Dva subtitle-a istovremeno

poruka: 6
|
čitano: 1.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dva subtitle-a istovremeno

kao sto kaze naslov teme zelio bih prikazati dva subtitle file-a istovremenu.

naime, rijec je o filmu LOTR: The Fellowship of the Ring. imam jedan subtitle sa engleskim, a drugi sa elvish linijama.

probao sam kmplayer koji podrzava ovu opciju ali zbog nekog razloga ne zeli prikazati drugi subtitle.

postoji li kakva ekstenzija za neki player koja to omogucuje ili mozda skinuti neku stariju i stabilniju verziju kmplayera?

takoder, ako je moguce ta dva subtitle file-a spojiti u jedan bez ove blamaze gore bilo bi jos bolje. pokusao sam sa subtitle workshop ali kad on spaja dva file-a spoji jedan pa drugi, odnosno ne slozi linije po redu tako da mi to ne igra nikakvu ulogu.

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dva subtitle-a istovremeno

bump

15 godina
neaktivan

Znači išao si Subtitles - Subtitle Language - 2nd Subtitle i poslije učitavanja drugog titla omogućio njegovu vidljivost, jer je po defaultu Hide (skriven)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 16:22 (Ord Mantel).
17 godina
Ord Mantel kaže...

Znači išao si Subtitles - Subtitle Language - 2nd Subtitle i poslije učitavanja drugog titla omogućio njegovu vidljivost, jer je po defaultu Hide (skriven)?

sve sam to napravio samo sto se tice vidljivosti nisam siguran, odnosno ne sjecam se. gdje je tocno ta opcija?

15 godina
neaktivan

Kako sam napisao; Subtitles - Subtitle Language - 2nd Subtitle i moraš imati kvačicu na Show Multiple Languages kao i u dnu ispod Hide Subtitle obilježena oba titla.

17 godina

mislim da sam se ja prevario, buduci da prve dvi linije titlova nije prikazivalo pa sam ja mislio da je u necemu greska. radi posli sve ok, ali nije mi jasno zbog cega te dvije linije ne rade

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice