Dali je ovo malo riskantno :))

poruka: 13
|
čitano: 2.004
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Eto tek tolko, volio bih vas pitati za misljenje dali je ovo malo riskantno - da je linija nad mojom glavom "zaljepljena" na zid sa samo 2 nosaca? eto vam slike, btw linija je sa- ak410 panasonic *.* , vec je imam oko 5 mjeseci iznad glave paaaa.... + to je sve dosta tesko {#}

http://imageshack.us/photo/my-images/513/p2011121146.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/641/p201112114701.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/252/p2011121147.jpg/

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dali je ovo malo riskantno :))

Ovisi, ak ti padne na glavu, moglo bi bit dost riskantno..

Kolko je linija teška, jesi možda rodom iz Bosne?

14 godina
neaktivan

Ako ja išta vidim na slikama...

14 godina
neaktivan

Pa definitivno si mogo to drugacije izvest.

Nosaci se tako nikada ne postavljaju i s vremenom ce ti šerafi popustit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa jednostavno uzmeš ovakva 2 nosača i nemaš brige da će biti {#} 

Nosači Nosači
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kad padne^^

14 godina
neaktivan

Izvadi te "starinske" nosace, jer to je netko samo zakucao u zid. Kupis 2 kutna nosaca, tiple i serafe. Ako znas sam to napraviti, napravis mjere, ocrtas izbusis, umetnes tiple u rupe, stavis prave kutne nosace i zasarafis. I na kraju zasarafis policu na te kutne nosace, jer ovako ces zavrsiti na sivanju glave jer linija nije bas lagana. {#}

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
15 godina

iz ovih slika koje si stavio teško je zaključiti da li je dobro postavljeno ili nije. Jesu li ove kukice u zid dobro zašarafljene i koliko kvalitetno? I da li su ovi L nosači prišarafljeni na policu sa šarafima koji prolaze skroz kroz dasku pa je s druge strane matica? I opet i da je sve to dobro prišarafljeno pitanje je kakav je spoj te gornje ploče i bočnih stranica te tvoje police. Da li je on dovoljno kvalitetan ili se može desiti da gornja ploča ostane na nosačima a sve ispod izvisi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dastefan kaže...

iz ovih slika koje si stavio teško je zaključiti da li je dobro postavljeno ili nije. Jesu li ove kukice u zid dobro zašarafljene i koliko kvalitetno? I da li su ovi L nosači prišarafljeni na policu sa šarafima koji prolaze skroz kroz dasku pa je s druge strane matica? I opet i da je sve to dobro prišarafljeno pitanje je kakav je spoj te gornje ploče i bočnih stranica te tvoje police. Da li je on dovoljno kvalitetan ili se može desiti da gornja ploča ostane na nosačima a sve ispod izvisi?

Koliko znam, te kukice se samo zakucaju sa cekicem u zid, nemaju nikakvog navoja na sebi. 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
15 godina

Nije točno. Imaš ih i koje se šarafe, osobno sam ih zašarafio na desetke, samo kaj se iz ove slike nemre skužiti da li postoji tipla jer je kukica (možda i tipla) prefarbana kad je krečen zid.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 14:22 (dastefan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dastefan kaže...

L nosaci su dobro prisarafljeni, u to sam siguran. Da s druge je strane matica.Ehh a za tiple u zidu nisam siguran, pokrecene su nakndadno sa zidom. I sve tezi negdje oko 50-70kg.

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
15 godina
neaktivan

pukne te to u glavu,onda ce bit nema vise robija :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
15 godina

a ako si baš nesiguran u čvrstoću stavi si dvije konzole iza linije tak da se ne vide. Izvučeš samo liniju koja je na najdonjoj polici van i u čoškove zašarafiš konzole pa vratiš liniju. Dobit ćeš dodatnu sigurnost a neće ti se konzole vidjeti. Mada ionako ovo sve skupa nije neko dizajnersko riješenje da ga možeš previše nagrditi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice