoliko trenutaka generirao novi file-film... kad sam pustila film ocekivala sam da ce mi titlovi bit prikazani, ali nista :(

u cemu sam pogrijesila?molim te za pomoc....

17 godina
neaktivan

Nek te ne brine ako na PCu ne vidiš titlove, probaj na linijskom DVD playeru i televizoru. 99% programa ne zna točno čitati .divx datoteke, pa samo zanemare titlove.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma i snimila sam na usb (posto ovaj vivax dvd player kaj sam kupila ima usb ulaz) i opet nista...film ide, al bez titlova...znaci ni na kompu ni na tv-u ne prikazuje titlve, iako sam prosla onaj "proces" u tom porgramu...tak me to sad nervira!al hvala na pomoci...

16 godina
neaktivan

mislim, meni moj dvd player cita titlove, sam kaj su pre mali...to je jedini problem...

16 godina
neaktivan

sad sam sprzila taj file na dvd, i vidi vidi, ipak radi...znaci mora biti na dvd-u, inace su titlovi nevidljivi...super!!!puno ti hvla na pomoci!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sorry šta nisam prije odgovorija, ali ipak baš ne dežuram tu Smijeh  Ja isto imam vivax player i radi mi kad file stavim na usb stick, ali da ti budem iskren ti su uređaji toliko bugoviti da je jackpot kad na nekom sve radi. Ja i prijatelj smo ih uzeli skupa s iste stalaže, isti model, ista cijena, otvorili ih doma i različit software na njima. Go figure ...

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma da??a jbga, zato i jesu jeftini...meni sve radi, osim sta mi jpg cita smao ak je sniman na cd-r, a mp3 mi isto ne cita s dvd-rw, al nisam jos imala snage prouciti s kojeg medija cita...mislim, to mi ni nije tak vazno...sam su mi filmovi zapravo bitni, jer mi se ne da spajat laptop s tv-om i sl...a za 300kn sam mirne duse ;)...u krajnjem slucaju garancija je 1god, tak da imam dost vremena skuzit sta radi, sta ne...jedino kaj mi isto bas nije bilo janso je slijedece: vivax cita usb-bez problema, al kad sam prikopcala externi hard od 500GB prvo ga je dugo citao, pa ga je kao prikazao, ali nije mi izlistao citav sadräaj, zapravo mi uopce nije sadrzaj na kraju krajeva pokazao, nego prazan popis...al mislim da je to jer se radi o 500gb ex.hard-u, al sta mozes vise ocekivat za 300kn ? ipak hvla ti na svemu!

15 godina
neaktivan

AVIAddXSubs.klik na film desnim klikom miša i properties a ak ti niš ne piše onda si skineš neki program npr  AVI REcomp i unutra ubaciš film i  ispiše ti sve o filmu pa i fps

i ak ti je fps 25 onda  je vertical position na 540

a ako je 23 ili 29 onda  450

i to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 11:04 (razamanaz1550).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice